icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
zofiac
2. jan 2015

Jaaaj, baby, teším sa s vami, možno sa k vám čoskoro pridám ... i keď ten september už nestihneme. Mám strašnú túžbu po bábätku a v poslednej dobe dostávam veľa znamení, že to bude dobré rozhodnutie. 2 deti už mám, pomerne odrastené a bez starostí, môžme si ísť kam chceme, nepotrebujem k nim volať mamu .... a tak nechápem, čo ma to pochytilo 😅

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@red_kika - jej ze mena 😵 Toto bude tazky oriesok, k nasmu priezvisku sa takmer nic nehodi 😖 Ale zatial asi vedie Emily pre dievcatko a Tobias pre chlapceka 😵 Ale to sa este asi milion krat zmeni 😅

mistisa
2. jan 2015

@red_kika no to ti verim. Aj ja by som najradsej uz isla.nech mam istotu ze rastieme 😀 kedy ides? Uz nech mame sono za sebou nech sme spokojne 😀 ale tak verim ze rastie drobec bolieva ma podbrusko 😉 nie moc ale pobolieva. 😉 a teraz ma zub zacal bolet au. 😒

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@zofiac - este to mozete stihnut 😀 A ked to cloveka raz chyti za srdce, tak ho to uz nepusti 😵 Tak prajem prijemne plodenie 😵

mistisa
2. jan 2015

@rebeka6 tak tak presne tak 😉 😉 nic nie je krajsie veru 😉 😉 takze stastlivo az do konca 😉 😉 budeme tu pupky porovnavat 😀

mistisa
2. jan 2015

@zofiac tak tak este to mozte stihnut 😉 😉 drzkam palceky 😉

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - ja si uz na vecer gombik povolujem, co nohavice tlacia, mam chut si obliect leginy 😅 Boze moj toto skonci zasa s 20 kilami navyse a obrovskym bruchom 😀 Ale co uz, hlavne nech je zdravucke a ako v bavlnke.

zofiac
2. jan 2015

@mistisa
@mamulienka30 ešte musím počkať do februára, čo manžel vymyslí s roboou. Síce robotu má, ale už tam je 14 rokov a vyhráva tam každému, treba zmenu ....

red_kika
2. jan 2015

@mamulienka30 ako sa volaju ostatne deti?

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@red_kika - volaju sa celkom pekne 😵 Nerada sem pisem vsetky sukromne veci, chodi sem svagrina a to moc nemusim, aby ma tu nasla 😝 Preto nemam ani vek ani mena v pase, je to tak lepsie 😀 U nas sa o mene vzdy hlasuje, starsie deti maju tiez hlas, tak sa bojim, nech neskoncime co sa tyka mena pri nejakej strasnej blbosti 😀

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa Hadam nam to dopadne vsetko dobre:P noo a pupky az neskoooor , ale zas nechcem az to preleti chcem si to uzivat naplno, ved je prvéé 🙂)

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 ja som v teplakoch ale volnych 😀 aby som krpca nestahovala 😀 presne taak nech je zdravy kaslat na to my sa dame do kopy po porode 😀 😀 chichi.ja som aj bez podprdy lebo ma tak cici bolia a pichaju ze az. Tak som navolno 😀

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - ved dobre robis, ja zajtra pojdem na pivnice a pozriem kde mam v akom vakuovom vreci tehotenske oblecenie a co je s toho este pouzitelne a operiem, pozehlim 😅

mistisa
2. jan 2015

@rebeka6 presne tak aj jaa. 😀 nech si to pekne uzijeme. 😉 😉 ano ano u mna to bude neskor vidno ja som silnejsiej postavy takze u mna neskor bude vidno tehulstvo. Ale pupcok mozem uz ukazovat ved som tehu nemusim sa hanbit 😀 chachacha

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 no veru pohladaj ved to je drahe jak slak.ked aom videla tie palky fu.ja si pockam do srdiecka a ked bude vsetko ako ma pojdem si rifle kupit tehotenske 😉 necha mam nech nestahujem drobca 😀

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa Presnee 🙂...Ja som zase stihlejsia, ale ved to je jedno hlavne ze budu bruskaa 🙂)... Ved ono sa to zdá, ale preletí to ako voda ;) ;)

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - podla mna prve tyzdne zbytocne tehotenske rifle kupovat, tie ti potom dobre nebudu, ked sa boky rozsiria v druhej polke tehotenstva... skus to riesit leginami alebo treggingsami + tunika cez to, vyzera to dobre a je to rovnako pohodlnne... a financne nenarocne, ved v hm-ku zakladne leginy stoja 7-8e

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 ja som tiez stihla - o to skor je to na mne vidno 😝 Svaly brusne po troch tehotenstvach su uplne o nicom, tak sa brucho tlaci von ako sa mu paci 😖 Ale co ved to nejako ustojime uz... len to dlho neschovam aj ked by som chcela, svokra bude mat reciiii okolo toho ja jaaaj Ked sme jej vraveli, ze cakame tretie manzelovi robila prednasku o kondomoch 😅 Zabavili sme sa riadne vtedy 😀

mistisa
2. jan 2015

@rebeka6 no to teda ani sa nenazdame a budeme kocikovat 😀 😀

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 veru asi mas pravdu vyvalit 30 eur na chvilu je ozaj zbytocnost 😉 poriesim veru dake.leginy a take 😉 😉

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 No vdaka aspon viem co ma caka 🙂) ... A tak po porode chvilku oddychnut a potom pocvicit asi... ak nebude hned druhe za tym ;) ... No ja mam na stastie svokru ako tak fajn, takze to sa daaa... ale nezavidim ti teda :P...Snad to nejako prezije haha, ci ho este stale berie ako svojho synacika, ktoremu musi dat ona vsetko najlepsie a potom az manzelka? :D

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - ako ano teraz ma hm-ko zlavy som pozerala a maju aj tehotenske tuniky len osobne velmi sa to od klasickej elastickej tuniky nelisi a chcu za to asi tehotensku prirazku ci ako 😀 Ja mam velmi vela tehotenskych veci po starsich detoch, ved si vzdy nieco dokupim tak hadam s tym vydrzim, esprit a bellybutton su moje srdcovky v tomto, ale lezie to do penazi 😝

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa Hihi ved toto a za chvilku uz bude brusko, potom vacsiee a potom sa mozeme z nich uz radovat 🙂

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 svokra je skvela, ale o idealnom pocte deti si mysli svoje 😅 Ved ona to zasa predycha, nasho namladsieho by nedala ani za nic 😀 Ja som cvicila po kazdom porode cviky na panvove dno aj priecne brusne svaly, nieco to pomohlo, ale pravdu zasa tak som nemakala.. vyzeram normalne, to mi staci, ale brucho v bikinach by som uz teraz velmi nikomu nechcela ukazovat 😖

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 No tak to rozdycha potom neboj 🙂 Vsak co je male to je zlate, najskor ju to mozno zaskoci a potom bude kluuud 🙂)...A tiez ani toho neda za nic ;) no tie cviky na brusko su fajn aj na YB si pozriet, tam je toho strasne vela ja ked som podla toho len tak cvicila, tak to bolo vidno... Len horsie po porode ked je to vsetko "roztiahnute"... Uz pisem ako keby som mala nejake deti 😀 😀 😀

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 - no roztiahnute nevadi, ale ked sa brusne svaly roztrhnu, tak je to uplne v haji cele, viem o com hovorim, tam pomoze len zosit 😖 Ale nemalujme certa na stenu, stava sa to len asi jednej z desiatich, ked je brusko skutocne velke a tazke. Vsetko ostatne sa casom da zasa do poriadku.

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 No ved toto, hadam bude vsetko tak ako ma byt... A budeme mat krasne a hlavne zdrave deturence 🙂))

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 tak tak hlavne zdrave. No ved uvidime este je strasne skoro na vsetko, ale neda sa zabranit mi v hlave snivat a planovat 😵

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 presne chacha.a to som si povedala ze nic az kym nebude srdiecko. Lebo sme sa k nemu nikdy nedostali ☹ tak si hovorim nic neriesim kym nebude srdiecko a aha chachacham uz chnem tehot. rifle kupovat 😀

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - tak my mame este skoro komplet detsku vybavicku tak dokupovat budem len, keby sa nahodou narodila dievka. Ale tak obzeram tie mini pidi veci aj tak 😅