icon

Tehotné pipiny z Gynfivu

mayka
28. júl 2009

Tak vas vítam tehotne pipinky z Gynfivu - centrum pre gynekológiu, urológiu a asistovanú reprodukciu a dúfam, že sa sem pridajú čoskoro aj tie ktoré chodia do pipiniek z Gynfivu v snažilkách.
😉
Mooooc im to prajem.

janula13
12. apr 2011

@babulka123, no nejak nevolaaas🙂)))ale zlatko zajtra aj tak nemooozem, rano dofici mama strazit dvojky ja idem sama s malym na poradnu a ockovanie, ptom mame plan nakup v metre a vecer mozno pojdem na damsku jazdu🙂
@vika34 no to dufam ze pamatas,neboj, dobre to dopadne,budes gula ako ja vtedy🙂
@och to zavaaana stretkoom🙂)))

babulka123
12. apr 2011

@janula13 nevolam .. aj taknemozem zajtra.. nejako sa to nakopilo. , stvrtok tiez nie lebo mi dovezu postel pre malu .. aha takuto.. poslednu
http://postelezmasivu-brno.cz/rs/jednoluzka/2-o...

a v piatok mame zurku doma a v sobotu nedelu v sme tiez niekde.. takze bud. tyzden .. hehehe

katarinka77
12. apr 2011

@janula13 Jani, srandičky 😀 ? Na Teba nezabudnem nikdy, ani na tú skvelú bandu, čo máš doma 😉 . Stále dúfam, že jeden z tých 3 fešákov popýta moju Mišku o ruku 😀 😀 😀 a budeme rodina 🙂 .
@vika34 ja som to Janke zvestovala 😉
Inak, to najbližšie stretko teda môžeme dať aj na seneckých, keď ste zrazu všetky odtiaľ 😀 ...

janula13
12. apr 2011

@babulka123 babul super postielka tak som zvedava ako sa Ninke bude pacit, cim ju tam priviazes?🙂))musimpohutat co s nasimi drakmi🙂babul jasne slibem nezarmoutis, dnes som stretla Mirku🙂
@katarinka77 co dame repete debaty na MK?🙂))by som ti radila nezabudnut, jezis to by bolo super mat ta v rodine, sakra robili by sme si super zle🙂))
Kati ja som ta nebonzla a ty takto sama seba sa?🙂jasne stretko tu a konecne pridem aj ja🙂

katarinka77
12. apr 2011

@janula13 no tu sme si nepísali ani nepamätám 😀 .... môžeme zopakovať 😉 . Ja som príliš úprimná 😀 . Ale myslím, že Vike to nevadí 😉 . A ako zle by si mi robila 😀 😀 😀 ? Poslala by si mi starý koláč 😀 😀 ?

slniecko01
13. apr 2011

Ahojte dámy 😀
tak už už naozaj načalo druhé kolo tehuľkovania 😀

@vika ja si ťa pamätám, ale z inej témy, silno držím palčeky. Len úď pekne doma, rozprávaj sa s mimi a oddychuj 😉. Kedy si potom oddýchneš keď sa malé narodí ? 😀

@babulka123, tak už Ninku sťahuješ do veľkej postele ? Možno aj ja dám Nelku tak v lete 😉

@katarinka77 a čo Miška ? ebude mať súrodenca ? 😀

@och, @mayka, @chruminka, @zukricek pozdravujem vás baby 🙂

Nelka už chodí sama, sem tam s nej vyopadne nejaké to slovo, ale keď niekde sme tak nič s nej nedostanem 😀

babulka123
13. apr 2011

@slniecko01 no uvidime aky to bude mat priebeh .. ale vidim to na taaaaaaazke zaspavanie.. hlavne vecer.. to bude este len zabava.. budem vas informovat.. hehehe

och
13. apr 2011

@janula13 jasné že zaváňa, priam smrdí 😀 😀 určite dobehne aj Mayka, keď bude pekne slniečeko k jazerám, aj cigánsku dáme 😀 😀 😀 mňaaaaaaaaam

vika34
13. apr 2011

@katarinka77
si sa pekne natrela 😀

babi nič mi nevadí,len nech to bude všetko o.k.
to aj vy ste mali taký hrozný strach?Ked so krvacala,tak aby som nepotratila,teraz zase ked necitim tlaky v podbrušku,tak ,že už nebije srdiečko začínam byť paranoidná ☹

Na stretko si vy vyberte miesto,lebo vy budete svoje deti naháňať 😉 ,to moje už s nami veľmi nechce nikam chodiť ,že vraj sa s nami a našou partiou nudí,je pravda,že v celej našej partii máme deti iba tri a to vo veku 19,14,4,takže sa jej ani nedivím ,že sa nudí 😕 ,nuž už nie sme jej veková skupina

janula13
13. apr 2011

@katarinka77 minimalne ten kolac oplujem🙂))
@och super napad aj katarinka isto neodola takemu stretku, urcite vytasi svoje sexy telo🙂

corinne
14. apr 2011

@och na zajtra pfuj pfuj pfuj myslim na teba a drzim palce, 😉

och
14. apr 2011

@janula13 no tomu ver, že sexi telo 😀 😀 😀 😀
@vika34 😉 neboj, zatiaľ si s paranoiou v norme 😉 dúfam, že sme veková skupina mladšia od tvojej dcéry, no už sa teším aj ja keď mi to moje dietko povie: "Bóóóóóže mama nerob!" a prevráti očami 😀 😀 😀
@corinne ďakujem, zajtra o jedenástej mám transfer 😵 rozmrazili pipetu s troma mrazáčikmi a jeden to neprežil 😔 neva, aspoň mi nehrozia trojičky 😀 😀 😀 😀 kokos dávali dnes v TV, že baba porodila trojičky a doma má dcéru plus dvojičky, sa manžel smial, že postupka nabudúce to budu štvorčatá 😀 😀 😀 😀

katarinka77
14. apr 2011

@janula13 Jani, už ho hlavne peč 😉 , ideme k váááááám 🙂 😀 ! a také sexi telo ako máš ty, ja nemám 😀 ! Pribudla mi jazva na tvári (vybraté znamienko zo včera), no a od pondelka chodím so stiahnutým zadkom 😖 ....
@och takže tvoja postupka pokračuje najprv dvojkami, trojičky až po nich 😀 , držím palce na zajtra 😉 !
@slniecko01 Miška nám už 3x po sebe prekazila snahu o súrodenca 😀 😀 😀 , v najlepšom sa zobudila 😀 . Ale ešte sa nesnažíme, najskôr tak od jesene 😉 . A vy?
@vika34 áno, bála som sa, hoci som nekrvácala ako Ty! ale odkedy som cítila pohyby, vedela som, že sa má bábätko dobre a aj ja som bola pokojnejšia 😉 . Verím tomu, že keď prejde to najkritickejšie obdobie (1.trimester), budeš aj Ty kľudnejšia 😉 ! Držím palce, nech už nič zlé nepríde 😉 !

mayka
autor
15. apr 2011

no a mame tu 3 tehule. Huraaaaa

babulka123
15. apr 2011

@mayka aj ty>>?????

moncici
15. apr 2011

Ahoj tak potíšku sa pridávam aj ja chodím do Gyn fivu a 27.marca som absolvovala IVF 2 testy pozitívne uvidíme ako dopadne ultrazvuk.Prajem Vám všetkým pekný víkend a nevzdávajte sa 🙂

corinne
15. apr 2011

@och ak budes mat cas napis mi ako to prebieha pred ET,stimulovala si niecim,my by sme chceli v juli ,lebo akosi sa zacala rodina pozyvat v auguste ku nam na navstevu 😕 a nemienim sa stresovat ET,navstevami v CAR a este sa starat o hosti 😒
Ktore tri tehule?

mayka
autor
15. apr 2011

@babulka123 nie ja este nie. 😀
Ale @sylvyka , @och, @vika34 a dalsia sa pridava @moncici.

@moncici gratulacia a vitaj. Inak ty si sem obcas nezavitala sa mi mari nieco. 😅

corinne
15. apr 2011

@mayka takze och je ista na 100% Gynfiv nesklame 🙂

moncici
15. apr 2011

@mayka hej len už som tomu ani neverila a dnes mi začalo byť aj blbo tak som chcela aby ste to nevzdávali ja som mala detičky moc mladá a teraz po dlhých 5 rokoch snaženia a chodenia sa to podarilo a teraz dúfam dúfam že aj ostatné výsledky dopadnú dobre 🙂

babulka123
15. apr 2011

no tak to gratuluuuujeeeem ..
babulky drzim palce..
a och ma dnes tusim vklad..

janula13
15. apr 2011

@och drzim palciska!!!!!no veru sexy, co uz s nou, deprimuje ma vzdy ked sa s nou stretnem ako dobre vyzera, ze katarinka🙂
@moncici blahozelaaam, trpezlivost deti prinasa🙂

moncici
15. apr 2011

@janula13 dakujem 🙂

demeeri
15. apr 2011

Ahojte.Pridám sa k vám.Chodila som do Gynfiv a KET sa podaril na prvý krát.Čakám chlapčeka. 🙂 🙂 🙂
Píšem na fórume Snažilky z Gynfivu,a dúfam,že čoskoro všetky baby prídu sem.

och
15. apr 2011

no ahojte zienusky 😉

@mayka noooo ešte nepredbiehaj 😉 ale vidím to nádejne, keďže som zase natrafila na Stenovú a od nej je Reba 😀 😀 😀 😀 tak sľúbila, že teraz to budú tie dvojky 😉 sa smiala 😀 😀 😀
júúúúj inak kombinácia diazepanu a spasmopanu je úúúžasná vec 😀 😀 😀 zase bolo chichotavé doobedie 😉

@corinne od 1DC papaš Estrofen 3x2 tabletky, na 14 DC je utz výšky sliznice a zároveň začneš s Utrogestanom 3x2 tabletky a medzi 16 a 18 DC je KET, takže nič hormonálne náročné 😉 teda oproti pichačkám úplná malina
no neviem, nemám žiadne ale absolútne žiadne pocity, bubliny som videla, embryologicka hovorila že sa majú dobre a pekne sa vyvíjali, uvidíme 😉 ešte je rezerva v mrazáku dva kúsky

@moncici
@demeeri tak to teda gratulujem 😉 a zdá sa mi, že to KET-ko tak niak vychádza 😕 aj @vika34 je po KET, tuším 😀

potom asi premenujeme tému na Tehotné po KET v GF 😉 😀

corinne
15. apr 2011

@och diky ja som tusila,ze ziadne silne hormony sa nebudu brat 🙂 a som sa dnes objednala na konzultaciu a az 23 maja,v nedelu priletim zo Slovenska a v pondelok hned ideme aj s manzelom na konzultaciu,tak uvidim co mi povedia tu u nas ale asi bude postup podobny-isty ako na Sk .

vika34
15. apr 2011

@och hej ja som teraz po ket,drzim palceky
ked som bola na pohotovosti mala zrovna sluzbu Stenova,aj som bola rada,aspon vedela vsetko o problematike

demeeri
15. apr 2011

@vika34 Chodíš ešte do Gynfiv? Ja som od KET tam nebola.Iba som im zavolala,že som tehotná. 🙂 Raz mi volala aj dr.Stenová,že robí nejaký prieskum,či som tehotná.Nevedela o tom,asi to nejak ma vynechali zo záznamu. 🙂
Som v 22.týždni.

mayka
autor
15. apr 2011

kokooooos ze jak sa to tu rozrasta. 😀 😀 😀 parada tehule. Keby som nemala kupenu letenku na Malorcu v septembri tak idem hned na to. 😀

@demeeri aj ty vitaj a gratulujem.

och
15. apr 2011

@corinne parada 😀 😀 😀 ja mam pocit, ze sa to ani nestalo, kedze nebolo okolo toho tolko "halooo" 😀 😀
@vika34 super, takze sa to mozno podari, neviem z toho KET mam taky pocit, ze zmrazene znova nezamrazujte 😵 ale asi to funguje, uvidime, mienim si na 10 den urobit test, mam este jeden, co mi ostal z minula, kokos musim pozriet ci neni po zaruke 😀 😀 ozaj a preco nerobia krvne testy po KET aj na 10 den?

@mayka no moja len aby si nezistila ze si tehu prirodzene a mozes posnut letenku do bazaru 😀 😀 😀