Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Ahojte babeny ako kočky? Ako sa mi mate? Mna zas zacina podbrusko bolet ja neviem ak to bude ako vcera pojdem asi zajtra k dr.je to presne take ako ten prvy krat co som bola na pohotovosti. Aj vcera po poobednom utrogestane aj dnes 😒 a vy ako
Tak baby,nedockavost vyhrala,riskla som to,vyplnila profil-vzapati vymazala a som v skupine🙂..uvidim,ci budu chodit gratulacie alebo ostanem nenapadna😀
@mistisa mna v podbrusku pobolieva,ale vzdy len vecer..ako keby mrcha zacinala..a cez den ma sem-tam tak riadne pichne,hlavne pri prudkom pohybe. Prsia stale nebolia- len bradavky mam citlivejsie na dotyk..a daka nenazrana som.pri prvom.som pribrala 28kg..dufam,ze sa neprekonam...🙂
@mistisa - mne podbrusko uz dalo pokoj, len je napnute a teda vecer ma naduva aj z vody, s toho ma ide porazit, ale to uz poznam aj z prvych tehotenstiev, nastastie sa to po prvom trimestri unormalni 😕 Prsia su napnute a chystam sa cez vikend slavnostne natiahnut prve tehu nohavice, toto proste uz nejde 😀
@mamulienka30 mas pravdu vcera to mlieko este tak nesmrdelo 😉 ale ani muzovi nevonia...a dufam, ze si na to zvykne, lebo chcem aby este pila mliecko...ona toho moc nezje 😒 veru aj mne by sa zisli uz tehotenske nohavice, ale som ich pozicala sestre a nevratila zatial...a nechcem to este prezradit 🙂 tak som nahrata...a podla mna obycajny tampon rovnako splni funkciu...
@mistisa ale moja na to ani nemysli, ze by bolo nieco zle...tymi bolestami by som sa az tak neriadila, mne dr. v minulom tehu povedal, ze bolesti su uplne normalne kym nekrvacas...napr.aj uplne na zaciatku, kym este nemeska ms alebo aj par dni meska tak ma zena pocit ze ide ms a pritom je tehotna a nepride, tie bolesti mozu miast nedaj sa tym vystrasit...mne sa momentalne dost zhorsuju nevolnosti a citlivost na pachy 😒 uz som aj myslela ze pobezim na zachod..inak fajn 🙂
dievčatá asi tým, že mám za sebou dve bezproblémové tehotesntvá, mne chodia po rozume samé pragmatické veci typu rýchlo sa objednať na dentálnu hygienu, preventívnu zubné prehliadku a čo nasjskôr si dať dokopy zuby, ak sa na preventívke niečo nájde.... a keďže popri práci brigádujem ako inštruktorka vo fitku, tak neviem, čo teraz s tým, lebo po novom roku máme nával cvičenia chtivých....
@denuss ved daj leginy, to na tie prve tyzdne bude stacit hadam ;)
@evelin1986
@mamulienka30
@denuss mala som krv babenky nie moc ale bolo aj zrazeninky aj krv trolinku.hm uvidime co bude. Som na pohotovosti ked su bolesti silnejsie ako byvaju a bola aj krv tak sme radsej bezali. Tak uvidime drzte palce. 😉
@zamilion no fitko ak si na to zvyknuta je asi ok, len to neprehanat a nerobit kondicne veci ci zdvihat prilis tazke.
@mistisa joj drzim vsetky palce co mam
@mamulienka30 dakujem draha moc. 😉
@mamulienka30vidis aj tie si musim kupit 🙂
Myslim na Teba a moc drzim palce! @mistisa
@katkav
@denuss
@mamulienka30
@evelin1986 No tak robil vysetrenie hovori ze sa to jemnunke krvacanie je z krcku co dufal ze nebude ale je.ze mam aj hrozne prekrvenu sliznicu. Robil sono a taky nadherny getacny som nemala ani jedno tehotenstvo.taktiez sme videli zltkovy vacok a aj plodik ten mal asi 3 mm fotku mi nedal. Srdiecko este nebolo hovori ze uz by mohlo byt ale nemusi.take ze troska vyraznejsie bolesti a spinenie a troska krvi moze byt a ze ak bude take staci az 13.1 kontrola u dr ak by sa krvacanie rozbehlo a boli by krce tak mam prist. Takze vsetko co ma byt bolo ale to srdiecko este nie.tak sa budem.modlit do 13.1 aby bolo vestko okik a aby sme videli aj srdenko 😉
@mistisa to su skvele spravy, tak oddychovat, opatrovat sa a dohovarat bublinke.
@mamulienka30
@denuss
@katkav dakujem babulky duufam aj ja ze najblizsie tam.pojdem az na povinnu kontrolu pred porodom 😀 chacha. A stastlivo az do augusta.stale.mam krv nie moc ale je tak ale aj ma vysetroval a tak tak snad je to oki 😉 nozky mam vylozene lezim mm ma obskakuje aj s maminkou a je mi fajn -D
@mistisa tak je dobre..neboj,slabe krvacanie naozaj nemusi znamenat zly koniec..ja som pri malom tiez krvacala a dopadlo to dobre🙂 pozitivne mysli,vela oddychuj a ziadne horuce kupele!🙂
@mamulienka30 no..... ja som instruktorka jumpingu.... asi to este nejake tri tyzdne potiahnem. Vcera som mala plny stav co vsetci chcu po novom roku cvicit... skakalo sa mi zatial v pohode...
@zamilion tak to by som teda nerobila, jumping nie je pre tehotne veru ani nahodou 😖 Babatko ma v tomto proste prednost.

@zamilion vitaj 😉 uspesne tehulkovanie