icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
lulutsija
3. jan 2015

@mistisa ahojky, ano, prirodzene 🙂 ty mas kedy termin?

lulutsija
3. jan 2015

@mafashion prveho som rodila o par dni skor, tak mozno aj my budeme mat 6.9. 🙂

lulutsija
3. jan 2015

Babulky, beriete nejake tehu vitaminy typu FEMIBION alebo podobne?

angielka
3. jan 2015

Ahojte baby. Pridávam sa k Vám 🙂 Ja som si dnes robila test. Menštruácia mi zatiaľ mešká 2 dni. Zarábali sme tri mesiace. Podľa kalkulačky na internete mi vychádza pôrod 11.9. Máme už chlapčeka Huga, ktorý má 17 mesiacov.

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@rebeka6 och boze co to je za debila chlapa :( Neboj coskoro sa najde iny omnoho lepsi a s nim bude nadherne male babatko. Ten potrat ma strasne mrzi, ono je to tie prve tyzdne asi fakt vsetko alebo nic :(

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@angielka vitaj medzi tehulkami 🙂

Ja som si dnes konecne spravila kontrolny testik, v lavo je testovacia, v pravo kontrolna, asi silnejsie to uz nebude 😀 Dosiel mi mailik od konika, ze zacali ste 6.tyzden tehotenstva 😵 😵 Babo ma 3mm 😵 Joj to je take krasne, este dva tyzdne a smer ultrazvuk 😵

mistisa
4. jan 2015

@mamulienka30 ajooj peknyyy super. 😉 aj ja som vcera robila mala som posledny doma 😀

mistisa
4. jan 2015

@lulutsija ajo zatial na 2.9 podla mrchy ale to sa vsetko moze zmenit my sme totiz po umelom a neviem ci to mam tak isto ratat 😀 ja beriem femibion 😉 😉 na kyselinu listovu.😉 tak uvidime mozno ma to posunie na august 😀

mistisa
4. jan 2015

@angielka supeeer gratulkujem a drzim oalceky nech je vsetko oki 😉

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mistisa ach ja koza som si dnes nedala kyselinu listovu 😝 Idem to napravit radsej hned. Krasne mas tie ciarocky, urcite mame v brusku silne babatka, ked su tie ciarky take silne. No august budem rodit mozno aj ja, ziadne dieta nevydrzalo do terminu, boli aj dost velky 😅 Ale kvoli terminom poradni ostanem tuto, nie, ze vsetky budu vediet pohlavie a mat za sebou vysetrenia a ja budem cakat ako blb 😅 Tak podla terminu sem a hotovo.

mistisa
4. jan 2015

@mamulienka30 ved ano samozrejme 😀 no ale sikovno utekaj napravit chybu 😀 ja davam hned ako vstanem mam ju pri posteli 😉 jasne ze mameee 😀 bojovnikov. Ja som povedala ze 2 potraty stacili teraz dam aj korkovy stupel len nech neujde 😀 uvidim ja co mi povie dr kedy bude termin vies ci nahodou sa to nerata inak ked je to po umelom 😀

lalinka323
4. jan 2015

@mistisa drzim palceky,,,ja sa pri tomto tehu tiez nejko obavam,,pr rvom ma to ani nenapadlo,nechapem,,dufam,ze bude vsetko ok 🙂

mistisa
4. jan 2015

@lalinka323 bude neboj musis verit 🙂 ja mam uz dva neuspesne vklady a dva vklady co vysli ale skoncili s potratom. Toto je 5 vklad tal uz snad sa stastena usmeje a uvidime 13.1 srdiecko 🙂 neboj proste vsetky v septembri rodime 😀

lalinka323
4. jan 2015

@mistisa ja by som mala koncom augusta,,,idem k doktorovi uvidim,,,jasne vyda nam vsetkm 🙂

mistisa
4. jan 2015

@lalinka323 no mozno budeme spolu 😀 uvidime 🙂 kedy ides k dr?

rebeka6
4. jan 2015

@mamulienka30 Dakujem srdenko 🙂 Ja uz som doma... Odpocivam... Ako sa citis? 🙂

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mistisa - ano po umelom to rataju asi inak, priratat vek k embrya ku vkladu a ratat, ze odvtedy si tehotna...aj ked lekar to koniec koncov do knizky bude aj tak pisat podla poslednej menstruacie... tak uvidis este ;)

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@rebeka6 - mne je dobre, necitim sa nijako specialne, preto som si dnes aj test robila, ci je vsetko v poriadku... len prsia mi nejako rastu a brusko tiez, ale zle mi nie je, co som teda velmi rada zatial, ale ono ma to dobehne o par dni 🙄

mackova11
4. jan 2015

tak ahojte baby pridávam sa k vám , tiež som si dneska našla čiarku na teste, som milo prekvapená že nám to tak rýchlo vyšlo tak dúfam vš. bude ok.
a kedy ísť k doktorovi???

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mackova11 - no k lekarovi bezat nemusis pokial nekrvacas, nespinis, nepotratila si v minulosti a teda nepotrebujes lieky - este dva tyzdne vydrz. Lebo na ultrazvuku nic neuvidi, ak uvidi, tak len fliacik a ty budes este viacej vynervovana... koncom siesteho tyzdna byva uz srdiecko - ale zasa nie vzdy... takze - idealne k lekarovi v siedmom-osmom tyzdni... aj ja tak pojdem. Sla by som rada skor, ale na co vlastne 😀

mackova11
4. jan 2015

@mamulienka30 jasné ďakujem. Tak ja som ešte v takom šoku že ja sa musím najpv spamätať 😀

mistisa
4. jan 2015

@mamulienka30 no ved to uvidime 😉 😉 ale budem aj tu aj tam ked tak 😀 chachacha 😀 hadam vas neopustim aj ked mi august vide 😀 😀 a dnes sa ako citis? Mne sa hlava tocila a boli ma podbrusko na mrchu 😒

red_kika
4. jan 2015

@mamulienka30 ako to si si niekde nastavovala? Lebo ked som presla zo 4tt do 5tt tak mi nedosla ziadna notifikacia. Alebo to maju nastavene az od 6tt hmm

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mistisa na mrcu sa citim stale, ale uz sa to lepsi. Skor tie prsia otravuju, normalne mam pocit, ze su uz o cislo vacsie, nedopnem podprsenku 😖

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@red_kika - nenastavovala som si to, ale moze byt, ze mas pravdu, ze je to az od siesteho tyzdna 😕 Ale je to mile 😵

red_kika
4. jan 2015

@mamulienka30 v stredu uvidim 🙂.. Asi son divna, ale ja by som brala nevolnosti 🙂 to by znamenalo zw to bude dievcatko hehe

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@red_kika - mne u dcerky nebolo ani tuk a synov som si oboch odvracala, takze 😕 😅 😅 Nemyslim, ze by telo reagovalo nejako na pohlavie plodu... ale tak kiez by 😀 Tiez chcem dievcatko.

mistisa
4. jan 2015

@mamulienka30 no mna dnes tak pomenej bolia. Vcera ma hodne boleli. to aj ja mam take nabite 😀 dala som si tu lajblikovu podprdku neviem ako sa to pise normalne 😀 tak ma tusim menej bolia 🙂 a popichuje ma v podbrusku skor ako na vajecnikoch 😒 to nechapem 😒 a inak zle ti nebyva ?

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mistisa - nie zle mi nie je vobec, len taky tazsi pocit v zaludku. A pichanie vo vajecnikoch, tlaky ako na mrchu, ale uz sa to lepsi, v case kedy mala dojst terminovo mrcha to bolo asi najhorsie. Veru volna podprda to isti, len po troch detoch to uz neni vysoko esteticka zalezitost 😀

red_kika
4. jan 2015

@mamulienka30 vidis pri inom pohlavi telo reagovalo inak. Pri synovi som ani nevedela ze som tehu... Takze predpokladam ze pri dievcatku by to bolo ine