icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
lavinis
27. mar 2015
mamulienka30
autor
27. mar 2015

@lavinis tak toto je viac ako jednoznacne 😅 😵

lavinis
27. mar 2015

@mamulienka30 nič iné tam ani nevidno 😀

lavinis
27. mar 2015

@betiii viď vyššie 🙂

lubinnka
28. mar 2015

@lavinis, no tak gratulujem to je paráda, že ste ho takto krásne odhalili 😀 To som teda zvedava, či sa odhalí aj to naše buduci týžden 🙂

lavinis
28. mar 2015

@lubinnka ten by mi dal, keby vedel, ze som vystavila jeho penis takto verejne :D

denuss
28. mar 2015

@lavinis no parada ta foto 😀 aj my sme pred tyzdnom krasne videli ,,penis a semenniky", ako povedal pan dr. a sme najstastnejsi na svete, ze nasa zabka bude mat braceka

betiii
28. mar 2015

@lavinis gratulujem je to super ale ja som asi mimo ... 😔 😔 😔 😔 ja by som to tam urcite nenasla fakt ja sa bojim ze nebudem vediet ani moje ze ako to mam pozerat :( :( som nestatsna zo seba

lavinis
28. mar 2015

@betiii no veď ja som sa opýtala lekára a on mi to vysvetlil 🙂 a drahý to ukázal kamoške doktorke radiologičke a ona hneď tiež, že chlapec 🙂

betiii
29. mar 2015

@lavinis jaj ja ze si to tam videla ty sama bez problemov lebo ja neviem ja som rada ze viem na mojej fotke kde to ma hlavicku.som strasna :( ale tak snad sa to zmeni.uz nech som u tej doktorky uz to nevydrzim este tyzden.aj si uz nieco pribrala??a ja som si vsimla teda moj drahy ze mam pupok nejako viac hlbsi dovnutra.moze to byt??

lavinis
29. mar 2015

@betiii o pupku netuším, ale podľa mňa asi okay, prirodzene sa to bude meniť ako rastie bruško 🙂
ja som tento krát nevidela na snímke vôbec nič, na sone mi vždy vraví že nožička, ručička, hlavička, ale jak ten obrázok vytlačil okrem pipíka som nič nevidela 😀

inak ja som už dnes mala také drobunké hmýrenie v podbrušku, viac krát opakovane, akoby tam včielka lietala 🙂

betiii
29. mar 2015

@lavinis ja som zevdava ked pojdem na novy obrazok.tesim sa......a nechcela som pisat o tom pohybe lebo som myslela ze mi sibe ale dnes rano v posteli sa mi zadlo aj mne take jemne tukanie alebo co no neviem co to bolo mozno ze sme citili :D :D

lavinis
29. mar 2015

@betiii presne tukanie som mala minulu nedelu . potom tyzden nic a dnes pravidelne vcielka 🙂)

betiii
5. apr 2015

baby co si myslite o farbeni vlasov v tehotenstve??

lavinis
5. apr 2015

@betiii ja si farbim

zamilion
5. apr 2015

Aj ja. Farba do nicoho okrem vlasu neprestupuje

betiii
5. apr 2015

vdaka za nazory baby ja si chcem tiez dat farbu cakal som kym sa presupnem do druheho trimestra v prvom som nechcela.ale uz sa tesim ze si zafarbim po troch mesiacoch 😀

biancaadamko
6. apr 2015

Ja som bola vo stvrtok u kadernicky, farbila som si aj pri prvom tehu a pohoda

abigaile
7. apr 2015

@red_kika
Ahoj, pridala by si ma prosim do sukromnej skupiny? Cakame nase prve a rada sa podozvedam rady od skusenejsich 🙂 A hlavne, nechcem v tom byt sama 😉 dakujem

betiii
7. apr 2015

ahojte baby 🙂 tak dnes som bola na kontrole a vsetko dopadlo ok srdiecko bilo drobec vyzeral ze kyva 🙂 ale co to je sa nedalo vidiet ale nevadi.pytala som sa lekarky na tie neomedzene vychadzky a zial teda ze sa to robi iba pri psychicky labilnych pacienotch alebo onkologickych.takze smola.fotku mi vytlacit nemohla vraj koli tymto zmenam v zdravotnictve.ale ze ked sa dohodneme po pracovnej dobe mi male ukaze aj fotku vytlaci takze to urcite poriesim.a dve kg som pribrala.babo ma 130gramov vraj to je dobre.

rudkocam
8. apr 2015

no pozeram, ze uz viete pohlavie. to ma velmi tesi, lebo som tiez zvedava, co vo mne rastie 🙂

zuzannecka
8. apr 2015

@red_kika prosim ťa funguje sukromna skupinka? Možeš ma pridať? Ďakujem 🙂

elinka27
8. apr 2015

Ahojte, tie ktore ste zo Serede a blizkeho okolia. Dovolujem si vas pozvat na workshop uz tuto sobotu

betiii
8. apr 2015

a nieco z okolia levice alebo vrable??

santysha
9. apr 2015

Aj mna poprosim pridat do skupiny, tp mam 26.9.2015.dik!

blondy12
Odpoveď bola odstránená
blondy12
11. apr 2015

inak baby davam vam ukazku novych kuskov od camarela cena 440 eur za 3kombinaciu

este ich nenajdete ani na nete - ani fotky ale dokazem ich kupit a predat 🙂

samozrejme so zarukou 🙂 cena aj s postovnym

kathud7
14. apr 2015

Ahojte, takže ja mám termín na 30.9.2015. Už sa neviem dočkať, bude to moje prvé bábätko. Dúfam, že sa cítite v poriadku. My rastieme ako z vody 🙂. Ak by bolo možné, tak ma pridajte do skupiny.

deanka18.2.2009
14. apr 2015

Ahojte ja mám termín 25.9 je to moje druhé dieťatko veľmi sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

biancaadamko
15. apr 2015

@kathud7 ahoj, mame ten isty termin porodu 🙂