Som tehotná a bolí ma chrbát a podbruško

gabci1011
27. máj 2020

Ahoj žienky. 🙂 Som tehotná 🙂 (zatiaľ je to však aktuálne len ta tehu teste). V novembri minulého roku som potratila :( v 4 týždni tehu. Bábätko sme plánovali a snažili sa o neho. Terazc však na mňa doľahol strach že sa to stane znova. To je asi taká prvá vec 🙂. Mám hrozne bolesti chrbta, sem tam ma pobolieva v podbrušku, výtokov mám požehnane 🙂)K lekárovi som obednaná až na budúci týžden 🙂. Máte nejaké podobné problémy ? 🙂 aby som sa aspoň trošku upokojila ? 🙂)
Pozdravujem 🙂

tatiana_84
27. máj 2020

Hlavne byt v klude a nebat sa, vsetko dobre dopadne. Brusko pobolieva, maternica sa zvacsuje, vytok ak nezapacha a nie je krv. Podobne pocity mam stale a som v 13tt, a vsetko je poriadku.

s_a
27. máj 2020

myslím si, že ak to nie sú nejaké veľké bolesti, čo by ťa obmedzovali, tak by nemal byť problém.. tiež som raz potratila vo veľmi skorom štádiu a tiež sa teraz občas bojím, ale tak netreba na to toľko myslieť

katka281
27. máj 2020

@gabci1011 ahoj, neboj sa a mysli pozitivne 😊 vytoky mam aj ja, zevraj je to bezne (pokial nie su krvave samozrejme). Krize ma tiez boleli a trosku sem tam aj podbrusko, ale to len vynimocne, skor tie krize. Mam/mala som teda vsetko co pises este par dni dozadu 😄 predvcerom som bola na prvej kontrole (som 6+4tt) a doktor povedal ze taketo bolesti su bezne a ze je vsetko ok a objednal ma na prvu poradnu v 12tt. Nepripustaj si ze sa nieco stane aj ked verim ze je to tazke ked si potratila. Musime verit tomu ze bude vsetko v poriadku a budeme mat krasne a zdrave babatka ❤

gabci1011
autor
27. máj 2020

@katka281 🙂) jééj Ďaakujem 🙂) :*

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre