Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@denuss zapojim sa aj ja k teme mlieko. Podla mna ide len o biznis. A ja som nazoru, ze od roka mozes davat kravske a kludne aj neprevarene. Ale je to vec kazdej maminky, ako sa rozhodne - ved ide predovsetkym o jej dieta. Moj bude mat 17.1. 2 roky a stale pije umele. Nie preto, lebo by som kravske dat nechcela...chcela...ale nechuti mu - odmieta ho. Preto kupujem stale umele, konkretne zn.Babylove (ale nie jednotku, ale trojku). Takze tak🙂
@mamulienka30 dnes som bola u lekára, povedal, že ešte môžem skákať. tým, že som trénovaná, pokiaľ sa budem cítiť dobre, tak môžem, vyhnúť sa mám len silným dupaniam, čo sa dá. a mám si sledovať frekvenciu srdca, aby som bola v aerobnom a nie v anaerobnom režime.
som teda 5+1, dostala som kyselinu listovú a budúci piatok sa mám zas ukázať, pozrieme sa na ultrazvuk
Baby, od vcera som zacala spinit, co to ma znamenat?
@mamulienka30 admin mi odpisal ze sa verejne forum nefa zmwnit na sukromne. Aj som si to myslela, ale kedze si povedala ze sa to da, tak som neodporovala. Cize zalozim novu a popridavam vsetky
@evelin1986
@red_kika tak ja v tom este nemam jasno...neviem, comu verit, ani kravske neni ziaden zazrak podla mna a umele mozno obsahuje vela vitaminov ale umelych...viem len, ze umele jej nechuti a kravske vypije, ale tiez je to slabota oproti materskemu...ale nebudem sa tym uz stresovat, skusim jej este ponukat umele a ked nebude chciet nutit jej ho urcite nebudem..momentalne ked jej dam do flasky kravske, tak aj to odmietne, lebo si mysli, ze tam je umele..ked som jej dala so slamkou kravske, tak sa pekne napila..
@lulutsija ano moze to byt vysetrenim, ja som vzdy vaginalne vysetrenia na kontrolu krcku a podobne hovadiny odmietala... na co sa tam zbytocne vrtat...
babizne, spravila som sukromnu skupinu, popridavala som kazdu ktora si vyplnila v profile ze je v ocakavani (cize bola automaticky priradena do skupiny)
ak tu je este nejaka ktora nebola spomenuta (nedostala notifikaciu odomna), napiste mi prosim a pridam vas.
@mamulienka30 Dakujem,lebo som sa dost zlakla. Pri prvom som nic take nemala.
Ahojte, pridavam sa, som 7tt a termin 1.9 2015 🙂
@red_kika Ahojte, viete aj mna prosim pridat do uzatvorenej skupiny? Prvy duch mi vysiel na silvestra, dnes uz tam boli poriadne kolajnice. Termin mi vychadza 8/9.
Ahojte.Tak pripajam sa aj ja k vam..tiez to vychadza na september..s prvou dcerou to bolo presne tak isto 14.septembra,ale narodila sa 28.augusta..teraz mam termin 16.septembra,tak uvidime kedy sa rozhodne toto kinderko ;) 😉
@red_kika mohla by si aj mna pridat prosim? Mne uz na sone potvrdili gestacny vacok ale zacala som hned po sone krvacat. Tak teraz cakame do piatka a pojde sa na kontrolne sono ze ci z toho nieco bude...preto nechcem vyplnat este v profile. Ale posledne dni mi je zle tak to je snad dobre 🙏
@red_kika hej len ja som normalne krvacala 😕 sice nie vela ale bola to jasno cervena cerstva krv. Tak mi dali duphaston a magnezium 4x denne a pokojovy rezim. Lenze pri 17 mesacnom zbojnikovi doma to neni moc mozne. Ale odvtedy som nastastie nekrvacala a aj mi je blbo od zaludka. Prsia ma sice bolia ale to asi aj preto ze som pred 10 dnami odstavila huga a este su take citlive a obcas nejaka hrca. No ale toto cakanie na to sono je otrasne. Neznasam ked neviem na com som...

zienky inac mne dnes ako som vstala bolo tak strasne zle...uplne spotena som sa zobudila, ale bola mi zima akoby isla zimnica na mna, tocila sa mi hlava..a zle mi je, hladna som ale vobec nemam na nic chut fuj..dufam, ze vam je lepsie 😉