icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

aduuus
autor
1. jún 2013

@reni1512 tazka otazka...na jednej strane ano, no na druhej...napriek vsetkemu mi nie je uplne lahostajny...ale ja uz chcem byt stastna...ale mam hrozny strach co bude :(/

tanickaskorokubikova
1. jún 2013

@aduuus aj tak si nezaslúži mať takú ženu ako si ty 🙂 aj maličkej bude lepšie bez neho 🙂

tanickaskorokubikova
1. jún 2013

@aduuus bude dobre neboj sa 😉 ten človek nemá chrbtovú kosť ak dokáže opustiť tehotnú partnerku a bude ti lepšie bez neho a všetko sa zvládne uvidíš 😉

aduuus
autor
1. jún 2013

@tanickaskorokubikova ja viem ze bude, ale strasne to boli :// aj napriek tomu ze som si stokrat zelala aby odisiel

reni1512
1. jún 2013

@aduuus vseeeeetko zvladnes!!! ľavou zadnou, my zeny sme silne! ak je zbabelec a nechce sa o babo starat, nech sa radsej prata teraz, cim skor, tym lepsie, potom by si sa trapila este viac a nehovoriac o drobcekovi! urcite to boli a kazdopadne je to strasne smutne, ale ty sa teraz mas tesit!!! a hlavne bud v klude a uzivaj si bruškovanie 🙂!

reni1512
1. jún 2013

@aduuus a ked ti pride smutno, alebo sa budes citit sama tak sadni na bus a Bruselská 8, Ťahanovce! kedykolvek 🙂

aduuus
autor
1. jún 2013

@reni1512 vies ja sama sa cudujem, ako velmi ma to zlomilo, ale aj napriek tomu ako mi dlho ublizoval, cakam s nim dieta, proste je to clovek s ktorym som chcel ostat cely zivot a aj ked som si posl.dobu zacala uvedomovat, ze to takto asi nebude, boli to... a byvame v podnajme, cize ked teraz odide, musim sem rychlo niekoho najst, lebo sama to nezvladnem :/

tanickaskorokubikova
1. jún 2013

@aduuus to prejde 😉 sústred sa na maličkú ako vám bude dvom dobre nebudete sa musieť zbytočne rozčulovať 😉

aduuus
autor
1. jún 2013

@tanickaskorokubikova jedine pozitivum :/

reni1512
1. jún 2013

@aduuus mozno sa to casom vyriesi moja.. zase na druhej strane siliť to nema vyznam, ja ti do toho nevidim :( ale si z toho ovela viac zlomena, lebo si aj tehotna a hormony robia svoje... a co sa tyka podnajmu nemozes si najst nieco mensie? alebo on si to ako predstavuje? hadam bude nieco platit nie?

aduuus
autor
1. jún 2013

@reni1512 nemam sajn ako si to on predstavuje, ja ked osm zbadala ze sa bali, som mu povedala jedine, a to ze svoje dieta v zivote neuvidi...a balil sa dalej...a ze bude prispievat ? :D si ma rozosmiala dost teraz :D...co si..musim niekomu prenajat tu izbu...

reni1512
1. jún 2013

@aduuus normalne ma nasral....

arielka134
1. jún 2013

Juj aduuus tak to mi je luto, vstci chlapi su asi nejaky divny. Mojho chyta druha puberta. Baby nechodite niektora na nejake cvicenie pre tehotne? Ja by som chcela zacat lebo mam pocit, ze mam strasne malo pohybu. Nechcete sa niektora pridat?

aduuus
autor
2. jún 2013

@arielka134 ja som tiez nad tym rozmyslala,len samej sa mi nechce takze by som sa aj pridala

tanickaskorokubikova
2. jún 2013

@arielka134 @aduuus jaaaj kočky jak vám závidím ja som tak chcela ísť cvičiť ☹ a akurát ked som sa chcela pýtať či môžem tak ma vypísal 😒 ale môžem vam doporučiť aha fit tam som pôvodne chcela ísť

aduuus
autor
2. jún 2013

@tanickaskorokubikova hej ja som tak myslela na to, ked sme pisali, ze si na PN...lebo viem, ze si chcela ist ://

arielka134
2. jún 2013

tak ja idem v stredu na kontrolu, ked bude vsetko OK tak by sme mohli niekam ist, na vyber je MC stonozka tam je v . utorky okolo 17.30 nieco alebo to aha fit

aduuus
autor
3. jún 2013

@arielka134 cas mi vyhovuje 🙂 a to kde je ta stonozka?

havefaith
3. jún 2013

@aduuus ahoj Aďka, veľmi ma mrzí, čo sa u Teba udialo, viem si predstaviť, ako to bolí, lebo inač Ti vraví rozum, a ináč srdce. ale všetko je tak, ako má byť, uvidíš, že časom sa to ukáže ako dobrá vec, pre Tebe aj malú to bude takto lepšie. určite lepšie, že ukázal už teraz, čoho je schopný, asi by bolo dobré si aj trikrát rozmyslieť, či ho uviesť ako otca v rodnom liste maličkej. po takomto niečom by bol pre mňa ten muž už navždy mŕtvy, niet čo ľutovať, ale tešiť sa, že s takým podliakom už nemáš nič dočinenia. ako sa dnes cítiš? v porovnaní so sobotou? podnájomníka si isto nájdeš, ak chceš, daj info a skúsim sa aj ja popýtať, aby si si nedostala do bytu niekoho neseriózneho. drž sa Aďka, moje myšlienky a modlitby sú s Tebou.

havefaith
3. jún 2013

@aduuus ja mám zdravotné problémy a neviem, či by som mala cvičiť, aj keď by som rada, ale na tú hoďku by ma aj lákalo sa tam ísť pozrieť, o aký druh cvičení sa jedná. pokiaľ viem, cvičí sa na Hviezdoslavke, ako je radnica starého mesta. vieš, kde myslím?

@arielka134 ahoj, Ty si tam už bola na cvičenie? resp. poznáš niekoho, kto bol?

aduuus
autor
3. jún 2013

@havefaith
@tanickaskorokubikova
@reni1512
takze baby, nikde sa neodstahoval...detaily a tak su na dlhsie...a nechcem to tu vypisovat...kazdopadne som zvedava co a ako bude dalej :/

havefaith
3. jún 2013

@aduuus hmm, neviem, či sa tešíš, a ani ja neviem, či sa za Teba teším. ale veď uvidíš, možno nám niekedy povieš viac. kažkopádne ale buď veľmi opatrná, veľmi by som sa už citovo nejak snažila neviazať na takého chlapa, a už vôbec mu neverila. čím skôr sa od neho odpútaš, tým lepšie, kým ešte malá nie je na svete, lebo potom to bude omnoho horšie a komplikovanejšie. a ono lepšie to už asi nebude, aj keď by som Ti to veľmi priala. porozmýšľaj, čo bude pre Vás najlepšie. či ešte dokážeš Ty sama s ním žiť po tom, čo sa už balil na odchod. možno by si mala odísť Ty a vysr_ť sa mu na hlavu. to by asi nečakal, a podľa mňa si nič iné ani nezaslúži. mám pocit, že s ním sa trápiš duševne a emocionálne viac, ako keby si bola sama. trápi ma to. kiež by si našla silu a vyrovnanosť spraviť pre seba a malú nový začiatok bez niekoho, komu záleží asi len samému na sebe, a byť potom šťastná, aj keď sa Ti to možno teraz nezdá reálne, ale verím, že môžeš byť šťastná aj sama s malou, a nikdy nevieš, či skôr alebo neskôr nestretneš aj nejakého skvelého chlapa, ktorý bude ľubiť Teba a aj Tvoje dieťatko viac, ako jeho biologický otec. 🙂

aduuus
autor
3. jún 2013

@havefaith tak vies ze samozrejme by som bola najradsej, keby sa vsetko dalo do poriadku a bolo dobre...len ked my sme to uz tolkokrat "skusali" a stale dokola to iste...najhorsie je to ze my v podstate nemame ziadne zasadne velke zivotne problemy, kvoli ktorym by sme sa hadali atd...ono su to stale strasne hovadiny...typu ze mu vadi ako je popratane, ze som pridlho rozmyslala nad odpovedou na jeho otazku-tak sa mu to zda cudne, ze nie som ochotna sa onho starat ako o 2rocne dieta co sa nevie ani obliect...atd... a preto si vzdy nanovo poviem, ze to stoji este za to to skusat...ale ja neviem fakt :/ v sobotu som odisla z domu, nespala som doma...poslal mi taku sms, ze som sa pomaly rozplakala - ze ako ma, NAS lubi... ale na druhej strane, to su len slova...ja chcem skutky :/nevravim ze ja som bez viny, velmi som po tom vsetkom k nemu ochladla, a prave to bolo asi teraz spustacom vsetkeho, lebo ma strach ze niekoho mam ... :( ah jo

havefaith
3. jún 2013

@aduuus ach jaj veru :( ako som to tak čítala, mala som veľmi zvláštne pocity z opisu toho, čo riešite. ako je popratané? a že dlho rozmýšľaš nad odpoveďou? ono to ozaj nie sú veľké životné problémy, ako si vravela, ale ani to nie je normálne, minimálne vzhľadom na dobu, v ktorej žijeme, a predovšetkým tieto jeho zakorenené názory, ktoré v podstate tvoria jeho charakter, sa nikdy nezmenia k lepšiemu, už len horšiemu. videla som pár takých prípadov vo svojom okolí, resp. o nejakých som aj počula, aj keď sa skôr jednalo o staršie ročníky (stará škola a zmýšľanie), alebo síce mladšie, ale - ako ich nazvať - "jednoduchšie" typy ľudí, ktorí proste nemajú v tomto živote danú schopnosť sebareflexie a rastu. nepoznám Tvojho priateľa, nevravím, že k ním patrí, ale Ty ho poznáš, tak skús nad tým popremýšľať. či tie sladké reči, keď to už vrie, neznamenajú len toľko, že nechce prísť o to pohodlie, čo pri Tebe má, aj keď aj to kritizuje inokedy. či náhodou nezmýšľa spôsobom: "ja Ťa tak ľúbim, všetko Ti sľúbim" a "nikto Ti nemôže dať toľko, čo ja nasľubovať". lebo niektorí chlapi vedia mať po celý život len prázdne slová, iní zas konajú namiesto rečí...

aduuus
autor
3. jún 2013

@havefaith ved prave to ja neviem, ci je natolko "zadubeny" :DD ze sice vie velmi dobre ako sa ku mne sprava-sam mi to priznal, no aj tak s tym ni nerobi, lebo nevie, alebo nechce... :// ja neviem...a zas nech som akokolvek hrdinka ked som nastvana :D nie je mi to jedno...nechcem aby odisiel, ale nechcem ani takto zit :/ cakam s nim dieta, takze asi mi nie je lahostajny...samozrejme ze nie je...

havefaith
3. jún 2013

@aduuus to mi je jasné. len zváž, či to za to stojí.

ináč potom baby dajte vedieť, ako s tým cvičením. ináč Vy osobne sa čím natierate ako prevencia proti striám?

aduuus
autor
3. jún 2013

@havefaith ja si davam od dermacolu balzam proti strijam, a gs mamastrie...a teraz som si kupila aj nivea telovy olej...lebo sa mi strasne strie urobili na prsiach :/// tak rano s kremami a vecer olej som zacala

arielka134
3. jún 2013

Ahojte baby, tu je link http://www.mcstonozka.sk/pravidelny-program-sta..., nepoznam nikoho, ale mam chut sa nejak hybat nechce sa mi len tak necinne priberat 🙂

Keby ste chceli tak mozme ist skusit buduci utorok.
Co sa tyka strii tak zo zac. som sa natierala spec. kremom pre tehu ale ten bol dost drahy tak sa natieram klasickym tel. mliekom podla mna je to jedno, hlavne ze som mastna :D

havefaith
3. jún 2013

@aduuus uf, si ma nastrasila. To kedy sa stihli vytvorit? Tak velmi sa Ti narazovo zvacsili prsia? A od ktoreho tyzdna sa uz natieras? Popraskali uz potom, co si ich tymi kremami natierala?

Inac k tomu, co sme sa predtym bavili - nechcela som zniet prilis negativne pre Teba, ani Ta zarmutit. Len by som Ti priala stastnejsie a pokojnejsie tehotenstvo aj zivot. Takze ci uz s nim, alebo bez, hlavne sa prosim netrap prilis a ber veci z nadhladu, mysli na seba a na malu, a uvedom si, ze ziaden chlap na svete nestoji za trapenie, hlavne pokial jeho netrapi to, ze Ti ublizuje. Drz sa a skus nad nim mavnut rukou, ked Ti nieco povie. Tes sa na malinku a ver, ze bude dobre. Sila myslienok je velka, a skor ci neskor Ti vesmir dopraje vsetko to, po com tuzis. 🙂 ;)

havefaith
3. jún 2013

@arielka134 od ktoreho tyzdna a ako casto sa natieras Arielka?