icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

aduuus
autor
21. júl 2013

ako sa mate baby? nikto nic nepisete 🙂

reni1512
23. júl 2013

Ahojte baby 🙂 ja som nemala ani cas poriadne prist a napisat 🙂 mame doma uz 15 dnove babatko 🙂 Narodila sa nam Nelka 20 dni vopred 8.7., este mala byt do 28.7. v brusku 🙂, rodila som v novej nemocke - spokojnost, mala som vybaveneho primara, prisiel z dovolenky, lebo sme este rodit nemali 🙂, ušla sa mi aj vipka, taka malicka 1tka, su tam aj ine, plati sa za presne tuto 10e za noc (ak by vas nieco zaujimalo piste) noo a rodila som sekciou, lebo mi zacala odtekat voda, no neotvarala som sa, len na 1cm do obeda od pol 5 rana, tak sa rozhodol primar ze sa zbytocne budeme trapit a bolo to šup šup 🙂 Drobec mal 2720g, 47cm, vyzera ako ziva babika 🙂, kojim, no cez klobuciky, ale pekne papa a spinka, uz chodime aj von, pozdravujem vas a drzim prsty veeeelmi 🙂

arielka134
24. júl 2013

Jej reni1512, super gratulujem ku malickej. Ja vyberam kocik rozmyslam ci novy ci nejaky pouzity no fakt neviem. Vy uz mate nakupene? Pomalicky sa gulatime, uz aj priberame. Zatial mam navyse 6 kg, tak dufam ze priberiem za cele tehu max 12, ja som strasny lenivec takze potom mi to pojde tazko dole :D

aduuus
autor
29. júl 2013

@reni1512 jej reni blahozelam 🙂 juj to musi byt radost 🙂
co sa tyka nemocnice, takze vravis, ze spoko? ja sa tiez chytam do novej...a vipka iba 10ecka? to je super,...

aduuus
autor
29. júl 2013

@arielka134 ahoj tak ja mam vybraty u seba v e-shope :D pozri sa mozno, ti padne do oka nieco.... www.kikimoda.sk

aduuus
autor
29. júl 2013

@arielka134 prave som sa vazila, ja mam zatial iba 2kg navyse k svojej vahe 🙂 som zvedava ci to tak pomaly pojde aj dalej, ci to bude viac :D

aduuus
autor
29. júl 2013

@reni1512 a co sa tyka personalu? boli v pohode?

reni1512
29. júl 2013

@aduuus achoj 🙂 no 1 a 2ka izba stala 10e, ostatne viac 🙂 ale netreba ti tam nic extra na tych par dni, hlavne ked budes mat navstevy a budes rada ze si sama 🙂 aj ich tam pustia stale ked chces. Ja som bola spokojna celkom s personalom, lekarky su tam zlatucke, taka mlada chodila, aj ti lekari z odd. na vizitu, no z novorodeneckeho boli aj niektore neprijemnejsie, nechceli mi ju dat ked som pre nu isla, len na voziku ak ich doniesli a tak, ale inac fajn.. zlate su tam velmi laktacne poradkyne, su tam vzdy doobedu, takze ak nieco budes potrebovat stale rano treba povedat, lebo potom idu domov.. No a ak mas niekoho kto ti bude nosit stravu tak fajn, mne nosili nasi, lebo ja som tam nejedla tie ich ,,dobroty" a nosia ich na vipku, ked lezis po sekcii dnu a ked nelezis tak vonku, ale ostatne izby musia chodit do jedalne a este jedna vyhoda, wcko je na kluc 🙂 visi hned pri izbe 1 🙂 A dakujeme 🙂 tesime sa z nej, dnes ma presne 3 tyzdne a leti to neuveritelne! uz je celkom ina 🙂

aduuus
autor
29. júl 2013

Ty si malu nemala stale u seba? Ja som citala ze tam je rooming ci ako sa to vola a dieta mozes mat stale pri sebe

aduuus
autor
30. júl 2013

@reni1512 Ty si malu nemala stale u seba? Ja som citala ze tam je rooming ci ako sa to vola a dieta mozes mat stale pri sebe

reni1512
30. júl 2013

@aduuus po sekcii na treti den davaju deti na izbu, dovtedy ti nosia len na kojenie

aduuus
autor
30. júl 2013

@reni1512 aha ale pri normalnom porode mozes mat pri sebe nie?

reni1512
30. júl 2013

@aduuus myslim ze ano... ja som tam bola sama, neviem co tie zeny ine na izbach, ze ako...🙂

aduuus
autor
30. júl 2013

@reni1512 ja by som tiez chcela na vip-ku 🙂 .. inak mala je zlatunka

reni1512
30. júl 2013

@aduuus ak bude volna tak nie je problem, ak nie povies vopred a ked sa uvolni daju ti 🙂 dakujeme

ivica1982
31. júl 2013

Ahojte pridavam sa k Vam do skupiny 🙂 Ja mam termin cca 13-22.11. a podla ultrazvuku cakame chlapceka.. Chystam sa rodit v starej nemocnici 🙂 je tu niektora , ktora bude rodit tiez v starej ? 🙂

arielka134
6. aug 2013

Ahojte, dnes sme boli s drobcom na kontrole. Do dnes som bola v tom ye som v 28tt a doky podla merani zistil ze sme v 30 no juchuu malinky je kusa vacsi ako tie ich tabulkove velkosti tak dufam, ze ma nebude velmi trapit ked pojde von 🙂 Inak baby ja sa uz strasne chcem s niektorou z vas stretnut, rada by som s nejakou maminou cakatelkou pokecala o tom co chystaju do vybavicky, do porodnice a tak 🙂

aduuus
autor
6. aug 2013

@arielka134 tak mohli by sme konecne dat stretko 😉

arielka134
6. aug 2013

a kedy by ti to vyhovovalo?dalo by sa stvrtok,ci radsej bud.tyzden?

aduuus
autor
6. aug 2013

@arielka134 ja som teraz na dovolenke takze az o tyzden 🙂

arielka134
7. aug 2013

jej no tak oddychuj a potom sa mi ozvi budem cakat 🙂

aduuus
autor
13. aug 2013

@arielka134 ahoj, tak uz som v kosiciach 🙂 ja by som mohla stvrtok tento tyzden asi iba...

arielka134
13. aug 2013

Tak vitaj doma 🙂 Vo stvrtok idem na ultrazvuk do Sace ale musim sa este vratit do roboty, neviem ci nebudem velmi znicena. Bud. tyzden by si mohla kedy?

aduuus
autor
13. aug 2013

@arielka134 tak buduci tyzden hocikedy 🙂

arielka134
13. aug 2013

No super, tak sa dohodnime predbezne na pondelok ja mozem tak po 17, dovtedy som v práci

aduuus
autor
13. aug 2013

@arielka134 ok mne to vyhovuje 🙂

aduuus
autor
19. aug 2013

@aduuus ahoj lol prepac ale dnes predsa nemozem..

aduuus
autor
19. aug 2013

@arielka134 ahoj lol prepac ale dnes predsa nemozem..

arielka134
19. aug 2013

Ahoj, tak kedy by to slo? ja v podstate okrem stredy mozem kedykolvek

aduuus
autor
20. aug 2013

@arielka134 no teraz mam kus nabitejsi tyzden,kazdy den daco...:-/ mozes az pondelok?