Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Babulky, beriete nejake tehu vitaminy typu FEMIBION alebo podobne?
@rebeka6 och boze co to je za debila chlapa :( Neboj coskoro sa najde iny omnoho lepsi a s nim bude nadherne male babatko. Ten potrat ma strasne mrzi, ono je to tie prve tyzdne asi fakt vsetko alebo nic :(
@angielka vitaj medzi tehulkami 🙂
Ja som si dnes konecne spravila kontrolny testik, v lavo je testovacia, v pravo kontrolna, asi silnejsie to uz nebude 😀 Dosiel mi mailik od konika, ze zacali ste 6.tyzden tehotenstva 😵 😵 Babo ma 3mm 😵 Joj to je take krasne, este dva tyzdne a smer ultrazvuk 😵
@mamulienka30 ajooj peknyyy super. 😉 aj ja som vcera robila mala som posledny doma 😀
@mistisa ach ja koza som si dnes nedala kyselinu listovu 😝 Idem to napravit radsej hned. Krasne mas tie ciarocky, urcite mame v brusku silne babatka, ked su tie ciarky take silne. No august budem rodit mozno aj ja, ziadne dieta nevydrzalo do terminu, boli aj dost velky 😅 Ale kvoli terminom poradni ostanem tuto, nie, ze vsetky budu vediet pohlavie a mat za sebou vysetrenia a ja budem cakat ako blb 😅 Tak podla terminu sem a hotovo.
@mamulienka30 ved ano samozrejme 😀 no ale sikovno utekaj napravit chybu 😀 ja davam hned ako vstanem mam ju pri posteli 😉 jasne ze mameee 😀 bojovnikov. Ja som povedala ze 2 potraty stacili teraz dam aj korkovy stupel len nech neujde 😀 uvidim ja co mi povie dr kedy bude termin vies ci nahodou sa to nerata inak ked je to po umelom 😀
@mistisa drzim palceky,,,ja sa pri tomto tehu tiez nejko obavam,,pr rvom ma to ani nenapadlo,nechapem,,dufam,ze bude vsetko ok 🙂
@lalinka323 bude neboj musis verit 🙂 ja mam uz dva neuspesne vklady a dva vklady co vysli ale skoncili s potratom. Toto je 5 vklad tal uz snad sa stastena usmeje a uvidime 13.1 srdiecko 🙂 neboj proste vsetky v septembri rodime 😀
@mistisa ja by som mala koncom augusta,,,idem k doktorovi uvidim,,,jasne vyda nam vsetkm 🙂
@lalinka323 no mozno budeme spolu 😀 uvidime 🙂 kedy ides k dr?
@mamulienka30 Dakujem srdenko 🙂 Ja uz som doma... Odpocivam... Ako sa citis? 🙂
@mistisa - ano po umelom to rataju asi inak, priratat vek k embrya ku vkladu a ratat, ze odvtedy si tehotna...aj ked lekar to koniec koncov do knizky bude aj tak pisat podla poslednej menstruacie... tak uvidis este ;)
@rebeka6 - mne je dobre, necitim sa nijako specialne, preto som si dnes aj test robila, ci je vsetko v poriadku... len prsia mi nejako rastu a brusko tiez, ale zle mi nie je, co som teda velmi rada zatial, ale ono ma to dobehne o par dni 🙄
tak ahojte baby pridávam sa k vám , tiež som si dneska našla čiarku na teste, som milo prekvapená že nám to tak rýchlo vyšlo tak dúfam vš. bude ok.
a kedy ísť k doktorovi???
@mackova11 - no k lekarovi bezat nemusis pokial nekrvacas, nespinis, nepotratila si v minulosti a teda nepotrebujes lieky - este dva tyzdne vydrz. Lebo na ultrazvuku nic neuvidi, ak uvidi, tak len fliacik a ty budes este viacej vynervovana... koncom siesteho tyzdna byva uz srdiecko - ale zasa nie vzdy... takze - idealne k lekarovi v siedmom-osmom tyzdni... aj ja tak pojdem. Sla by som rada skor, ale na co vlastne 😀
@mamulienka30 jasné ďakujem. Tak ja som ešte v takom šoku že ja sa musím najpv spamätať 😀
@mamulienka30 no ved to uvidime 😉 😉 ale budem aj tu aj tam ked tak 😀 chachacha 😀 hadam vas neopustim aj ked mi august vide 😀 😀 a dnes sa ako citis? Mne sa hlava tocila a boli ma podbrusko na mrchu 😒
@mamulienka30 ako to si si niekde nastavovala? Lebo ked som presla zo 4tt do 5tt tak mi nedosla ziadna notifikacia. Alebo to maju nastavene az od 6tt hmm
@mistisa na mrcu sa citim stale, ale uz sa to lepsi. Skor tie prsia otravuju, normalne mam pocit, ze su uz o cislo vacsie, nedopnem podprsenku 😖
@red_kika - nenastavovala som si to, ale moze byt, ze mas pravdu, ze je to az od siesteho tyzdna 😕 Ale je to mile 😵
@mamulienka30 v stredu uvidim 🙂.. Asi son divna, ale ja by som brala nevolnosti 🙂 to by znamenalo zw to bude dievcatko hehe
@red_kika - mne u dcerky nebolo ani tuk a synov som si oboch odvracala, takze 😕 😅 😅 Nemyslim, ze by telo reagovalo nejako na pohlavie plodu... ale tak kiez by 😀 Tiez chcem dievcatko.
@mamulienka30 no mna dnes tak pomenej bolia. Vcera ma hodne boleli. to aj ja mam take nabite 😀 dala som si tu lajblikovu podprdku neviem ako sa to pise normalne 😀 tak ma tusim menej bolia 🙂 a popichuje ma v podbrusku skor ako na vajecnikoch 😒 to nechapem 😒 a inak zle ti nebyva ?
@mistisa - nie zle mi nie je vobec, len taky tazsi pocit v zaludku. A pichanie vo vajecnikoch, tlaky ako na mrchu, ale uz sa to lepsi, v case kedy mala dojst terminovo mrcha to bolo asi najhorsie. Veru volna podprda to isti, len po troch detoch to uz neni vysoko esteticka zalezitost 😀
@mamulienka30 vidis pri inom pohlavi telo reagovalo inak. Pri synovi som ani nevedela ze som tehu... Takze predpokladam ze pri dievcatku by to bolo ine

@mistisa ahojky, ano, prirodzene 🙂 ty mas kedy termin?