icon

Štvrté veľké stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
27. jan 2012

Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉

blcha
26. mar 2012

baby a keby sme objednamli tie tricka s napisom prichadza pohroma ja som to mala kedysi pre elisku a vsetci boli vzdy z neho hotovi a inak sa mi paci aj to s tou maslou pre dievcence a tam by sa tiez mohlo napisat tu velim ja teda 😉

jaja0110
autor
26. mar 2012

@blcha, my stale mame tie natelniky prichadza pohroma tie boli super myslim ze ich v bess stale maju ale to su cierne s dlhym rukavom a ruzovy napis, ak myslis tie co ja 🙂

anezena
26. mar 2012

jeeej prichadza pohroma je lepsie 😀 jasne dajme to. ja ale urcite s dlhym rukavom neberem. kratke je lepsie. ked aj bude zima, dame im pod to triko s dlhym rukavom a bude super 🙂 🙂 🙂

blcha
27. mar 2012

ved mozeme na to kratke dat napisat prichadza pohroma ci by to nevedeli spravit aj na taketo ako je to na tych ciernych 😉

anezena
27. mar 2012

jasne, to by sme mohli 🙂 🙂

petuska55
27. mar 2012

ahojte kočky,
takže nám sa komplikuje situácia troška - som tehotná v 6 tt, ale špiním a dostala som lieky Duphastol, mám naordinovaný klud, tak teraz neviem čo.:( Zas aby sme tam išli a ja budem musieť len sedieť to sa mi moc nezdá. Takže moju účasť potvrdím až budúci týžden, bo nechcel my vystavit ani knižku ani krv zobrať, stále mi hrozí potrat. Hrozne ma to mrzí, verím že sa to spraví a budeme môcť ísť. Tričko chcem tiež, však mi ho Jajuš donesie ak by sme nakoniec nemohli. Anez, mám zaplatit tu zálohu - bude sa dať vrátit v prípade že nebudem môcť ísť?

jaja0110
autor
27. mar 2012

@petuska55, jeeeeeeej moja tak to gratulujeeeem jeeezis ja sa tesiiiim ja verim ze to vsetko dobre dopadne, aky potrat na take nemysli Duphastol uz zachranil vela tehotenstiev ty sa len moja setri, nohy hore ucast mozes potvrdit aj neskor hlavne nech si v klude 🙂 🙂 jaaaaj dalsi prirastok do marcoviek to bude vianocne babo moooc drzim palce 😵 😵 A kedy si mas ist po knizku?

jaja0110
autor
27. mar 2012

Tak dajme ten napis "Prichadza pohroma" vsetkym na tieto tyrkysove tricka babam aj chalanom, nad to slniecko sa to tak hodi co poviete a vsetci by mali rovnake 😀 http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...

petuska55
28. mar 2012

jaja - diky moja, po knižku a na krv idem budúci týžden, ešte čaká či sa niečo nestane. Verím že to dopadne dobre.

ivularadula
28. mar 2012

@petuska55 to super, moc gratulujeme 😵 a neboj, pevne verím že bude všetko v najlepšom poriadku 😕 😉

@jaja0110 to tričko môže byť 😉 už by sme sa fakt mohli zhodnúť 😅 mne sa páči 😉

anezena
28. mar 2012

baby, ja som tiez za to tyrkysove, co hodila teraz jaja link. este ten napis. tak o tychto sme sa nabili. co dame?

Tu velim ja!
Prichádza pohroma
Som pojazdná antikoncepcia
Expert na prusery
Ked nespim ja, nespi nikto

blcha
28. mar 2012

@jaja0110 super tak dajme tie tyrkysove s napisom prichadza pohroma to je asi najvystiznejsie pre nase deti teda pre moje urcite 😀 😀 😀
@petuska55 a gratulujem k tehotenstvu snad vsetko dobre dopadne ja som bola na tom tak isto od 6tyzdna na duphastone a nakoniec vsetko dobre dopadlo tiez som sa fakt bala no a uz mi tu krpata pobehuje po byte 😀 tak lezkaj odpocivaj 😉

inak baby zatial mipolsala zalohu len ivula tak by ste uz mali nech to mame zajednane 😉

jaja0110
autor
28. mar 2012

Mne sa k tomu vyskerenemu slniecku (co je na tricku) najviac hodi " Ked nespim ja nespi nikto" 😀 😀 😀

petuska55
29. mar 2012

Ja som tiež za Prichádza pohroma alebo Tu velím ja, ostatné sa mi moc nepáčia. 😉

blcha
29. mar 2012

mne uz je jedno aky tam date napis mne sa najviac paci prichadza pohroma no ale som rada ze budeme mat vsetci rovnake farby aj chlapci aj dievcence 😀 😀 😀 😀

jaja0110
autor
29. mar 2012

OK, tak "Prichadza pohroma" inak som videla este jeden super napis baby ho maju na miske ze "Give peas a chance" -Dajte hrasku sancu 😀 😀 Dneska z tej misky prave jedli hraaskovu polievku 😀

jaja0110
autor
29. mar 2012

Babyyy, co by ste povedali na ine tricka ako z Bess? Nasla som v HM u nas krasne tricenka za 2.99£ by som kupila vsetkym marcovym babam a urcite aj chalanom by sme nieco nasli, kuknite link to sive (kitty?) nieje to krasne?? A vsetky baby by mali rovnake a len 2.99£ co poviete? 😅 http://www.hm.com/gb/product/96465?article=9646... vpravo sa da poklikat na tie koliecka a ukaze aj ine vzory za tu istu cenu, je tam smolinka a neviem co ale toto sive sa mi najviac lubi 😵 sak tie BESSacke je taka traposina uz. 😝 a chalanom tiez nieco najdeme ja by som to tu kupila a doniesla na stretko a aspon to deturence ponosia dlhooo...maju velkost na 4-6r. co poviete? 🙂 🙂

jaja0110
autor
29. mar 2012

A pre chlapcov toto triko za 3.99£ zraloka http://www.hm.com/gb/product/98152?article=9815... alebo su tam aj ine motivy...krokodil, spiderman tam vpravo na tych kolieskach sa da prepnut motiv... alebo tu je link na vsetky trika fakt pekne a lacne, tak nieco vyberte chlapcom hmmmmm? 😉 http://www.hm.com/gb/subdepartment/KIDS?Nr=4294...

jaja0110
autor
29. mar 2012

alebo pre vsetky baby toto, by boli vsetky bodkovane to by bola aka parada za 4.99£ 😀 http://www.hm.com/gb/product/96453?article=9645...

anezena
30. mar 2012

a co povies jaja na toto? to je take univerzalne, namornicke je teraz in.

http://www.hm.com/gb/product/00285?article=0028...

anezena
30. mar 2012

inak tam su ake enskutocne ceny, wauuu, za par supek. a tu na SK al. v rakusku, CR jake je to drahe, oplati sa lôen vo vypredajoch.

blcha
30. mar 2012

mne sa pacia tie cervene bodkove a jaja ze ake ceny ty kokos ja sa stahuje do uk 😀 😀 😀

jaja0110
autor
30. mar 2012

baby sak ja vas uz davno volam sem 😀 😀 a to ked ma HM vypredaje tak su tie veci po 2£ tie drahsie 5£ to uz fakt musi byt 😎 musime tu dat nejake stretko u nas 😉

@anezena, tie namornicke su chutne pre chlapcov ak to odklepnete mozu mat chalani pasikave a baby tie bodkovane 😎
@blcha, my tie cervene bodkovane uz mame baby ich dostali na narodky takze ja to beriem kupim uz len ostatnym drobcom len nech to odsuhlasia 🙂

anezena
30. mar 2012

jajus a myslis ze zozenies tak vela kusov? 😕 😕 ja by som to pasikave brala hned aked najdes take aj pre mna - nejake XS, al. 36 ber aj pre mna 😀 😀

jaja0110
autor
30. mar 2012

Tie namorrnicke som skusila objednat ale uz su vypredane ☹ ☹ Tie bodkovane pre dievcata sa daju objednat maximalne 9 kusov na jeden krat... sak ja ani neviem kolko nas bude chlapcov a kolko dievcat??

anezena
2. apr 2012

@jaja0110 do keluuu skodaa. tak co vratime sa k tym z bess? baby, nee ze zadne mat nakonec nebudu. sak ma slahne 😀 😀

jaja0110
autor
2. apr 2012

@anezena, mas ten zoznam kolko rodin ide ze bysom vedela kolko bude chlapcov a kolko dievcat? Tak skus(te) pre chalanov vybrat nejake ine z toho HM, mne sa ti moc nechce vysolit 20£ za tricka z bess-u aj tak niesu ziadne terno.... 😒 no ale do konca mesiaca sa musime dohodnut bo bude zle 😀

anezena
2. apr 2012

@jaja0110 zoznam som skopcila tu z kona
1. Hrdí
2. Kriškoví
3. Marchevoví
4. Šurányioví
5. Tesároví ??
6. Gonosovi
7. Smolakovi
8. Steinerovi

inak baby, kto este neposlal zalohu treba poslat. poslali iba ivet, blchovci, jaja a my
petuska - ta nevie, lebo je teho. ale ostatni co ako? idete al. ne? lebo to treba zaplatiti baby, inak mame po chlebe a mozme ist akurat potom k nam na chatu 😅 😅 😅
tak sup sup, kazdy pekne 50% z celkovej ceny treba zaplatit.

ivularadula
2. apr 2012

ja som bola v sobotu v HaM a videla som tam tie chlapčenské tričká, stáli 4,95 tuším, ale úplne som zabudla pozreť tie námornícke, vpbec mi neprišli na rozum 😕 😒

jaja0110
autor
2. apr 2012

Tak to vychadza 4 marcovi chlapci (Danusko, Simonko, Ondrejko a Tomasko) a 5 marcovych dievcat (Eliska, Kiarka, Nelly, Vanesska, Simonka) dufam ze som to dobre poratala 😀
Baby tak pokukajte tie tricka v HM-kach u vas v meste alebo na nete co som hodila linky ktore sa vam pacia, ved aj u vas su dobre ceny stale lacnejsie ako v bess a aj tie velkosti na 4-6 rokov to ponosia.... a dohodnime sa nech to teda mozem objednat ten pocet kusov 5 je v pohode alebo si kazda kupi sama....tak pre baby ostavaju tie cervene puntikave? Pokukajte este tie linky ze pre chalanov ktore okrem tych namornickych sa vam pacia.... 🙂