Štvrté veľké stretnutie marcoviek 2008
Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉
@ivularadula, Janka mi dnes odpisala na FB ze oni nepridu s tamarkou lebo streda, stvrtok piatok je na sluzobke v taliansku, ale este ju lamem ze by aspon dobehli na 1 noc zo soboty na nedelu, tak uvidim co odpise.... ale tak zatial to vyzera ze skor nie ako ano 😒
@luci21, no vies ako ked ta nepustil minuly rok, ani tento rok tak ta isto nepusti ani ten buduci...ani ten dalsi a tak... 😒 to je inak hrozna skoda lebo babulky by si urcite prisli na svoje medzi rovesnikmi...nase baby sa uz hrozne tesia 🙂 ale tak to uz je na tebe, ja by som napriklad nenechala takto so sebou mavat, ak si ty sama veris a vies soferovat ja bych zbalila kufre a isla... ale to je na tebe vsetko, samozrejme ak sa mate koli tomu doma rozvadzat tak to nechaj tak, len proste skoda ze takto prepasnes kazdu prilezitost "doma za pecou" 😕
@ivularadula, jasne ze meniny oslavime, sak aj nejake narodky sme tu mali, to bude tiect potokom len si nesmieme zabudnut vysielacky na izbu jak minuly rok 😀 😀
Inak ja pijem biele perlive Moscato D'asti ale to pochybujem ze u nas maju takze klasika Baileys? 😀 😀 😉
cafte baby. ja som na to stretko uplne zabudla 😝 prepacte mi. nejako malo chodim na kona. na fb mi nic neprislo. iba vtedy na zaciatku a ja sa tam nejako neviem vysomarit ako sa tam mam dostat.
to je ale jedno.
takze kukam ze o dva tyzdne 🙂 mne maju trhat 24ho zub. posledny zub mudrosti. 3mam uz von. posledny dopadol tak ze ma to strasne bolelo este tyzden. iba na paralene som bola kedze nic ine nemozem, chodila som kazdy den ku zubarovi a cistil mi to. ostala mi tam hola kost-suche lozko sa to vola. tak pevne dufam, ze tento zub aj ked je najhorsi a nechcem ani mysliet na to ako mi ho idu davat von a pilit a kadeco co mi zubar vravel. ale aj tak dufam, ze sa dobre zahoji. este do toho neviem ci sa uz strecha nebude robit. ale na ten jeden den by som chcela prist.
len mi este dajte vediet co mate na plane. isto nebudete cely den tam sediet. dufam, ze strechu by som poriesila nejako tak ak by sa teda prerabala ze stara mama ma zaskoci a navari a pohosti. hadam sa chlap neurazi ze by som den nebola doma. aj tak je to vo hviezdach ci sa vobec uz bude robit. podla toho kedy dovezu krytinu.
len ten vas plan potrebujem vediet. ameli mi vydrzi cez den nespat v pohode. s nou nemam problem. len krpec je taky ze spi stale 2x a potrebuje sa vyspat aby bol ok a nebol mrzuty. cize ak by som ho nejako uspala v kociku tak aby som ho nemusela vyberat a nasadat do auta a tak..... este aj dufam, ze budeme zdravi, lebo sa to na nas lepi vkuse. zase sme vsetci soplavi.
a nakoniec kde ste sa rozhodli ist?
@zrzuska, ideme sem blizko LM http://www.booking.com/hotel/sk/penzia3n-ala3-4...
ja tiez neviem aky je plan ale tipujem ze tu sobotu pojdeme do demanovskej jaskyne, ze baby?? tak sme vari planovali 😕 😕
Pocuj a nechces si zavolat zubarovi a preobjednat sa na iny den?? Pochybujem ze ak ti 24. budu trhat zub ze budes v stave prist, urcite budes mat bolesti...teda ak si to stretko chces aspon troska uzit aspon ja by som si to prelozila nech mas klud a pohodu, hm? 😉
@jaja0110 nechcem to odkladat kvoli tomu ze ako som zmenila zubara tak tam chodim od februara a este ma cakaju tri kazy. povodna zubarka mi zanedbala zuby zrejme. mala som total hrozne zuby, co nikdy som problem nemala. by som ju zazalovala aka som nahnevana na nu.
no ale tie zuby co mi trhal predtym tak praveze na druhy den ma neboleli uz. cize ak sa mi toto zhoji tiez dobre tak to bude bez problemu. 😉 tiez tam kde chodim robia dvaja zubary, otec a syn a kvoli mne hladali termin aby obaja mohli byt pri mne. cize tazko sa aj preobjednavat.
fiha, to ste paradny vybrali aj s bazenom 🙂 boze v demänovej som nebola 100rokov. hadam vas najdem 😀
no ved uvidite kam pojdete potom to tu kuknem ako ste sa dohodli. to s kocikom do jaskyne asi eee. ktovie ci by mi maly chcel byt v manduce. 😕
babay ja sa uz tak tesim dufam ze to tam bude v pohode a terezka uz bude znormalizovana z tej nemocnice lebo mame uplne nanic noci 😝
no a ja nepijem nic takze som nealko ale jeden maly poharik neake likeriku by som mohla dat
anez ten vajcak ti minule u nas chutil ne? 😀 😀
baby jaky je plan? sak tusim sme vraveli ze v sobotu by sme sli do tej tatralandie. to je jedno, aj ked bude prsat, ne? a v nedelu doobeda by sme mohli ist do tej jaskyne, lebo sak to nie je celodenny vylet. neviem, co myslite?
my s danym by sme moooooc radi sli do toho aquaparku, my take veci uuuplne milujemeee 😵 😵 😵
@anezena, co je tatralandia? tie smykacky do vody a bazeny? bo to zase tam mna nedostanete, ja neznasam taketo vodne atrakcie a nemam ani plavky na toto leto este 😝 ja som myslela ze v sobotu bude ta jaskyna, lebo aj rodiny co nas pridu pozriet na otocku tak v sobotu 😅 ved v nedelu sa do 10-tej musime vystahovat, dame spolocny obed a hajde domov... my v nedelu potom mame program hned z penzionu ideme do LM pozriet moju rodinu takze v nedelu do jaskyne isto nepojdeme.... 😒
Inak baby este toto- beriete detom nejake bajky, kolobezky, alebo odrazdla?? Jak minuly rok...ci tam to nevyuziju? Bo ma napadlo my teraz nebudeme mat nic take pri sebe, vsetko nechavame v UK sak ako by som do kufra kolobezky zobrala... lenze ak ostatni budu mat bajky alebo kolobezky to zase nase baby budu hucat ze preco ony nemaju... by som na rychlo musela niekde pozicat alebo co 😕 tak ako?
Inak ja si myslim ze v sobotu by sme mohli dat tu jaskynu a spojit to akoze s vyletikom, niekde sa prejst, vonka sa najest a tak, a potom v nedelu ked sa vystahujeme pripadne dame obed, tak kto chce moze este ist do tej tatralandie...co myslite vy?
caute kocky no ja som tiez za to ze v sobotu ta jaskyna teraz ma teda ta tatralandia moc nelaka aj koli eliske a jej uchu do bazena ju urcite minimalne mesiac ani davat nemozem takze hlavne preto a myslim ze ako jaja pise spojime jaskynu s neakym vyletikom a hotovka ja bohuzial teraz tatralandiu urcite vynecham aj ked mam vodu rada 😉
@anezena to radsej kupim neaky cerstvy likerik nieco kuknem nieco dobre sladucke s minimom alkoholu 😉
@jaja0110 ja nebudem brat ziadny bicykel ani kolobezku nic ved uz sa decka dokazu zahrat aj vseliak inak sak mozeme im spravit aj neaky program mozme vymysliet neake sutaze ked budeme na penzione a budem sa nudit 😉
no a v nedelu sa vzdy akurat tak stihneme pobalit a dat obedik a ficime domov my mame tiez uz program po ceste domov sa zastavime u kamosov na navstevu 😉
no baby, my sme tam chceli ist hlavne kvoli tej tatralandii ☹ ☹ ☹ inak by sme do demanovej nesli. no nist, tak sa prisposobime. a ci budeme mat brat first bike to neviem, necham to na danusa
@anezena, ved pocuvaj ak velmi chcete tak s danusom mozete ist do tatralandie aj v nedelu po tom obediku 😉 ale inak som pozerala nieje to najlacnejsie dospely listok 17 eur a dieta do 140cm 8eur, pre 4-clennu rodinu aj dost 😅 inak ja som nepostrehla ze sme sa o tej tatralandii bavili ja cely cas detom doma tocim o tom ako pojdeme do jaskyne, uvidis budu mat zazitok 🙂 🙂
@blcha, to je dobry napad vymyslime nejake hry ak bude treba, mozeme zobrat kriedy ak sa bude dat budeme kreslit na chodnik alebo tak 😉
@anezena ved aj ja som chcela ist do tej tatralandie ale radsej nepojdeme ja to nebudem s eliskou riskovat hned po tom stretnuti nas cakaju kontroly na usnom aj vsetky odbery krvy aj neviem co ma na mesiac este kopec liekov koli tym zapalom co mala v krvy z tych usi ja uz teraz moc do bazenou s nou nebudem chodit ked tak len do nasho ale verejne to neee 😉 no ale sak ak by niekto isiel tak v nedelu hned od rana do tatralandie by ste mhli ist ja viem ze je to naprd ked je nas malo ze nama kto ist s vami ale ja fakt nee 😉
no a inak neaky program by sme mohli vymysliet cele rodiny sutazit nech je sranda aj v piatok kym sa budeme zbiehat nech sa len tak nenudime ne?
ja som tiež za tú jaskyňu a nejaký obedík a tak, ja by som aj išla sa vyšantiť na nejaké tobogány, ale určite bez deciek, lebo to by som si ani neužila, šimon by sa určite bál, on je taký poserko
ja som tiež už rozmýšlala že im spravíme nejaké súťaže, napr.skákanie vo vreci, nosenie vajíčka(loptičky) na lyžici, hádzanie loptičky do nejakého terču a podobné kravinky 🙂
Baby no tie sutaze nejake nenarocne poprosim ja tam idem oddychovat a nohy vylozit na dovolenke sa nesmiem prepinat 😀 😀 Ale tak jak ivu pise to su celkom dobre discipliny, este ak nezabudnem mozem kriedy doniest a deti si mozu kreslit na chodnik alebo terasu ak tam nieco take bude.... 🙂
babenky inak neviem o ktorej planujete prist na ten penzion v piatok? Lebo ja som si akurat volala do nasej nemocnice v MT na internu kliniku co budem potrebovat tie predoperacne vysetrenia ak pojdem na tu operaciu brucha, no a jediny volny termin co mi dali mali akurat 25.5 ale mam prist o 07:30 rano na krv, povedala ze okolo 10 budu vysledky, potom mi spravia este asi EKG alebo co a okolo obeda tipujem 12-tej uz budem dufam vybavena..... 😝 pojdem domov, dame s detmi obed a vyrazime takze poobede sa tam uvidime 🙂
@blcha ja som myslela že my budeme povzbudzovať, súťažiť budú ockovia s detičkami 😉 😀
my tiež pôjdeme asi tak okolo jedenástej-pol dvanástej, tiež aby ela spala v aute
@ivularadula no sak jasne sutazit mozu ockovia ajked neviem ako ten moj muzik marod stale ma problemi s tym chrbtom ale take lahke sutaze by mal v pohode zvladnut 😀 😀 😀 ja sa uz tesim snad nam pocasie bude priat lebo teraz sa ma akosi ochladit dufam ze dovtedy bude pekne 😉
inak este ma napadlo dnes uz som objednala aj taku knihu uloh pre predskolakov takze uz mam aj darcek pre jedno marcove dietatko aj eliske som to objednala tak smad ich to bude bavit Eliska teraz na tom dost fici doma mame toho vela ale aj tak ju to stale dost bavi 😉
ja som tiež kúpila taký zošil kde sa učí písať, takže tiež už mám niečo 🙂
a teda aj ja silno dúfam že počasie bude dobré, hlavne aby nepršalo 😕
baby no ale co som pozerala dlhodobu predpoved tak akoze nic moc nema sice prsat ale asi moc teplo nebude 😝 😝
@blcha, ani nehovor ja vobec neviem ako sa mame zbalit viac som nachystana na horucavy ze satky a take, kokos dufam ze im nemusim kabaty brat 😕
Inak baby ja som tak rozmyslala toto bude asi nase posledne stretko ☹ Kedze krpce uz idu do skoly takze takto o rok my uz asi domov neprideme, sak teraz je normalne skola a prazdniny velke su tu tak ako u nas iba jul/august... tie male prazdniny co tu byvaju su maximalne tyzden-dva a to sa nam neoplati domov chodit pokial to nieje aspon na mesiac... ☹ vcera ma to tak napadlo ze nam koncia dobre casy dovolenkovania 😒 skoda ze nas ide tento rok tak malo.... a boh vie co bude o rok 😝
Takze tento rok to musime odpalit ze by sme si to este dlho pamatali 😀 😀
Inak vsak niektore baby spominali ze pridu v sobotu na otocku aspon nas pozriet? Nepamatate kto to bol? 😅 Mari sa mi chym, lenkka, capy, zrzuska, bubli.... som zvedava kto sa aspon ukaze 😨
tak som si vygooglila ze cesta by nam mala trvat 2hodiny 40minut no dost takze asi tak okolo15 by sme tam mali byt 😉
@jaja0110 no na satecky a kratasky to asi na stretku nebude bundy beriem urite uz len koli tej jaskyni tam bude kosa 🙂 a tomu ver ze to odpalime ze si to budeme este dlho pamatat hlavne vecer ja som na tom tak ze vcera som zjedla tri bonbony plnene alkoholom a bola som z nich narubana takze mne staci stamprlik vajcaku a som ako rit takze bude sranda 😀 😀 😀 len dufam ze tam bude terezka dobre spinkat 😀 😀 😀
juj, baby veru potiť sa asi nebudeme (jedine v saune) ale neva, nabalíme teplé veci a dáku tú lahvinku 🙂
@blcha šupneme aj terezke nejaký ten bombon (rumovú pralinku) a bude spať ako dudok, neboj 🙂 a určite čerstvý vzduch tiež spraví svoje
@jaja0110 to faaaaaaaaakt 😕 že posledné stretko 😲 nesranduj, veď ja sa každý rok tešík jak malá 😕 ☹ tak budeme musieť zorganizovať aspoň kždý druhý rok nejakú dovču spoločnú 😅 🙂
@blcha, vidis fakt este ze pises ja si pamatam jeden vylet v jaskyny z tabora a hrozna kosa tam bola takze bundy bude isto treba 😝
@ivularadula, nooo ved ani mi nevrav, to ak stretko o rok tak jedine v juli, ale to uz je kopa ludi rozlezena po dovolenkach.... 😒 a ja si to tiez tak predstavujem ze cely jul na SK a v auguste na mesiac do BG ale boh vie kde budem pracovat ako to bude s volnom, a ta skola, deti...uz to bude cele na prd ☹ takze toto stretko si to musime uzit 😀
Inak baby ma napadlo ze vecer zo soboty na nedelu by sme iba my baby mohli vypadnut niekde do baru, vonku ako do mesta alebo tam do dediny alebo kde, chapete ze chlapov nechame na penzione a my normalne do nejakeho nocneho klubu pojdeme na poharik co poviete?? 😎 😎
@jaja0110 ja som za 😵
a veru niekto mi hovoril že do jaskyne zimnú bundu, že tam bude totál kosa

@jaja0110 a Janka Soboňová nejde tiež? (prečo) či neodpísala 😕