Sú tu nejaké mamičky z Canady?
Ahojte Mamicky....
Je tu nejaka mamicka z kanady 🙂 ??
@trish31 Tak take som nastastie nikdy nezazila. Iba ako sama 16 rocna cestujuca som v Salt Lake City takmer nestihla lietadlo do John Wayne Airport v Californii, som uplne posledna nastupila, a ked som si sadla, hned sme odlietali. Ked sme imigrovali do Kanady, nas let do Toronta bol OK, len nam vtedy nasa 18 mesacna Majka nevedela letom cez Kanadu zaspat a v noci, ked sme konecne pricestovali do North Van som zistila, ze teplotuje, no potom bolo vsetko OK a tiez ako @sisaka sa nam tu od zaciatku velmi pacilo, hoci zacinat hocikde odznova nie je jednoduche.
@rencakm Teba som sa chcela este spytat, ci si okrem craigslistu neskusila inzerovat aj tu na kijiji 😉 http://vancouver.kijiji.ca/f-Classifieds-W0QQ
Ta stranka canada.sk asi tak skoro nepojde, ze? Skusam, skusam....Novy rok za nami a stale je to tam akesi divne...Skoda, niektore info tam boli fajn 😒
@trish31 sice nemozes studovat ani pracovat ale urcite budes moct navstevovat kurz anglictiny - ESL skoly. je to tam vacsinou zadarmo ale musis si pozriet v ich skole. a ak tvoja anglictina je dobra alebo by si mala vela volneho casu tak sa urcite mozes i prihlasit na kurz francuzstiny. kazdy novy jazyk je len plus do zivota.
ja som chodila na vecerne kurzy ale maju i denne v ponuke. mozno by si tam mohla zajst a spytat sa ake by boli tvoje moznosti. tam by si si nasla kamaratov a zabila cas
@andrea129 vancouver ako mesto - architektura - sa mi nepacilo. ako na nakupy - super. ale odisla som kvoli snehu. ze tam napadol raz a tyzdnova kalamita. ked som ho chcela mat tak som musela hore do hor. a tuna mi napadne pred domom, do zahrady. ja nebyvam priamo v toronte ale v guelph a je to take mensie mestecko, vsetko tu najdem nablizko. ak potrebujem nieco extra tak nie je problem ist do vedlajsich miest.
ak by som sa mala vratit tak jedine kvoli kamaratke co tam byva. inak ani nie.
@rencakm @andrea129 http://us4.campaign-archive1.com/?u=962f0ca46a9... Trosku neskoro, ale predsa link na zajtrajsi karneval vo Vancouver... Citam si oneskorene moje maily, tak som este ani nemala prilezitost prediskutovat s nasimi babami, ci by chceli ist 🙂

@kingstonka Kusok vyssie, resp. na predchadzajucej strane som uviedla stranky, kde by si mohla najst info, ktore Ta mozno budu zaujimat.