Tehotné Slovenky žijúce v UK
Ahojte.
som tehotna 10 tyzden. Zijem v Amersham/Buckinghamshire/. rada by som si pokecala s niekym kto zije v okoli, vymenila nazory, pocity a skusenosti. toto bude nase prve babatko a aj ked viem ze nie vsetko sa stane tak ako ja chcem a predstavujem si, chcem mat co najviac informacii a byt na vsetko pripravena. Chyba mi domov a mam strach ze mat a porodit dietatko v Anglicku moze byt tazke aspon touto cestou by som chcela byt v kontakte s rodackami. pozdravujem vsetky odvazne Slovenky a tesim sa na odpovede.X
@radusiq lahla som si a trochu to povolilo boli sme aj kupit nove podprsenky a objednala som si niake tehu veci na next online mali zlavy tak som trochu neodolala 😀 😀 ale dnes sa citim ako by ma tankom niekto presiel taka vycerpana tak dufam ze je to len stoho tehu a nieco na mna neleze ved uvidim ako sa budem citit zajtra ☹ a ty to vtej praci uz dobojuj zachvylku budes doma a mozes odychovat 😀
@radusiq no my sme z menami zacali este vtedy ked sme nevedeli ze chceme dieta tak a vyhrali tie dve ale uvidi sa ci ich este nezmenime 😀 😀 a bola som nakupovat v mothercare mali dobry vyber potpersenok tak som kupila tri a este dve na noc lebo vnoci ma bolia hlavne ked vstanem ako by som zataze na nich mala tak dufam ze to pomoze 😀 😀
@lu2112 no my tiez sme zacali uz daavno davno, ale tie co vtedy prichadzali do uvahy nam uz nepridu dost dobre 🙂 tak vyberame dalej...vazne? do mothercare by ma nenapadlo ani ist na podprsenky...asi preto ze doteraz som tam kupovala len darceky pre inych 😀 tak skusim aj tam, ale isto chcem najst este Wonderbru niekde a dokupit si tie tielka radsej, lebo mam pocit ze ma vsetko tlaci strasne
@pacica nie som si ista, asi by si nedostala tych prvych 6 tyzdnov co sa plati 90% platu...ale teoreticky ak by si vysvetlila GPmu zdravotne dovody, mozno by ta vypisal....
ak povies v praci oficialne ze si tehotna, musia ti prisposobit pracovne podmienky - nesmu ta nechat nic dvihat, atd. - uz by som sa zariadila podla toho ako zodpovedne to zamestnavatel pojme v tvojom pripade 🙂 kazdopadne vela stastia

@radusiq no to mi je luto ale aspon drahy nebude moct nic hovorit 😀 😀 ja mam dnes off tak lezim doma a odychujem tiez si chem ist kupit nove podprsenky kedze som z nich opat vyrastla 😀 😀