Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

ja som inak stratila chut na normalne jedlo..vobec niesom hladna....ledva polievku som dojedla po malom.
ked tak len nieco dzobnut, nejaku jednohubku a len vodu pijem stale
Ahojte kocky, gratulujem vam vsetkym a pridavam sa. 26.12. mi vysiel pozitivny test, ale k lekarovi sa chystam asi az prelom januara/februara, pokial sa nevyskytnu ziadne problemy..... 🙂
@monika_123 - jej to nam vychadza rovnaky termin, ked sme obe 16dpo 😀 uvidime este, mne je jasne, ze skor ako o dva tyzdne nema vobec ziaden vyznam utekat k lekarovi. Len tie nervy ci je vsetko ok okolo toho 😝
@red_kika - aj ja mam tazky zaludok, jem mensie porcie, no uvidime, ako to bude, ci mi bude byvat zle alebo nie, strasne dufam, ze nie 🙄
@red_kika ahojky, ak spinis, rychlo na pohotovost, nasadia lieky aby si udrzala babatko. Ja som prisla o 2 deticky takto, tiez som cakala na srdiecko, nakoniec ziadne nebolo. Mala som malo tehotenskych hormonov, zlte teliesko nedostatocne vyzivovalo plod a ten potom odumrel. Musela som potom brat hormonalne lieky. Drzim palceky nech je vsetko ok.
@mamulienka30 dnes skusim ten digi ten, tak sa uz teraz vytesujem. chcem pockat aspon do nejakej 10, nech je este cerstvy kym pride mm z roboty 🙂
normalny test zosilnel 🙂
@mafashion vitaj, ja som 26.12 nasla sice len ducha, ale kedze silnel tak tiez pozitivny 🙂 na kedy ti vychadza TP?
preco mi to otocilo opacne 😒...vrrrr
@red_kika - nevadi, vidim 😵 My zajtra ideme od svokry domov, tak som rada 😅 Pripravim manzelovi nejake pekne prekvapko. Nespinim, zle mi nie je, tak vsetko dobre zatial 😀 Este 249 dni do porodu 😀
@mamulienka30 este 249 dni hahaha... no to si este pockame
@red_kika - neboj to nam zbehne rychlo az az... ved treba tolko popripravovat, izbu zariadit, vybavicku pokupit... ja uz sa na to male velmi tesim 🙂 Hlavne chcem co najskor vediet pohlavie 😵
@mamulienka30 tak vybavu ja mam, uz len zavisi od toho co to bude. ak chlapcek tak nemusim nic kupit 🙂
@red_kika ano to je pravda, chlapcenskeho toho mame dost po synovi najmladsom, ale keby to bolo dievcatko joooj to sa mozem vyblaznit uplne nanovo 😵 😵
@mamulienka30 ake stare deti vlastne mas?
@red_kika - najstarsia bude mat 10, prostredny ma 5,5 a najmladsi bude mat o tyzden dva roky ;)
@red_kika jeej super tak uz si spokojna 🙂 tak uz by aj mne mohlo ukazat 2-3 zajtra urobim aj ja 😉 momentalne som len zvedava co poviem vecer u svokrovcov preco si ani nepripijem 😀
@monika_123 ved ked tak si daj iba glg a potom nenapadne vymen pohar s muzom. 😀 ja som pila na Silvestra, ale to som este nevedela, ze som tehu. 😅
@sonetta ja som pila na vianoce ked som este nevedela tak uz aj stacilo 😀
@mamulienka30 no tak moji rodicia to uz vedia 🙂 neplanovane
My zajtra rano vyrazame od svokry domov, tak sa tesim konecne mat vlastny klud. A konecne zacnem zhanat lekara, lebo to skutocne chce zmenu.
Ahojte kocky 🙂... Tak aj ja sa delim budeme mat prvy prirastok do rodinky . Cakame to tiez zaciatkom septembra, testiky mam pozitivnee 🙂)
@rebeka6 - jej mame rovnaky termin porodu 😵 Mna stale boli podbrusko, dost silno, nespinim-nekrvacam, takze sa snazim byt v klude, ale nezda sa mi to 😖 Hadam je drobcek v maternici a nie niekde na vajecniku 😝 Ale na to tie testy silneju prilis pekne dufam.
@mamulienka30 ano akurat kukaaam 🙂) no mna podbrusko boli ale nie az tak moc :/... tiez nespinim ani nekrvacam... Bojim sa pretoze par mesiacov dozadu som mala toto iste....no a plod "vypadol" :( hadam, ze sa mi to tam udrzi a budeme mat aj my konecne prirastok.. preto sa obavam..
Ahojte kocky. Tak to vyzera ze asi budem k vam patrit. Podla mrsky mi vychadza termin na 2.9 2015 ci to tak bude uvidime. Ja som po KET zatial to vyzera slubne i ked nam troska pomalsie stupa hcg. Bola som v pondelok u dr koli 5 dnovemu spineniu a robila aj sono. Videli sme malinku dutinku. Dufam ze je vsetko ok a nemala byt uz vacsia.uz mam 2 potraty za sebou tak dufam ze toto dotiahneme do stastneho konca.na sone som bola 4+5 tt podla mrchy.

@monika_123 ja som este len 3+6tt 😝 buduci tyzden zavolam ze kedy mozem prist
minule tehu som dosla asi 4-5 dni po pozitivnom teste, tak ma vysmial ze co tam chcem tak skoro 🙂