icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
red_kika
4. jan 2015

@mistisa kde ti zmizla fotka?

mackova11
4. jan 2015

@mamulienka30 tak s tou podpsenkou budem mať asi rovnako . mozem byť tak v 3-4tyzdni ale uz sa mi dost zvacsili , a to mam i tak dost velké prsia , 😒 😒

mistisa
4. jan 2015

@mamulienka30 no pichanie mam aj ja presne a pocit mrchy. Hej hej ja tak.isto. a toci sa mi hlava ale to vzdy iba doobeda 😀

lulutsija
4. jan 2015

@angielka nas maly ma 18 mesiacov a vcera sme necakane zistili, ze bude mat surodenca 🙂 tak sme na tom podobne 🙂 a gratulujem 🙂

mistisa
4. jan 2015

@red_kika nooo ved son ju nechtiac zmazala 😀 musim ju na compe potom hodit 😀 a ty ako draha?

lulutsija
4. jan 2015

@mistisa ja som si dnes tiez kupila femibion presne kvoli kyseline listovej ... drzim palecky, nech je vsetko ok, ja ani neviem, kedy sa objednat ku dr. teraz som len v 5tt...

red_kika
4. jan 2015

@mistisa rovnako, stale dobre 🙂 ale sa mi zda ze brusko uz vykuka..pri druhom to ide rychlejsie heh.
@mackova11 prsia sa mi tiez zvacsili, vdaka tomu som zistila ze som tehu. Ale ja mam take male ze az teraz vyzeraju normalne :-P

mistisa
4. jan 2015

@lulutsija nonten je dobry 😉 ja som uz bola ale.preto ze som 5 dni spinila a mala bolesti.bodecku sme uz videli tak uvidime ci rastie. 😉 zavolaj jej zajtra povedz jej kedy si mala poslednu ms a ona ta objedna 😉

mistisa
4. jan 2015

@red_kika no pekne 😀 mne vykuka uz 10 rokov ale.sadlove 😀 😀 chachacha. 😀 no ved ano a asi rychlo rastie 😉 a co by si hcela chlapca ci dievcatko?

red_kika
4. jan 2015

@mistisa dievcatko :$ sak rod je uz zachovany so synom. Takze nieco ruzove by som chcela. Ale neviem neeviem...muzova strana su sami chalani :( vsetky zeny su len privydate

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@mackova11 - neboj po tehotenstve a kojeni sa daju prsia zasa do poriadku a do povodnej velkosti, toho sa neboj, ja som pocas kojenia mala riadne 5ky 😝 Potom sa to vratilo do normalu, ale manzel sa s toho rastu samozrejme tesi 😀

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@red_kika - ano brusko mi uz tiez vykuka, ale tak pri stvrtom neni divu, uz pri tretom to bolo extremne rychlo, ale mne to nevadi, budem si ho zasa hrdo nosit 😵

denuss
4. jan 2015

ahojte maminky, pridavame sa k vam, tp vychadza okolo 10.9 🙂

mistisa
4. jan 2015

@red_kika no teda pekne 🙂 ved uvidite co bude bude 😉 😉 😉 hlavne nech je zdrave 😉 my uz sa tolko snazime ze nam to je uplne jedno len nech uz konecne po 7 rokoch je 😉

mistisa
4. jan 2015

@denuss jeej supeeeer drzkam palceky. 😉 k dr ides kedy?

denuss
4. jan 2015

@mistisa dakujem si zlata, ja tebe tiez samozrejme 🙂 k dr. sa chystam az koncom februara, aby bolo uz aj srdiecko vidiet...pri prvom som isla v 6tt a o dva tyzdne zase...teraz som trpezlivejsia a pri malej mi strasne rychlo ubieha cas, tak to vydrzim 🙂 a ty?kedy sa chystas?

red_kika
4. jan 2015

@mistisa tomu verim! Neboj bude v poriadku ;)

lulutsija
4. jan 2015

@mistisa ano, asi to tak aj urobim, budem to mat ako darcek k narodeninam 🙂 jaaaj, dufam, ze to bude dievcatko 🙂

lulutsija
4. jan 2015

@denuss gratulujem, tak to skoro ako ja 🙂 ja mam termin 9.9.

denuss
4. jan 2015

@lulutsija jejo dakujem, aj tebe gratulka 😉 no ja som zvedava, aky termin mi da lekar, toto je len moj vypocet podla minuleho tehu 🙂 lebo to som otehotnela 24.12.2012 a teraz asi 17.12...cakate prve?

denuss
4. jan 2015

@lulutsija jaj keby sa pozriem tak vidim ze druhe 🙂

denuss
4. jan 2015

@lulutsija tak aj vy mate take male, nasa je este o 2 mesiace mladsia...nekojis nahodou este?

lulutsija
4. jan 2015

@denuss dakujem 🙂 aj ja som si sama urcila termin, uvidime, co povie doki 🙂 zajtra mu zavolam a objednam sa ... hej, uz mame chlapceka, poriadneho vymyselnika, tak to bude zaujimave...stale sa rad nosi, to neviem ako budem riesit. Uz nekojim, dalo sa mi iba kratko, tak teraz si to hadam vynahradim 🙂

denuss
4. jan 2015

@lulutsija no to aj nasa, casto sa pyta na ruky pritom chodi krasne uz 7mesiacov...ale je to maznacik...no ja by som praveze privitala, keby mi uz aj odislo mlieko, lebo ta nasa nasoska 🙂 ...je totalne zavisla ani nezaspi bez toho, ale ja by som si chcela trochu oddychnut od kojenia..inac je kojenie uzasna vec ale v tomto veku ma uz vela nevyhod..

denuss
4. jan 2015

@lulutsija inac vies coho sa bojim?ze ma mala kopne do brucha, lebo doteraz po mne skakala a tak dalej bez obmedzeni...vsak to asi poznas ked mate nezbednika 🙂

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@denuss - neboj mala si zvykne, musis ju casto upozornovat, ze na brusko treba davat pozor, nas maly ma cez vikend dva roky, tak hadam to bude v poriadku, predsalen sa s nim uz da trochu porozpravat 😅 Skutocne chces ist k lekarovi az koncom februara? Ved to je strasne neskoro 😕 To uz budes v 12-tom tyzdni 😕

lulutsija
4. jan 2015

@denuss presne tohto sa bojim aj ja, maly po mne vzdy skakal, blaznili sme sa a teraz to zrazu bude ine...vela sa aj pyta na ruky, lebo chce vidiet vsetko co robim, tak na jednej ruke mam jeho a s druhou varim, alebo tak...ma uz 12 kg, tak to nie je sranda 🙂

denuss
4. jan 2015

@mamulienka30 vidis ako mi uz sibe ??? 🙂 koncom januara by som rada...sorry, idu mi asi hormony na mozog, toci sa mi hlava a zacina byt zle...

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@denuss ved sa mi to nezdalo, tolko trpezlivosti asi nema ziadna z nas 😀 Ja pojdem k lekarovi o dva tyzdne, dufam, ze bude pekne srdiecko a babo kde ma byt.

@lulutsija davaj pozor veru v tehotenstve nosit nic nad desat kilo, cim skor si maly na to zvykne tym lepsie, proste bez debaty radsej von zobrat kocik ako potom riesit vliect jedujuce sa dieta s ihriska na rukach, aj take pozname 😀

denuss
4. jan 2015

@mamulienka30 a urcite si od toho odvykne, je dost rozumna, ked jej nieco vravim tak vidim, ze na 90% mi rozumie 🙂 ale bude mi chybat to jej spavanie na mojom bruchu..