icon

Sú tu tehotné z Nitry s dátumom pôrodu august 2011?

zuzana.kusnirova
24. jan 2011

Ahojte baby..najde sa tu niekto z Nitry s terminom v auguste 2011?

Strana
z3
888deborah888
24. máj 2011

ahojte kočeny,, 🙂som okres nitra.termin 27augusta 🙂

zuzana.kusnirova
autor
7. jún 2011

@888deborah888 ahoj 🙂 vitaj,len horsie je ze nejako tato tema utíchla ☹ ☹ už sa nam pomaličky ale isto blíížia termíny 🙂 predpokladam ze uz sa nakupuje v plnom prude 🙂 tak sa držte

martina398
7. jún 2011

@dadulajda Ahojky🙂 tak ako dopadli statnice?? ako sa mas?? malinky poslucha?🙂 My sme v poriadku,maly kope o sto sest 🙂 Uz mame vsetko nakupene,uz nam chyba len kocik a postielka.ale aj to mame vybrane. aspon uz nemusim nic zhanat a mozem sa venovat prerabaniu domu,aby sme mohli ist v septembri vsetci traja zvlast uz ako rodinka🙂 kolko si uz pribrala??lebo mne sa zda ze ja uz mam toho strasne vela navyse a to nie je este ani koniec tehotenstva🙂

dadulajda
12. jún 2011

@martina398 ahoooj, no hej statnice konecne za mnou, spravila som. teraz sme sa pustili do velkych priprav na maleho. Malujeme a zateplujeme izbu. Aj my uz mame viac-menej nakupene, teda pre maleho urcite, ale samozrejme ze ja pre seba nic 😖 no tak sa snazim to porobit lebo ktovie kedy sa mu zachce vykuknut vonka 🙂 pribrala som len nejakych 7 kilo, bola som uz aj v nemocnici kvoli tvrdnutiu bruska a povedali mi, ze maly je mensi ako by mal byt.tak sa snazim to rychlo spravit ale aj tak mi musia nasi dost pomahat aby som nic nedvihala. a ja som len dokumentarista 🙂 a ty sa ako citis? kolko si pribrala? neboj s rychlo ti to zbehne potom od toho 30.tyzdna 🙂

zuzana_1
12. jún 2011

ahojte 🙂 ja mam termin zaciatkom septembra,ale moze to byt aj koniec augusta,taak sa pridavam 😉 cakame Miska..inak som z Ba,ale odit budem asi v Nitre,kedze som povodom odtial a mam tam rodicov a tu nemocku celkom dobre poznam...vidim,ze pisete,ze deticky sa hybu o stosest..no nas maly je strasne lenivy,on ked sa pohne,tak oslavujeme...to ho musim budit,stuchat,robit mu diskoteku...snad je ok a bude taky kludny aj vonku...

martina398
12. jún 2011

@dadulajda jeeej tak gratulujem k titulu 🙂 Ako vidim tak sme na tom rovnako,ja tiez nemam pre seba este nic kupene..To si bola uz druhykrat v nemocnici?? ja idem zajtra akurat na cukor, uz aby som mala potom,ved ako mozu tehotnej povedat nejedzte den nic sladke🙂)) Zatial sa citim skvele,vladzem este aj v zahradke robit,aj okolo domu.sice vecer je to uz horsie,ked ma bolia krize a nohy,ale tak vnutri neobsedim cely den,ked je vonku tak pekne 🙂uz som pribrala okolo 9 kilov,ale vsetko mi ide nastastie viac menej do brucha,to si nechcem ani predstavit aky bude maly velky ked sa narodi 🙂

dadulajda
24. jún 2011

@martina398 ahoj, tak kukam ze uz si v tom 30.tt. ako sa dari? ako sa citis? ja som bola v stredu na kontrole a robili mi prietokove sono a bolo to akoby vlacik isiel, totalny rachot! 😀 tak je to v poriadku maly dostava co potrebuje. Ja uz sa neviem dockat terminu, stale ma cosi pobolieva..vsetci si myslia ze najneskor 2 tyzdne pred terminom to pojde, tak dufam ze maju pravdu lebo asi by som nevydrzala prenasanie- psychicky 😀 😀 😀 a dokonca sa mi uz raz aj o porode snivalo...ale vraj je to normalne. izbu mame uz prichystanu, vecicky pokupene, len sa bojim pobalit veci, lebo nieco mi hovori, ze ich rovno do nemocky budem niest. 😖

martina398
24. jún 2011

Ahojky,noo ukazuje mi tu ze som v 30tyzdni,ale podla terminu co mi dala doktorka som v 29,tak neviem preco tu ukazuje o tyzden viac.ale tym lepsie pre mna🙂 tak to som rada ze je vsetko tak ako ma byt.a tebe sa ako dari?ja sa citim super,vecer ma sice sem tam krize bolia,ale to je normalne.keby som mala taky lahky aj porod,ako cele tehotenstvo,tak by som bola rada🙂akurat zajtra ideme objednat kocik,nakoniec som sa rozhodla pre uuuplne iny,ako som si na zaciatku vybrala🙂inak uz vsetko kupene pre maleho,ale pre mna samozrejme este stale nic🙂 este musim vsetky vecicky oprat,lebo to som este nestihla.jaaaj ked si predstavim kolko toho je a ze to treba aj zehlit🙂))

martina398
24. jún 2011

@dadulajda jaaaj zabudla som ta zase oznacit,tak vyssie som ti odpisala🙂 a chcela som sa spytat,plienky si ake kupovala?v tom mam dilemu🙂

dadulajda
25. jún 2011

@martina398 ahoj, no to ti ubehne uz, neboj sa. ja som asi tiez tak v 30.tt zacinala s pranim a zehlenim.plienky som zehlila cely den. ja som sa rozhodla pre klasicke latkove, tych mam 30. lebo mu chcem nozky nasiroko viazat. a potom, ked podrastie, kupime latkovky-tie nohavickove. A co sa tyka jednorazoviek- nesuhlasim s nimi, docitala som sa uz kadeco, ale to co musime mat do nemocky, som kupila take oranzove newborny z tesca...mali akciu na ne a ked som ich rozbalila tak sa mi pacia. Su akurat na moje koleno takze malemu nebudu lietat. 😉 Vsetko maju pekne zatesnene, a prijemne na dotyk. ked budem aj neskor potrebovat par kusov, asi mi budu stacit aj tie tescove. 🙂 A kocik potom odfot pokukame 😉 ja som si pre seba tiez dlho nic nekupila, ale potom som sa dokopala tak gatky uz mam 😀 a co postielka, uz ste nachystani? ja som natom pracovala teraz 2 tyzdne, lebo sa aj malovalo a potom to zase natrepat naspat setko..no aspon mi presiel cas. neponahlala som sa.ved uz ani tazke nemozem dvihat radsej. taak uz len cakame na termin a dufam ze vsetko bude v poriadku 🙂

martina398
26. jún 2011

@dadulajda ja s tym pranim zacnem az buduci tyzden,tento sa chystam k priatelovi,tak nemam kedy.kedze vsetky veci pre maleho mam doma,tam to zoberiem az ked budeme mat vsetko prerobene.ja sa tiez chystam malemu nohy nasiroko viazat,ale budem jednorazove pouzivat,mne by sa to nechcelo stale prat🙂) ale mam aj klasicke kupene,akurat tento vikend som uz dokupila vsetko co mi este chybalo,ako teplomer,puzdro na dudlik,ortopedicke nohavicky,uz len take drobnosti.kocik sme objednali,je to presne ten co ho mam v albume.postielka je tiez uz nachystana,vlastne je to taka postielka-koliska,lebo sa sa aj hojdat,aj zafixovat aby sa nehybala,mam ju tiez v albume.nevies co vsetko treba brat do nemocnice??lebo ja som na nete nieco nasla,ale vsade je nieco ine pisane. juuj tebe sa ten termin uz pomalicky ale isto blizi,ja by som to chcela mat uz za sebou,ale este par tyzdnov musim vydrzat.ale uz sa na to tesim,sice neviem co ma caka,viem ze nic prijemne to nebude,ale tak zvladnut sa da vsetko.budes mat pri porode aj priatela??chodis aj na nejaky predporodny kurz,ci nieco podobne??

dadulajda
9. júl 2011

@martina398 Ahojky, no ako zvladate to teplo? ja by som taaaaaak rada vybehla dakam von.. 😒 ale vcera som bola v parku nachvilu a ostalo mi az zle z toho dusna. Tak neska som len doma. Aj tak uz mam kadejake stavy-citam ze to viac bab, ale prijemne to neni. Vsetko ma taha dole a boi a picha ked sa otacam...v noci nespim a mam stale tvrde brucho..uz som z toho na nervy. 😖 Ale boli sme v stredu na poradni a dr.povedal ze sa dalej neotvaram, tak snaaad dockame terminu! 🙂 🙂 Citala som aj temy juloviek, aby som vedela ako to teraz prebieha a dost bab rodi sekciou alebo vakuom...Kamoska rodila pred tyzdnom a mala poriadne problemy, az ma vystrasila. Ale jej mimco malo 3730g co my mozme snivat o takej vahe, tak snad to nebude az taky horor. 🙂 A chodila som k Jahnatkovej na kurz, neviem ci si pocula o nom...boli sme pouriet aj v porodnici, tak uz viem ako to vyzera a co mas asi kde caka. Dost mi to pomohlo, si viem teraz lepsie predstavit co kde ako mi bude vyhovovat. Cakala som sice nieco ine...ale aj tak dobre.Ludia vyzerali byt mili a to bude potom asi najhlavnejsie. Ty ides rodit do NR? a aj s priatelom? ci sama? ja som chcela s drahym, ale ako tak rozmyslam...asi si vezmem maminu.Lebo aj teraz je stale doma so mnou ona a on robi, takze ani nevie co kedy potrebujem podat a tak. No tak dufam ze si v poriadku a uzivate si teplucko a slniecko. 🙂 🙂

martina398
12. júl 2011

@dadulajda Ahojky,taaak to teplo zvladame priserne,cele dni v najchladnejsej izbe,von chodim len ked musim,inak nie,isla by som aspon vecer,ale ta teplota ani vtedy nechce klesnut.uz ma ide z toho porazit.akurat vcera mi prisiel kocik,tak sa tesim🙂)a to som pocitala ze pride az v auguste,lebo mi povedali ze ho prinesu do 6 tyzdnov,a este tomu neni ani 2 tyzdne co som ho bola kupovat🙂)tak vsetci uz len cakaju na to kedy budu moct maleho kocikat🙂 vo stvrtok som bola u svojej doktorky a povedala mi ze sa maly moze kludne narodit aj o dva tyzdne skor,cize uz v auguste,a to som sa este 27.8 chystala kamoske na svadbu🙂))mozno pojdem odtial rovno do porodnice🙂 Ja sa tiez niekedy chystam ist pozriet do porodnice,doktorka ma poslala,ze si to mam ist omrknut. tiez budem rodit v nitre.rozmyslala som aj nad NZ,ale chcem byt pred porodom doma a do NR to mam blizsie.Mal by byt so mnou aj priatel,len u nho sa tazko planuje dovolenka a ja neviem kedy to na mna pride,ale dufam,ze to stihne.ked nie,tak neviem,ale urcite chcem aby tam so mnou niekto bol.vtedy si k nam nebudu dovolovat a budu milsi,ked je tam niekto este iny. Videla som aku mate izbicku pre Patka,je naaadherna. my detsku budeme az neskor zariadovat,kym trosku podrastie,zatial mame z jeho izby spravenu hostovsku🙂 jaaj ja som strasne zvedava kolko bude malý vazit,vsak ja som uz pribrala viac ako 13 kilov a vsetko to mam v bruchu,dufam ze to nebude nejaky maly medvedik🙂))

dadulajda
16. júl 2011

@martina398 ahooj, tak citam ze kocik uz doma 🙂 chodis sa urcite vytesovat ako ja z neho..ja som s nim behala po chodbe mesiac ked sme ho kupili (a vlacila v nom plysaka) 😀 😀 a ked nevies vahu, pytaj sa pri sone, tam to doktorovi vyhodi hned ze kolko vazi a meria. Robili ti uz prietokove sono? mne ho teraz kazdy tyzden. Vsetko mame zatial v poriadku, uz som vysadila aj Magne-kvoli tomu tvrdnutiu, lebo teraz uz je dobre aby som mala kontrakcie..no len uz by som fakt priala aby boli skutocne.. 😅 to teplo znasam uplne hrozne! tiez nechodim nikam kym nemusim...a tento tyzden mi dr.zahlasil, ze ma 2 tyzdne dovolenku a poslal ma ku jeho kolegovi, ale ten chlap vyzera ako zapasnik!! ja sa bojim!!! ☹ ☹ som zvedava aky bude...ale snad ku nemu uz nebudem musiet velakrat. Neska som dokonca sama doma, tak su vsetci v napati a mi podchvilou volaju, ci sme este v kope! 😀 lebo fakt to vyzera kadejako.A mamina je 70km odomna a drahy v robote..nemala by som komu ani volat.. 😝 tak dufam ze sa mate dobre, s porodom este nestresujete (ja uz aj hej) sa mi sniva o nom. 🙄 a ozaj v ten porodnici si bola? 🙂

martina398
28. júl 2011

@dadulajda Ahojky, noo najviac sa vytesuje z kocika mamina,ta si do nho dala babiku a kocikuje vzdy ked prejde okolo neho🙂)Neviem ci mi uz robila prietokove sono,ale tusim teraz v stredu ano,ked ona mi nikdy nic nepovie,len ze je vsetko v poriadku.teraz som sa tak zlakla pocuvala maleho srdiecko asi 10 minut,som nechapala co sa deje,ci nie je vsetko v poriadku,ale na konci povedala ze bije ako ma.asi ju ten zvuk upokojoval,ci co:D v porodnici som este nebola,ale chystame sa,len nejako nam nevychadza cas.z porodu zatial nestresujem,ja sa na to tesim,konecne uvidim maleho🙂 tebe sa to uz velmi blizi,kedy mas presne termin??taska uz zbalena?

dadulajda
29. júl 2011

@martina398 ahoj, no hej zbalena, uz aj kusok vybalena! 😀 lebo som v nemocke...v stredu som isla na prijemm, kontrakcie kazdych 20 min.tak ma dali na vzdycharen a pozorovali...bola som na pasoch aby poculi maleho ako reaguje. a otvarat som sa zacala na 2 cm. ale v noci som sa prestala aj ked kontrakcie stale boli, dali mi teda nieco na ukludnenie a rano ze to pozru...tak rano zistili, ze kontr.sa ukludnili a dalej sa neotvaram, tak si ma nechali dole na gynde. A vcera podvecer mi odisla zatka, takze cakam do 24h.kontrakcie.duufam ze pridu!! 😉 je to tak haluzne ist na vzdycharen a potom zase dole.a jedna baba tak revala ked rodila, ze ma uplne vystresovala! fuch... ale tesim sa aj ja uz na maleho..setko mozne ma boli, som nevyspata, uz som chcela poziadat aj o predcasnu sekciu 😒 no tak uvidime ako bude bud.tyzden ak sa to dovtedy nerozbehne samo. 🙂 a nemas sa coho bat, ja som tie kontr.zvladala potichu, neni to az take hrozne. 😉 🙂 🙂

luckai
31. júl 2011

Ahojte kočky, sorry že som vpadla do Vašej temy 🙂 , ale potrebovala by som poradiť, kde sa v Nitre nachadza nejaka dobra galanteria. Som z Lv a nechcem stráviť celý deň brázdením ulíc. Nemáte pre mňa nejaké typy? Ďakujem!

martina398
2. aug 2011

@dadulajda Ahoooj,tak ako to s tebou vyzera??este si 2v 1,ci ste uz dvaja? 🙂 velmi som zvedava ako to cele prebieha,kedze netusim co ma caka.a uz sa to pomaly aj mne blizi uz len 37 dni,co podla mna bude aj menej.ale uz sa na maleho strasne tesime.a ako si zistila ze mas kontrakcie?ci to sa neda nevsimnut si??🙂tak drzim palce,ak este nie je maly na svete.a potom daj vediet ake to cele bolo,na co sa mam psychicky pripravit 😉

dadulajda
17. okt 2011

@martina398 Ahooj, no ako sa mate?? Petko poslucha? a ty sa ako citis ako mamicka? zmena, co? ja teraz ked sa stretnem s babami z vysky je mi to uz ako cudzi svet. Vsetko je len o "gu gu" a hrky krkalka a jeeej Patko papal 🙂 🙂 🙂 Ty chodis dalej do skoly? ja nie.som chcela, ale ma nevzali, tak si uzivam maleho aspon. 😝 Ako znasate tuto zimu? mne maly v overale zaspi za 5 minut ale kym bolo teplo nosili sme sa aj 2 h.a nie a nie spat. Uz pomaly vymyslame co na Vianoce.hehe.

Strana
z3