Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
No mne sa zda ze uz mozno sa nieco hybe,ale zeby som 100 % mohla povedat to je on, no nezda sa mi. SI predstavte co sa mi stalo, som si min. tyzden nahmatala na slabinach hrcku a sa z nej vyklul pruh. Neskutocne som z toho "nadsena" .
Dufam, ze sa to nebude zhorsovat.
Havefaith a preco si bola v nemocinic, vsetko uz OK?
Tak sa uz dohodnime na nejakom stretku 🙂 a nech uz vide
@arielka134 pruh? a to čo si robila prosim tťa?
ta praveze nic, proste sa objavil, ale co som citala a aj co lekar vravel vraj celkom bezne. Ze to v tehotenstve je na tu oblast vyvijany velky tlak a je to tam oslabene tak sa to stava. Ze sa mi to mohlo stat pri silnejsom kychnuti a ja som alergicka takze celu jar som prekychala ta asi vtedy. Pevne verim, ze sa mi to rastucim bruskom nebude zhorsovat.
@arielka134 aha, este som nepocula o tom :/ ... ale tak snad to bude oki 🙂
baby, uz citim kopkanie konecne :D
Joooj, a je to take ze si si ista, ze je to kopkanie, lebo ja si stale nie som ista, ze ej to ono. Ja som asi nejaka vadna :D
@arielka134 ano som si uz uplne ista 🙂 zatial to pocitujem tak ako by mi sklbalo nerv alebo ako to nazvat 🙂 ale citim ked kopne 🙂 neboj, ono to pride 🙂 ja som tiez uz cakala kedy konecne...este v stredu som vravela v poradni, ze nic necitim a uz vo stvrtok som citila :D
Ahojte, ako je to s kontrolami PN v Ke a okolí, je tu niekto odtiaľto??? čaká ma celé leto na PN ke :(
@arielka134
@julienka
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@havefaith
@jankaks
baby co je s vami, vobec sa neozyvate :D
@aduuus ahooooooj tu som 😉 aj som zabudla že máme túto tému 😀 😀
@kumbo ahoj ja som na PNke už pomaly osem týždňov a ešte mi nebola ani raz 😉
@tanickaskorokubikova no pekne Tani, pekne :D
Juj, ja som.tu veru dlllho nebola v tejto teme....
@pivonia14 prepac, ze som neodpisovala, dlho som nebola na tomto fore... Termin mam cca 25.10-5.11., trosku mi ho teraz posunuli, lebo drobcek je vraj o dva tyzdne vacsi 🙂) na odporucanie doktorov, po prekonanej preeklampsii, pojdem rodit do novej... Aj ked netusim ku komu :( a ty? Ktoru porodnicu si si vybrala?
@kumbo Ahoj, nahodou som tu len nakukla...ja mam termin v auguste, ale reagujem na tie PN kontroly...ja som na PN od januara, teraz 21.7. nastupujem na matersku a kontrolu som doteraz nemala (klop klop). A to byvam chvilinku od socialnej poist. 🙂 no dufam, ze to nezakriknem a nenabehnu teraz :D
Ahojte, no ja nic nestiham lebo moja "skvela kolegyna" okrem toho ze dala vypoved sa este aj drbla na PNku a ja musim makat aj za nu takze je toho namna dost. Tak som rada ked aspon doma oddychujem od PC. Tesim sa na predlzeny vikend, ideme s mangelom na dedinky aspon nohy omocim 🙂
Aaa inak Adi jak si napisala, ze citis skubanie nervu tak az potom som si zacala uvedomovat, ze take citim aj ja bo doteraz mi to kazdy opisoval ako dotyk motyla a mna sa ziaden motyl nedotkol abo zblnkanie a to som tiez nic necitila. ALe skubaniu nervu som presne porozumela 🙂
@arielka134 hej hej ja tiez som nic take nepocitovala az ked mi Tana povedala, ze ju tak sklbalo, tak som si to zacala uvedomovat :DDD a teraz uz to citim kazdy den
Ahojik koceny necekate niektorá klucinu chcela bych dal predať oblečko za symbolickú cenu diky
cafte kocky. ja tu nepatrim ja som rodila v decembri 2012 🙂 ale ked mozem tak vam tu napisem 🙂 proti striam si nezabudnite natierat prsia brucho cele stehna zadocek. ja som natierala iba brucho a to je akoby som ani nerodila ale ostatne partie kvoli tym 20 kg co som pribrala ako po vojne 🙂 no a kontrola mi nebola a PN som bola od jula do decembra 🙂 tak a este rada uzivajte si to nerieste kg ja uz mam 2 kg minus 🙂 lebo aj ked budete tehu druhy krat uz to nebude to iste 🙂
@aduuus ahojteee 🙂 my sme boli teraz 3 dni pozriet babku (buducu prababku) 🙂 uz sa nam to krati, pocitam tak tyzden, dva, maaaaximalne tri, ale pochybujem 🙂 brusko uz zliezlo dole, este stale nevieme ci spontanne ci sekcia, primar si berie dovču, ale vraj tam bude niekde pobehovat, tak som zvedava 🙂 Nechavam to uz na osud, mame sa celkom fajn, tesime sa uz na poklad 🙂 Drzte sa maminy 🙂
Ahojte baby je tu niekto kto bude rodit u pani Dr. Mikulovej ml. ? ja mam termin zatial 22.11.
2. december, KE- Nad Jazerom 🙂, beriete ma ? 🙂))

@julienka máme rovnakého doktora,tiež som u neho krátko, ale veľmi spokojná. máme približne rovnaký termín porodu, kam sa chystáš rodiť?