Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@lavinis tak toto je viac ako jednoznacne 😅 😵
@mamulienka30 nič iné tam ani nevidno 😀
@lavinis jaj ja ze si to tam videla ty sama bez problemov lebo ja neviem ja som rada ze viem na mojej fotke kde to ma hlavicku.som strasna :( ale tak snad sa to zmeni.uz nech som u tej doktorky uz to nevydrzim este tyzden.aj si uz nieco pribrala??a ja som si vsimla teda moj drahy ze mam pupok nejako viac hlbsi dovnutra.moze to byt??
@betiii o pupku netuším, ale podľa mňa asi okay, prirodzene sa to bude meniť ako rastie bruško 🙂
ja som tento krát nevidela na snímke vôbec nič, na sone mi vždy vraví že nožička, ručička, hlavička, ale jak ten obrázok vytlačil okrem pipíka som nič nevidela 😀
inak ja som už dnes mala také drobunké hmýrenie v podbrušku, viac krát opakovane, akoby tam včielka lietala 🙂
baby co si myslite o farbeni vlasov v tehotenstve??
Aj ja. Farba do nicoho okrem vlasu neprestupuje
vdaka za nazory baby ja si chcem tiez dat farbu cakal som kym sa presupnem do druheho trimestra v prvom som nechcela.ale uz sa tesim ze si zafarbim po troch mesiacoch 😀
Ja som bola vo stvrtok u kadernicky, farbila som si aj pri prvom tehu a pohoda
ahojte baby 🙂 tak dnes som bola na kontrole a vsetko dopadlo ok srdiecko bilo drobec vyzeral ze kyva 🙂 ale co to je sa nedalo vidiet ale nevadi.pytala som sa lekarky na tie neomedzene vychadzky a zial teda ze sa to robi iba pri psychicky labilnych pacienotch alebo onkologickych.takze smola.fotku mi vytlacit nemohla vraj koli tymto zmenam v zdravotnictve.ale ze ked sa dohodneme po pracovnej dobe mi male ukaze aj fotku vytlaci takze to urcite poriesim.a dve kg som pribrala.babo ma 130gramov vraj to je dobre.
no pozeram, ze uz viete pohlavie. to ma velmi tesi, lebo som tiez zvedava, co vo mne rastie 🙂
@red_kika prosim ťa funguje sukromna skupinka? Možeš ma pridať? Ďakujem 🙂
a nieco z okolia levice alebo vrable??
Aj mna poprosim pridat do skupiny, tp mam 26.9.2015.dik!
Ahojte, takže ja mám termín na 30.9.2015. Už sa neviem dočkať, bude to moje prvé bábätko. Dúfam, že sa cítite v poriadku. My rastieme ako z vody 🙂. Ak by bolo možné, tak ma pridajte do skupiny.
Ahojte ja mám termín 25.9 je to moje druhé dieťatko veľmi sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kathud7 ahoj, mame ten isty termin porodu 🙂