icon

Sú tu nejaké mamičky z Canady?

monika15
25. nov 2010

Ahojte Mamicky....

Je tu nejaka mamicka z kanady 🙂 ??

akvabela
5. jan 2013

@kingstonka Kusok vyssie, resp. na predchadzajucej strane som uviedla stranky, kde by si mohla najst info, ktore Ta mozno budu zaujimat.

komisakpd
5. jan 2013

@akvabela dakujem

akvabela
5. jan 2013

@trish31 Co sa dialo v Mexiku? Musis byt uz ostrielana cestovatelka 😉

trish31
5. jan 2013

@akvabela ja som mala velmi zly let z Mexico city do Pariza asi hodinu silne turbulencie a nakoniec stratil vysku tak sme spadli,klesli,ludia zacali vrieskat jedna pani chytila panicky zachvat no strasne...este chvilku rozrevem sa aj ja 😀

stardust
5. jan 2013

@trish31 kolko ludi na palube sa pocuralo? Aj vam zhodili tie kyslikove masky?

trish31
5. jan 2013

@stardust na prvu otazku neviem odpovedat 😀 Nie,kyslikove masky nastastie nie takze to nebol taky pretlak ale vies,to boli sekundy len ty to vnimas ako hodinu 😀

stardust
5. jan 2013

@trish31 to asi bude vediet zodpovedat upratovacia cata, ked sa urin zacne rozkladat 😀 Asi by ma porazilo na tvojom mieste a este k tomu letiet dakde nad oceanom. Co sa ti prehanalo hlavou, ked ste padali?

akvabela
5. jan 2013

@trish31 Tak take som nastastie nikdy nezazila. Iba ako sama 16 rocna cestujuca som v Salt Lake City takmer nestihla lietadlo do John Wayne Airport v Californii, som uplne posledna nastupila, a ked som si sadla, hned sme odlietali. Ked sme imigrovali do Kanady, nas let do Toronta bol OK, len nam vtedy nasa 18 mesacna Majka nevedela letom cez Kanadu zaspat a v noci, ked sme konecne pricestovali do North Van som zistila, ze teplotuje, no potom bolo vsetko OK a tiez ako @sisaka sa nam tu od zaciatku velmi pacilo, hoci zacinat hocikde odznova nie je jednoduche.

trish31
5. jan 2013

@stardust vies co ja som sa len modlila....doslova lebo ja som bola od stresu taka upotena ze ti ani nic ine neostava...

akvabela
5. jan 2013

@rencakm Teba som sa chcela este spytat, ci si okrem craigslistu neskusila inzerovat aj tu na kijiji 😉 http://vancouver.kijiji.ca/f-Classifieds-W0QQ

trish31
5. jan 2013

@akvabela ano ano ja viem,viem ze musim vydrzat...a pojde to ja tomu verim

rencakm
5. jan 2013

@akvabela
kijiji poznam...neinzerovala som tam.....teraz co myslis, aky inzerat?

akvabela
5. jan 2013

@rencakm myslim daycare, skus dat aj tam, ja som tam sluzby sice neinzerovala, ale podarilo sa mi cez nich predat nejake detske veci

rencakm
6. jan 2013

@akvabela
skusim dat aj tam, dnes ma prist jedna rodinka koli opatrovaniu, tak uvidim, ........cez craiglist.....tam inzerujem....predavam aj kocik....

sisaka
6. jan 2013

@rencakm kijiji je dobry napad a da sa tam hladat aj praca 😉

andrea129
6. jan 2013

@rencakm jaaaj...skoda, ze som Ta nespoznala skor....ked sme zhanali pred 2 mesiacmi kocik 😀
Ides Ty opatrovat deti pre tu rodinku, ci davas svoje im?

rencakm
7. jan 2013

@andrea129
Ja som chcela opatrovat to ich dietatko u mna doma, ale neuspela som, vraj preto,ze nemam kurz prvej pomoci ☹ Tak zase nic. Som doma, pracu nemam, kedze nemam canadian experience, tazko nieco najst.
Len Ty si kupovala asi hlboky, ja predavam sportovy 🙂 .

monika15
autor
10. jan 2013

@rencakm skus urobit ten kurz... a potom mozes mat v dome max. 5 deti...
mojho bratranca zena to robi... pyta 35$ na den. Ma 5 deti.

andrea129
11. jan 2013

Ta stranka canada.sk asi tak skoro nepojde, ze? Skusam, skusam....Novy rok za nami a stale je to tam akesi divne...Skoda, niektore info tam boli fajn 😒

monika15
autor
13. jan 2013

@andrea129 no zatim nie...este sa na tom pracuje :(((

dana_l
22. jan 2013

@andrea129 jej, to je sranda. ja som byvala presne opacne. najskor vo vancouver a teraz som nedaleko toronta

dana_l
22. jan 2013

@trish31 sice nemozes studovat ani pracovat ale urcite budes moct navstevovat kurz anglictiny - ESL skoly. je to tam vacsinou zadarmo ale musis si pozriet v ich skole. a ak tvoja anglictina je dobra alebo by si mala vela volneho casu tak sa urcite mozes i prihlasit na kurz francuzstiny. kazdy novy jazyk je len plus do zivota.
ja som chodila na vecerne kurzy ale maju i denne v ponuke. mozno by si tam mohla zajst a spytat sa ake by boli tvoje moznosti. tam by si si nasla kamaratov a zabila cas

dana_l
22. jan 2013

@trish31 este ma napadlo ze ci by si nechela volunteer pre nejaku skolu ci nejake centrum. takych ludi maju radi lebo nemusia platit.
kamaratka robila i v nemocnici v predajni s darcekmi. nieco sa vzdy da najst. hlavne nesediet doma lebo to cloveka ubija.

andrea129
22. jan 2013

@dana_l Ano? Zaujimave 🙂 A nechyba Ti Vancouver??? Mne Toronto prvy rok po odchode dost chybalo... 🙂 Teraz je to uz ok. A co Ty? Menila by si naspat, ci ani nie?

dana_l
22. jan 2013

@andrea129 vancouver ako mesto - architektura - sa mi nepacilo. ako na nakupy - super. ale odisla som kvoli snehu. ze tam napadol raz a tyzdnova kalamita. ked som ho chcela mat tak som musela hore do hor. a tuna mi napadne pred domom, do zahrady. ja nebyvam priamo v toronte ale v guelph a je to take mensie mestecko, vsetko tu najdem nablizko. ak potrebujem nieco extra tak nie je problem ist do vedlajsich miest.
ak by som sa mala vratit tak jedine kvoli kamaratke co tam byva. inak ani nie.

dana_l
22. jan 2013

@andrea129 gratulujem k dcere. nech ste obe zdrave

andrea129
22. jan 2013

@dana_l Dakujem 🙂 Zatial sme zdrave ako buk 😉 Aj ja prajem Tebe a Tvojej nadhernej rodinke najma zdravie a spokojnost 🙂

trish31
23. jan 2013

@dana_l cau Danka.Obvolavali sme skoli,ale vacsina nechce vziat,koli tomu zakazu.Ale skusim sa este spytat na to,co si mi odporucila.Dik

akvabela
1. feb 2013

@rencakm @andrea129 http://us4.campaign-archive1.com/?u=962f0ca46a9... Trosku neskoro, ale predsa link na zajtrajsi karneval vo Vancouver... Citam si oneskorene moje maily, tak som este ani nemala prilezitost prediskutovat s nasimi babami, ci by chceli ist 🙂