icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
red_kika
30. dec 2014

@monika_123 ja som este len 3+6tt 😝 buduci tyzden zavolam ze kedy mozem prist
minule tehu som dosla asi 4-5 dni po pozitivnom teste, tak ma vysmial ze co tam chcem tak skoro 🙂

red_kika
30. dec 2014

ja som inak stratila chut na normalne jedlo..vobec niesom hladna....ledva polievku som dojedla po malom.
ked tak len nieco dzobnut, nejaku jednohubku a len vodu pijem stale

mafashion
30. dec 2014

Ahojte kocky, gratulujem vam vsetkym a pridavam sa. 26.12. mi vysiel pozitivny test, ale k lekarovi sa chystam asi az prelom januara/februara, pokial sa nevyskytnu ziadne problemy..... 🙂

mamulienka30
autor
30. dec 2014

@monika_123 - jej to nam vychadza rovnaky termin, ked sme obe 16dpo 😀 uvidime este, mne je jasne, ze skor ako o dva tyzdne nema vobec ziaden vyznam utekat k lekarovi. Len tie nervy ci je vsetko ok okolo toho 😝

mamulienka30
autor
30. dec 2014

@red_kika - aj ja mam tazky zaludok, jem mensie porcie, no uvidime, ako to bude, ci mi bude byvat zle alebo nie, strasne dufam, ze nie 🙄

karin363
30. dec 2014

@red_kika ahojky, ak spinis, rychlo na pohotovost, nasadia lieky aby si udrzala babatko. Ja som prisla o 2 deticky takto, tiez som cakala na srdiecko, nakoniec ziadne nebolo. Mala som malo tehotenskych hormonov, zlte teliesko nedostatocne vyzivovalo plod a ten potom odumrel. Musela som potom brat hormonalne lieky. Drzim palceky nech je vsetko ok.

red_kika
31. dec 2014

@mamulienka30 dnes skusim ten digi ten, tak sa uz teraz vytesujem. chcem pockat aspon do nejakej 10, nech je este cerstvy kym pride mm z roboty 🙂
normalny test zosilnel 🙂

@mafashion vitaj, ja som 26.12 nasla sice len ducha, ale kedze silnel tak tiez pozitivny 🙂 na kedy ti vychadza TP?

red_kika
31. dec 2014

a je to tam 🙂

red_kika
31. dec 2014

preco mi to otocilo opacne 😒...vrrrr

mamulienka30
autor
31. dec 2014

@red_kika - nevadi, vidim 😵 My zajtra ideme od svokry domov, tak som rada 😅 Pripravim manzelovi nejake pekne prekvapko. Nespinim, zle mi nie je, tak vsetko dobre zatial 😀 Este 249 dni do porodu 😀

red_kika
31. dec 2014

@mamulienka30 este 249 dni hahaha... no to si este pockame

mamulienka30
autor
31. dec 2014

@red_kika - neboj to nam zbehne rychlo az az... ved treba tolko popripravovat, izbu zariadit, vybavicku pokupit... ja uz sa na to male velmi tesim 🙂 Hlavne chcem co najskor vediet pohlavie 😵

red_kika
31. dec 2014

@mamulienka30 tak vybavu ja mam, uz len zavisi od toho co to bude. ak chlapcek tak nemusim nic kupit 🙂

mamulienka30
autor
31. dec 2014

@red_kika ano to je pravda, chlapcenskeho toho mame dost po synovi najmladsom, ale keby to bolo dievcatko joooj to sa mozem vyblaznit uplne nanovo 😵 😵

red_kika
31. dec 2014

@mamulienka30 ake stare deti vlastne mas?

mamulienka30
autor
31. dec 2014

@red_kika - najstarsia bude mat 10, prostredny ma 5,5 a najmladsi bude mat o tyzden dva roky ;)

monika_123
31. dec 2014

@red_kika jeej super tak uz si spokojna 🙂 tak uz by aj mne mohlo ukazat 2-3 zajtra urobim aj ja 😉 momentalne som len zvedava co poviem vecer u svokrovcov preco si ani nepripijem 😀

sonetta
31. dec 2014

@monika_123 ved ked tak si daj iba glg a potom nenapadne vymen pohar s muzom. 😀 ja som pila na Silvestra, ale to som este nevedela, ze som tehu. 😅

monika_123
31. dec 2014

@sonetta ja som pila na vianoce ked som este nevedela tak uz aj stacilo 😀

red_kika
1. jan 2015

@mamulienka30 no tak moji rodicia to uz vedia 🙂 neplanovane

mamulienka30
autor
1. jan 2015

My zajtra rano vyrazame od svokry domov, tak sa tesim konecne mat vlastny klud. A konecne zacnem zhanat lekara, lebo to skutocne chce zmenu.

rebeka6
2. jan 2015

Ahojte kocky 🙂... Tak aj ja sa delim budeme mat prvy prirastok do rodinky . Cakame to tiez zaciatkom septembra, testiky mam pozitivnee 🙂)

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika ja som ku mojmu volala a povedal mi ze nech pridem tak za dva az tri tyzdne, ale ze ak mam testik pozitivny tak je vsetko v poriadku a uz len sledovat. 🙂

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 vitaj vitaj.
tak ako prvorodicka som chcela hned vsetko 🙂 teraz budem volat asi v pondelok ale objendam sa az o nejake 2 tyzdne. sak uz viem akoto chodi 😉

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika Ja som tiez do vsetkeho zvedava hned, ale sa hlavne bojim . Az je to zdrave hlavne, no chceli by sme chlapceka 🙂 Ty mas jedno babatko to vidim ze chlapceka a druhe asi aj dievcatko co? 🙂

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 - jej mame rovnaky termin porodu 😵 Mna stale boli podbrusko, dost silno, nespinim-nekrvacam, takze sa snazim byt v klude, ale nezda sa mi to 😖 Hadam je drobcek v maternici a nie niekde na vajecniku 😝 Ale na to tie testy silneju prilis pekne dufam.

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 no mame chlapceka a samozrejme by som rada dievcatko 🙂 ale tak urcite budem rada aj za chlapca. aspon by ma potom nosili na rukach, ked budu starsi 😝

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 ano akurat kukaaam 🙂) no mna podbrusko boli ale nie az tak moc :/... tiez nespinim ani nekrvacam... Bojim sa pretoze par mesiacov dozadu som mala toto iste....no a plod "vypadol" :( hadam, ze sa mi to tam udrzi a budeme mat aj my konecne prirastok.. preto sa obavam..

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika No ja by som prveho chlapceka a potom uvidime ako to budeme zvladat.... Dufam ze nam to vide a malinke bude v poriadku. Teraz to bolo neplanovane, ňeste sme prisli z oslavy od svokry a jedna noc a bum 🙂 Vy ste sa snazili dlhsie ?.. 🙂

mistisa
2. jan 2015

Ahojte kocky. Tak to vyzera ze asi budem k vam patrit. Podla mrsky mi vychadza termin na 2.9 2015 ci to tak bude uvidime. Ja som po KET zatial to vyzera slubne i ked nam troska pomalsie stupa hcg. Bola som v pondelok u dr koli 5 dnovemu spineniu a robila aj sono. Videli sme malinku dutinku. Dufam ze je vsetko ok a nemala byt uz vacsia.uz mam 2 potraty za sebou tak dufam ze toto dotiahneme do stastneho konca.na sone som bola 4+5 tt podla mrchy.