icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

havefaith
20. máj 2013

@aduuus :D ja pôjdem v tom 20.tt už z toho titulu, že USG môjho lekára netlačí snímky ☹ , takže jedine takto sa dostanem k nejakým fotkám bábätka. len som rozmýšľala, či tentokrát nepôjdem skúsiť do mesta ku dankovčíkovi. takže mierna dilema teraz.
som rada, že nevoľnosti Ti už pominuli. mne bohužiaľ stále nie, migrény sú u mňa časté, a posledných pár dní mám neskutočné bolesti v podbrušku a krížoch, omnoho silnejšie ako doteraz. a to som dúfala, že druhý trimester si už budem môcť trochu vydýchnuť. ☹
nejaké vitamíny alebo doplnky výživy užívaš? bruško už vykuklo? 🙂

aduuus
autor
20. máj 2013

@havefaith užívam GS Mamavit, a tie bolesti mávam aj ja, ja som dokonca bola v piatok na pohotovosti, či je všetko ok, lebo som dostala dosť silné bolesti....ale vraj všetko je ako má 🙂)

aduuus
autor
21. máj 2013

@havefaith ahoj, takže k ostatným otázkam :D ... myslím, že je jedno kam ideš na USG..,,a keďže som bola tam v myslave, boli zlatí...nemám dôvod ísť inde, načo? Veď iný ho neurobia.... a bruško? hej hej, už dávno :D čo sa týka nevoľností, občas ešte dojdu...aj včera mi prišlo bľudno 🙂 ale to je tak raz za týždeň asi... a ty berieš nejaké vitamíny? a s tými bolesťami nechceš skočiť radšej k lekárke? nech sa pozrie, či je to naozaj len kvôli rastu...

reni1512
21. máj 2013

@aduuus ahooooj!!!! moja vobec mi neprisiel tento prispevok, blbnu mi upozornenia, sakra system! aka som rada ze vidim tuto foto 🙂 jeeeeej!!!! dlhsie som tu nebola v teme, ako sa mas? zanedbavam vas :-/ necitila som sa aj ja par dni fajn, tak som radsej lezala.
@tanickaskorokubikova ahooj 🙂 bude to Jakubko 🙂? gratulkoooo!!!

aduuus
autor
21. máj 2013

@reni1512 celkom v pohode sa mam 🙂 .... a co ti je? zas nejake nevolnosti?

reni1512
21. máj 2013

@aduuus tak som rada 🙂, no mala som trosku problemiky, ale prelezala som to, 3tieho mam poslednu poradnu, tak uvidime

aduuus
autor
21. máj 2013

@reni1512 tak hlavne, že ti už je lepšie..sa ti kráti ten čas ;)

aduuus
autor
29. máj 2013

@arielka134 @tanickaskorokubikova
@reni1512 @havefaith baby čo je s vami? vôbec sa neozývate 🙂

reni1512
29. máj 2013

@aduuus achooj 🙂 ja zijem 🙂 troska mame frmol, ale inac dobre sa mame zatial (klop klop) U vas co nove?

aduuus
autor
29. máj 2013

@reni1512 u mňa nič také...všetko ok 🙂 o týždeň idem na krv...

arielka134
29. máj 2013

my mame za sebou svadbu, neverila som ako skvelo to moze dopadnut na to ako rychlo sme to zorganizovali 🙂
Dufam, ze babatko si potancovalo a vsetko je OK, v pondelok ideme na kontrolu a potom 17.6 na morfologicky ultrazvuk, to ani velmi neviem co ma tam caka 🙂

nedockava4
30. máj 2013

Jej, baby..az teraz som objavila tuto temu 🙂
Ja som z Tahanoviec..idem si vas precitat, nech viem, o com pisete 🙂

aduuus
autor
30. máj 2013

@arielka134 je tak blahozelam k svadbe 🙂)) a na ultrazvuku si polezis a popozeras "videjko" :DD

gloria7
30. máj 2013

nechcete kocik tyrkysovo modry

gloria7
30. máj 2013

@aduuus nechcete kocik

aduuus
autor
30. máj 2013

@gloria7 diky, ale ja si budem kupovat z velkoobchodu...mam zivnost 🙂

arielka134
31. máj 2013

A ake kociky kupujete babule? Mne v jednom eshope odporucali Dorjan, pytala sa ma tetuska na fin. limit a som jej povedala, ze tak okolo 600 € ona vravela, ze mi nebude zbytocne odporucat nejake drahe, lebo ze su dost kazive, ze najlepsie skusenosti maju s Dorjanami a maju aj nafukovacie kolieska co je vraj najlepsie na zimu ...

reni1512
31. máj 2013

Ahojte babule 🙂 ako sa mate? co mate noveee 🙂? My mame v pondelok poslednu poradnu. Uz ste po glukoze?Ci vas to este len caka?Vidim ze kadeco uz rozoberate, nam pred vcerom dosiel kocik a som neskutocne spokojna, vidno ze sa oplatilo investovat, je perfektny. A vitaminy som papala Ladee Vita ale len prve 4mes. potom uz nie, radsej take ovocie, šťavy, zeleninu a orechy si davam na mozog malej 🙂. Tak tehuľkujme ďalej a sedme doma, lebo to pocasie je onicom! 😖

aduuus
autor
31. máj 2013

@arielka134 tak ja si budem kupovat vo velkoobchode ako som pisala...mozes si pozriet v mojom e-shope, aj ostatne keby ste mali o nieco zaujem 🙂 ak by ste chceli kocik, tak mozeme aj cenu dohodnut 🙂 www.kikimoda.sk
a rozmyslam ze sa popozeram este po inom dodavatelovi..ale tie kociky co tam mam, sa mi celkom pacia...pojdem ich aj osobne kuknut a uvidim

havefaith
31. máj 2013

@aduuus ahoj, u lekára som bola, no stále mám pocit, že ma akosi odflákol, a nie raz, akoby ma ani nepočúval, poriadne ma nevyšetril, ledva čo povedal, akurát, že celú maternicu aj s krčkom mám od poslednej návštevy poklesnutú, a netuším prečo, ani čo to znamená. 😢 a to teda nemusí dopadnúť najlepšie. k tomu v rodinnej anamnéze máme problémy v tehotenstve, tak som strašne vystresovaná a s nervami v koncoch, stále tŕpnem, čo sa deje, k čomu to až môže viesť a tak všelijak. 😢 😢 😢 ani pohlavie mi nechcel prezradiť, len aby ma s istotou zas nahnal v 20. týždni na screening ku svojmu kamošovi, ktorému dohadzuje kšefty. včera som od neho nakoniec vzala kartu, to teda bolo zaujímavé. stále som pripravená skočiť do nemocnice na pohotovosť, lebo tie bolesti, čo mávam posledných pár týždňov, sú neznesiteľné miestami, takže pochybujem, že toto je ešte vrámci normy. takže zdravotné problémy a aj dianie doma a tak celkovo v rodine ma dosť zamestnávali v poslednej dobe, preto som dlhšie na koníkovi nebola, ospravedlňujem sa. ináč ešte k tým vitamínom, čo si sa pýtala, beriem na prírodnej báze s lepším vstrebávaním vitamíny New Life značky Calivita. Ty sa ako máš? čo máš nové?

aj Vy ostatné žienky, ako sa máte?

aduuus
autor
31. máj 2013

@reni1512 celkom fajne 🙂 len este stale mi je obcas zle :(( aky kocik si kupovala?

aduuus
autor
31. máj 2013

@havefaith tak ale na pohotovosť choď určite,ak máš bolesti...veď lepšie je ísť hoci s hlúposťou a tam ti povedia, že to nič nie je, než by sa malo dačo stať...tiež som vtedy bola, čo ma vystrašili bolesti a samy lekári mi povedali, že dobre že som prišla, aj keď to nič nie je... a kam si šla na gndu nakoniec? inak čo sa pohlavia týka...mohol ti povedať, ale aj tak by to nebolo 100%... čiže si o nič neprišla 🙂 ja tiež čakám na 2.trim. skríning, nech už viem naisto 🙂 a čo doma? dačo nedobre? u nás tiež furt rovnako., pár dní dobre, potom ďalšie na prd...a tak dookola :(( už ma to nebaví

havefaith
31. máj 2013

@aduuus raz som už bola na pohotovosti, ale tak dávnejšie, a teraz sa tak trocha aj bojím, mám aj veci pripravené, že ak pôjdem, rátam s tým, že si ma tam možno aj nechajú, veď už aj vtedy chceli. ty si zašla na rastislavku? zatiaľ technicky vzato nikam, kartu mám od včera doma, a keďže je ešte starý mesiac, sestrička u gynekológa, kam prechádzam, mi kázala ju doniesť v pondelok. ale idem k dr. adamovi, jeho poznám z prešova, učil ma, aj som s ním praxovala, tak aspoň viem, že je ozaj dobrý, a som rada, že aspoň ambulanciu tu má. ty chodíš kam, ak sa smiem spýtať?
viem, že pohlavie by mi ešte na 100% nepovedal, ale mohol mať aspoň snahu prezradiť niečo, alebo mi ukázať monitor. mne ani v 12. týždni na screeningu nepovedali ani odhad, ako Tebe či Táničke. všetko je to o prístupe. a ten je často biedny bohužiaľ.
doma bolo v poslednej dobe fajn, len dnes ráno to trošku zaškrípalo ohľadom tém, čo kedysi spôsobovali problémy, zas ma to zobralo. vôbec mi to nechýbalo, dúfala som, že už k tomu nepríde. tak ja už neviem, čo bude. tiež už nevládzem ani jednorázovo po dlhšej dobe zažívať tie isté emócie, ničí ma to. čo ale narobíme Aďka? ináč sa dá, len ešte polovičiak štátnicoval, mal v práci voľno pár dní, aby sa učil, plus niečo riešime ohľadom mojej babky a jej zdravotných a iných záležitostí, jeho rodičia niečo chceli od neho stále, tak nebolo veľmi času sem chodiť. tak snáď už bude kľudnejšie, musím viac ležať a mať pokojový režim.

aduuus
autor
31. máj 2013

@havefaith tak ja by som na tvojom mieste určite išla, strach, nestrach....všetko sa dá včasne riešiť...skôr než bude náhodou neskoro. ja chodím do novej ku dr. Kudrovej a na pohotovosti som bola tiež v novej nemocnici...sestrička tam bola zlatá, ale lekár bol strašne nesympatický 🙂))) starý, škuľavý :DDD ale dá sa to prežiť

havefaith
31. máj 2013

@aduuus :D 😀 tak hlavne aby Ťa dobre vyšetril. Ako si s Kudrovou spokojná? Chceš v novej nemocnici aj rodiť? Či rovno pri nej, ak sa dá?

aduuus
autor
31. máj 2013

@havefaith tak po pravde som chcela od nej odísť dávnejšie...potom som si to rozmyslela, ale nemôžem sa sťažovať od kedy som tehotná...za každým ma vyšetrí, usg urobí, ukáže, vysvetlí...milá je...takže zatiaľ som spoko
a rodiť chcem v novej, áno ale neviem či ona ešte aj rodí, lebo čo som pozerala pôrodníkov v novej, nebola medzi nimi...

aduuus
autor
1. jún 2013

@arielka134 @tanickaskorokubikova
@reni1512 @havefaith
tak baby, zelam vam pekny den deti :DDD dufam ze ho mate krajsi...ja od dnes ostavam na vsetko sama...moj "partner" sa prave bali a odchadza od nas

reni1512
1. jún 2013

@aduuus coooze? to myslis vazne?... 😠 co je to za charakter? teda, ked nejaky ma... Aj ja zelam vsetkym nasim bruskam krasny MDD 🙂

aduuus
autor
1. jún 2013

@reni1512 hej vazne, akurat si bali veci a rozmontovava skrinu, ktora je jeho

reni1512
1. jún 2013

@aduuus ty kokos ... a si rada, ze ide? alebo mu len preplo...? 😖