Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
@tanickaskorokubikova zavidim, ja idem az v maji, este si pockam :/ a trucoval hej, ale ho to preslo nakoniec
@reni1512 ano ano idem k Dankovčíkovi na 3D a boli dve kamošky u neho a obom povedal 😉 a jedna už je teraz v 22tt už to ma potvrdene aj svojím 😉 uvidíme zajtra čo nám poveie už sa nevieme dočkať 😀 😀
@aduuus no tak ešte že tak 😉 bude dobre uvidíš 😉 ako to že až v máji to v ktorom tt ideš?
@tanickaskorokubikova 14.maja idem a to budem na zaciatku 13tt
@aduuus ahaa no tak to ti tiež už isto povie aj pohlavie 😉 tiež ideš ku Dankovčíkovi nie?
@tanickaskorokubikova no dufam, ze bude vidno 🙂)) ja idem do Myslavy
@aduuus jaaaj som zabudla 😀 😀 ale aj on hovorí 😉
@tanickaskorokubikova uz mam strasnu nechut do roboty :D najradsej by som ostala doma
@tanickaskorokubikova tak sa tesim s cim prides 🙂 drzim prsty!
@aduuus ved ostaň daj sa na rizikove 😉
@reni1512 aj ja som strašne zvedavá 😀 😀
@tanickaskorokubikova hej, a budes za mna platit seky?
@aduuus nieeee 😀 😀 😀 ved nemocenska je to iste ako materská 😀 😀 tak to máš najedno 😀 😀
@tanickaskorokubikova jasne, sak bude zivorit o pol roka skor...dobre napady mas 🙂
@aduuus tak potom ti neostáva nič iné len sa v práci zašívať 😀 😀
@tanickaskorokubikova veď čo myslíš, čo robím? :DD
@aduuus no tak potom super 😀
@tanickaskorokubikova hej ale aj to zašívanie sa trvá aspoň 6 hodín...a sa mi už neeeeeeechce :D
@tanickaskorokubikova a vieš, najhoršie je, že robím vo veľkoobchode s mäsom a mäsovými výrobkami a mne to tu strašne smrdí všetko momentálne... :(( a na to aby som mala otvorené sústavne dvere v kancli je ešte zima ://
@aduuus ooouuu tak to ti nezávidím 🤐 obdivujem ťa ja by som asi celu pracovnu dobu pregrcala 😀 😀
@tanickaskorokubikova tak našťastie mi začína byť menej zle...ale predchádzajúce týždne som tu trpela :// všetko mi tu smrdí strašne
@aduuus tak to ti verím, ja som mala jeden týždeň kedy mi robilo problém otvoriť chladničku...neviem si predstaviť čo by som robila na tvojom mieste
@tanickaskorokubikova hej aj to som mala :DDDDD len ešte stále ma neprechádza tá nechuť...stále som hladná, ale na nič nemám chuť :// hrozne
zdravím žienky, dlhšie som tu už nebola, tak teraz som dodatočne čítala, čo všetko máte nové.
@aduuus ahoj aďka, dúfam, že sa máš trocha lepšie po osobnej aj tehu stránke, myslím, že sme na tom v oboch smeroch možno podobne, takže cítim s Tebou. čo sa kombinovaného testu týka, tiež idem do Myslavy o pár dní, 26.4., tak Ti potom zreferujem, ako bolo, ak budeš chcieť. 🙂
@tanickaskorokubikova ahoj táni, dnes máš ten veľký deň, viem si predstaviť, aká si asi nedočkavá, a pravdu povediac, aj ja sa neviem dočkať Tvojich dojmov a zážitkov, o ktoré sa, dúfam, s nami podelíš. 🙂 bolo by super, ak by Ti už povedali aj pohlavie bába, som veľmi zvedavá. šupneš sem aj 3D foto? 😉
juj dievčence, tak fajne je už vonku, najradšej by som bola non-stop v prírode. nech už je piatok a šups na chatu či chalupu. 🙂 Vy ako trávite víkendy?
@tanickaskorokubikova juuuuuuj, to je ale krásne drobčiatko! krásne ho vidno, z tej fotečky už len tak ľahko asi nespustíte zrak. 😉 Teším sa s Tebou. Len ako skoro Ťa objednala? Vzhľadom na tt máš na mysli? Kedy teda máš ísť opäť?
@havefaith no idem o týždeň teda koncom 12tt
@tanickaskorokubikova Kedy máš termín, ak sa môžem spýtať? A prečo Ťa nevzali už teraz? Veď kombinovaný test sa robí od 11+0 do 13+6 tt, a Ty v tom rozmedzí už si.
@tanickaskorokubikova a drobček má momentálne koľko cm, Táni? 🙂

@tanickaskorokubikova anooo dievcatko 🙂 teda dufam, ze dobre videl, ale tak uz by mal v tom stadiu 🙂 Myslis ze ti povedia? nooo, v 16tt su este opuchnute trosku genitalie, ono sa to moze do 20tt este trosku zmenit, velmi sa na to nespoliehaj. Ides na 3D ci klasika? Drzim prsty!!! urcite vsetko dobre dopadne 🙂 hlavne ze ho uvidiiiis 🙂 A ten tlak bol potom asi len zo stresu,alebo su dni ked aj pocasie pomoze 🙂