Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@rebeka6 - tak ano ale zasa medzi ludi v teplakoch chodit nebudem 😀 Takze aj rifle aj slusne tehu gate mam. Ale v leginach sa to da podla mna prezit celu prvu polku tehotenstva, tiez mam niekolko ciernych, tepluckych, k tomu kratsie saty ci tunika a bude to super.
@mamulienka30 No ja som myslela ano, samozrejme ze do spolocnosti nieco slusnejsie, no mne tie gate, leginy a take volovinky vyhovuju...A budem musiet pomalicky nakupovaat volaco :P.. A hlavne dufam ze nepriberiem az moc, potom to pojde tazko dolu :P
@mistisa No ako pisem, aj aj, tie rifle koli tomu ze clovek sa potom ledva ohne a este v riflach to bude take "tesne" :D
@rebeka6 - ono po tehotenstve to rychlo ide dolu, malo spanku, vela behaciek okolo dietata a kopa kojenia a ani nebudes vediet ako to bude prec ;)
@mamulienka30 No kocky mam problem.... Pred chvilkou som zacala krvacat ... "spinit" ....... Co s tym ??
@rebeka6 - mas doma ascurtin ci ako sa to vola? To stahuje cievy, ked nemas tak aspon aspirin a magnezko si daj a utekaj na pohotovost.
@mamulienka30 ascorutin myslis??? No idem si to dat.....Vdaka !
@rebeka6 - ano ano ten. A drz sa s drobcom!
@mamulienka30
@mistisa
@red_kika
Ahojte kocky. Uz asi spinkate, no ja som nakoniec skoncila v nemocnici. Tazko sa mi o tom pise, no ja uz svoje babatko nemam ani sa uz nedalo zachranit zacala som strasne silno krvacat...Lezim tu ako taka troska. A vam babule, zelam uspesne tehotenstvo, vazte si to, ze mate drobca v sebe a davajte na seba pozor. Dakujem za rady co ste mi dnes dali. Neviem kto ma za co tresta ze mi zobral znova to najkrajsie co moze v zivote byt. Tak sa drzte a opatrujte. Zaznamenavajte vsetko. Ja sa asi blaznim :(((((((((((((((
Ahojte babulky, dnes som si robila test a vysiel pozitiiiivne 🙂 termin zatial (podla mojich vypoctov) by mal byt 9.9. 🙂 tak uvidime, v stredu asi smer lekar.
Dakujem si poklad ... Mozno to vyznie blbo, ale vcera som nasla muzovi ako napisal inej zene ze ju miluje, takze bola by som rada keby babo ostalo no ale co ho mam vychovavat a hentakym ??? Ved ma milovat mna nie inu .... A tebe drzim prsteky najviac nech je to zdrave a nech nemas ziadne komplikacie... Som na tom priserne .
No...Nie doma som sedela a bola pri PC sak sme tu pisali stale, zrazu som zacala mat silne krce a ako som sa postavila tak to tieklo uz... Vedela som ze je zle a neskoro uz. No a ked mi dali ukludnovaky a to vsetko cotam somnou porobili tak som chcela volat domov lenze nemala som telefon pri sebe, tak mi dal jeho a siel na chodbu za doktorom a mne to tam hned vyskocilo .... A nedakuj mi, ved to neznamena ze ked ja uz nemam tak ze ti to prajem. Prave naopak tesim sa s tebou na krasne babatko ...😘
Pred chvilou sme sa pohadali este tu. A ze keby vedel ze mu nedokazem dat dieta tak si ma nikdu nezoberie. Takze co asi ine mi ostava.......koniec..... Ze do dvoch dni by som mohla ist domov.
@rebeka6 fuha ty kks to je sila. Boze hruza. Takze cele zle. No ja chvalabohu mam mm super. Ja som strasne plakala ked som potratila druhy krat. teda plakala som kazdy neuspesny pokus a kazdy potrat a moj mm mi pobedal ze on chce dieta somnou a nikym inym. Keby mu islo len o dieta ide na ulicu a pretiahne ju a ma. Ale on chce somnou a aj ho bude mat. Nastastie nepoznam nic take ako bohuzial zazivas ty.ale tak su aj taky ludia. ☹ ach moja verim ze sa zo,vsetkeho rychlo dostanes 😉 budem drzat palceky.no pekne tak daj vediet oki? Ako,vsetko je ;)
@mistisa no tak si mala stastie. Mozno je to tym ze spolu sme malo travili casu, on zaraba dobre chodi si na sluzobky malo casu sme mali vzdy na seba pretoze vzdy chcel zarobit a potom sa postarat.... Netusim co bude dalej ... Akurat sme sa bavili a sluboval mi tu ze s nikym nic nemal. Ja som mu vela krat nasla vlasy alebo inu vonu, tak comu to asi znaci.... A to dieta by sa hambilo za takeho tatka.
@mistisa Cele to je zahada ze behom dna sa to cele zrutilo, najviac mi je luto drobceka. Este stastie ze to nebolo neskor pretoze to by som nezvladla.....a aj vy sa drzkajte moja. Co by si chcela chlapceka ci ddievcatko?? 😊 bolesti mam v podbrusku stale ale je mi lepsie...Už som mu vynadala tak mi odlahlo,a ty ako ??☺

@mamulienka30
@mistisa
Baby a na to oblecko, su fajn tie oteplene klasicke cierne leginy nie?... Aj potom neskor na vacsie brusko .... Ja neviem mne tie tehotenske rifle nejak nejdu.... Skor take teplacikove, pohodlne a teplee...