Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

baby,prosím o radu,nevieťe čo možem na mykózu ?alebo mám stým ísť ku gynekológovi ?
@bublinka12 ja by som isla. Alebo mu zavolaj a spytaj sa co si dat
@lavinis aj ja som z ba. Uz uvazujes kam pojdes rodit?
@biancaadamko no ja zrejme nebudem na Slovensku, ak všetko dobre pôjde od apríla, takže to poriešime až tam ;) ak by som bola tu, tak asi Koch, lebo môj doktor už vraj nerodí od toho mesiaca, tak neviem, či sa nedohodol s nemocnicou...
@biancaadamko no ja tiez chodim do roboty nechcela som ist hned marodit dali mi inu sedavu robotu takze celkom sa da.uvidime dokedy.akurat ma zacinaju boliet zuby boze moj doteraz som ani nevedela ze ich mam.takze to bude zaujimave.uz nech je deviateho uz som zvedava o kolko narastol drobcek.
Ahojte baby uspesne sa hlasim medzi vas mam sice este len 18 ale co uz ked sa dary tak sa dary nevadi cela rodina sa tesime na noveho clena nasej krasnej rodinky
@djamilia diky za radu.nos upchaty mam veru od zaciatku tehotenstva.pouzivam ked je to uz nevyhnutne tie kvapky s morskej vody.uz mi je lepsie.tak som rada.som to vylezala.
No ja po mesiaci v robote a celodenne nevolnosti su spat. ..
Baby tak ja z pohotovosti doma a nechcel mi ho vytrhnut a dal mi tam vlozku... Ako som sa vratila tak ma zacala prehanat strašne... Tak zase stravim den u lekara..vraj crevna viroza...
No ja som mala tiež problémy so zubami na asi v 7 - 8 tt. 3 dni som nespala bola to brutálna bolesť, ani žiadnu tabletu som si nemohla dať. auu... ešte teraz ma to bolí ked si spomeniem... No a na tretí deň mi zubár pichol injekciu a vytiahol mi nerv zo zuba, mala som ho zapálený a nebola iná možnosť.... tiež som sa veľmi bála či to neuškodí bábu , ale gynekologička ma ubezpečila že nie , že dnes sú injekcie už šetrnejšie ako volakedy... a vraj je to lepšie ako dostať nejaký silný zápal , ten by vraj bábu uškodil viac...
ne na zuby pomohlo rozkusat klincek taky ten co sa dava o vina a to mi tak trochu utlmilo ked som bola s malou tehu
@lavinis no a inak bude sa ja musiet prehodit lebo dnes som bola na prvom ultrazvuku a ze 9 tyzden tak to mi mame zaciatok oktobra 🙂
@biancaadamko ahoj ja som v 10tt a tiez mi presli velke bolesti prs a ani ma brucho nepobolieva.tiez sa bojim ci je vsetko ok.piatok idem na kontrolu tak dufam, ze to bude vsetko ok. Je to prve tehotenstvo tak neviem ci to tak ma byt alebo nie.
@biancaadamko no pekne teda 🙂) ja som zatial skoro na deň podľa poslednej MS, podľa veľkosti som len o dva dni viac...uvidíme, čo bude v marci 🙂
@kattulienka mne to tiež začalo prechádzať v polke 10. týždňa, je to úplne v poriadku, ale netešte sa, nevoľnosti sa ešte prihlásia, mne už bolo dobre a v nedeľu v aute to prišlo a veru aj včera v práci po obede mi začalo byť zle až do večera. A dnes zasa dobre 🙂
ahojte babenky, takže po takmer roku snažilkovania sa nám zrejme pošťastilo a tiež patrím k septembrovkám 🙂 teda dúfam že sa nič nezmení a že bude všetko ako má byť, zatiaľ som iba 12 tt takže je skoro o všetkom hovoriť a tak
@mirruska560 no, veď prvý trimester už máš skoro za sebou, dobré to je 🙂
@lavinis mala by som mať pomaličky ale človek nikdy nevie,ia som hrozný pesimista často
@mirruska560 ja tiez neboj🙂) stat sa moze hocikedy hocico Akurát v ta moznost s casom statisticky klesa
@lavinis dúfam že už klesne úplne tá šanca xixi..včera som si aj po kýchnutí myslela že ma porazí,taká ostrá bolesť v podbrušku... ☹
@mirruska560 aj mne sa to stalo🙂)
velmi ma bolieva hlava ak s tym mate skusenost prosim poradte co mam robit??a nahodou ked ma boli hrdlo??
@kattulienka ahoj, ako si dopadla? vsetko OK?
Ahojte baby, po dnesnej kontrole mozem hrdo napisat ze sm v 12 tt a vsetko je v ulpnom poriadku, Nepisala som skor lebo som sa bala ( som pesimista) cert nikdy nespi.... Brali mi aj krv na PAPA testy tak snad bude vsetko ok. Dalsia kontrola 30.3 🙂
@zebra41 ahoj, ide o babybox od gynekológa ak si registrovaná na stránke familyservice? ja by som mala záujem 🙂

@biancaadamko ja bývam a pracujem v Bratislave.