Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
Ja mám termín 5.11. 😉 a už tiež uvažujem, kde by som šla rodiť. Prvú dcérku som rodila v šaci a bola som veľmi spokojná, ale teraz, keď už mám rodinku a sme v KE sami, tak sa mi zdá Šaca veeeľmi ďaleko 😉 Tiež zvažujem novú nemocnicu, hoci som tam bola na gynde na odd. a nebola som extra nadšená... ☹ No uvidíme, do zimy času dosť ;)
Zdravím košické tehulky 🙂 Pridávam sa, mám termín 6.11., a čo momentálne riešim je prvotrimestrálny screening. Už Vám ho Váš gynekológ odporúčil? Čo si o tom myslíte? Absolvujete ho? A ak áno, kde? Budem rada, ak mi na to poviete Váš názor, resp. skúsenosti.
@havefaith ahoj, tak ja som sa prave objednala na 3D skrining 🙂 a idem nanho 14.maja. A myslim si, ze ak dokaze odhalit nieco, co normalny screening nie, tak preco ho neabsolvovat? ...sice verim, ze nebudu ziadne problemy ani nic, ale ak by nieco malo nastat, tak to chcem vediet, aby som to mohla riesit....:/ ak chapes co tym myslim... a zaroven budem rozhodne spokojnesia, ked vdaka nemu budem vediet, ze je vsetko v najlepsom poriadku...
@havefaith ja ho z vlastnej skusenosti odporucam. Je ovela presnejsi ako ten hlupy odber krvi v 16-tom tyzdni tzv. trippletest....tento screening vie odhalit vela poruch a tiez nanho navezuje i ten velky ultrazvuk v 20-tom tyzdni.
Z mojej skusenosti: v 12-tom tyzdni mi vyslo z toho ultrazvuku u odbornika ze mam uplne zdrave babatko, v 16-tom len z krvi ze bude mat dawnov syndrom, tieto testy vykazuju strasne vela falosnych vysledkov...uplne ma to polozilo..hned ma poslali na amniocentezu, ale v centre prenatalnej diagnostiky, mi kazali pockat na 20ty tyzden ze vtedy sa u nich robi druhy ultrazvuk a vysledky sa neako kombinuju i s tym v 12-tom tyzdni a tam mi vyslo ze mam uplne zdrave babo....keby som teda nemala ten v 12-tom tyzdni zbytocne idem na amniocentezu
Baby aj vam je tak zle?ja cely den lezim,nic nevladzem :(
@aduuus @havefaith ahojte baby tak mne akurát včera volali z prenatalneho centra a na testy som objednaná na 23apríla a velmi sa teším že konečne zas uvidím žabiatko 😉
ako sa inak máte? čo nového? ja sa mám fajn netrapia ma chvalabohu žiadne nevolnosti ani unava takže si to len užívam 😉 brušká vam rastú?
@tanickaskorokubikova ahoj, tak mne je dnes druhy den relativne fajn... 🙂) uvidim ci je to nahoda, alebo ma to uz preslo...na usg idem az v maji 🙂 a do poradne idem koncom aprila...takze cakam 🙂 inak sa mam na prd :DDD /myslim sukromne/
@tanickaskorokubikova No ja este objednana nie som, nerozhodla som sa kam ist, tak rozmyslam. Nevolnosti a kopa inych tehu neprijemnosti ma sprevadzaju uz skoro mesiac, a je to uz ozaj velmi zle, trapenie 24/7. :( A inac tiez sukromne na prd, ako aj aduuus. Skoda, ze clovek ani v tehotenstve nemoze byt v klude a tesit sa. :( Neprajem to nikomu. Baby, drzte sa a budte vdacne za vsetko dobre, co Vam Pan Boh doprial, od zdravia, milujuceho partnera, cez vsetko, co mozno mnohi povazuju za samozrejmost, az po tie najmensie ale aj najmilsie drobnosti zivota, co dokazu hoc na chvilu vycarit usmev na tvare.
* na tvari, pardon
@havefaith @aduuus juuj baby tak to ma mrzí 😒 tak vám teda aspoň prajem nech sa dá čím skôr všetko do poriadku aby ste si mohli užívať bezproblémové tehotenstvo 😉 inak ja som objednaná k Dankovčíkovi do starej nemonice vraj je dlhá čakacia dobe treba si to dopredu vybaviť 😉 aj by som chcela vedieť čo vás konkrétne trápi ale neviem či by ste o tom chceli písať takto verejne
@tanickaskorokubikova diky 🙂 o tom radsej ip.. :D
Ahojte dievcata, pridavam sa k vam ak este mozem 🙂
My mame terminik 28. oktobra
@elizabettt jeej ahoj vitaj 😉 ja idem k Dankovčíkovi 23.4 😉 určite bude všetko ok 😉
@tanickaskorokubikova ahoj ahoj, tak to je super, blahozelam 🙂 a k tvojmu tlaku... :/ no snad sa to upravi... mne je posledne dni tak vseliako...nemam na nic chut 🙂
@tanickaskorokubikova ja idem do poradne v stredu 🙂
@aduuus mne zase velmi chuti vela jem ale chudnem :-/
@aduuus potom daj vediet ako si dopadla 🙂 doma uz je ok?
@tanickaskorokubikova ale co si, nic nie je v pohode...skor este horsie :/ isla som za nim ci nepojdeme zajtra opekat na bankov na cely den...tak to dopadlo tak, ze pojdem sama :/
@aduuus ta co trucuje? 😀
Joooj dievcence ... Velmi rychlo vam to ubehne ... Ja sice patrim medzi majovky, ale precitam si aj ine temy ... Drzim vam palce nech cele tehotenstvo prebehne v pohode a nech mate zdrave babatka ...
Ahojte kocky, dlhsie som tu nebola. Mam za sebou poradnu, krvne testy ukazkove, videla som aj drobculika, nacvicoval kotrmelce, sranda, ako taki prckovia dokazu take veci v brusku 🙂) opadol zo mna strach, ked som videla, Ze je vsetko v najlepsom poriadku 🙂 uz taham 12.ty tyzden 🙂
@tanickaskorokubikova Aojceeek 🙂 ja som nevedela najst tuto temu 😒 Mame sa dobre 🙂 cakame dievcatko po minulotyzdnove poradni, uz sme skompletizovali vsetky veci, este plienky dokupit a mozem vylozit nohy 🙂 Mame za sebou glukozovy test, vsetko je ok, nie je to nic strasne, je to ako cista voda s praskovym cukrom 🙂, akurat sa strasne dlho cakaaa na vysledky..A tebe nieco dali na ten tlak ci ako?
@reni1512 jeeej takže babulku budete mať 😉 meno máš vybraté? nie na tlak mi nedali zatial nič poslali ma na interné a kazali mi merať doma a meriam od vtedy každý deň a tlak mám ukážkový 😀 😀 som bola v strese iba 😉 my ideme v utorok na tie kombinované testy tak sa tiež strašne teším že uvidím maličké a vraj nám už aj povedia čo to buede 😲

@reni1512 tak ja pracujem normalne a nemozem si dovolit ostat doma :/// aj ked rada by som, najskor az v auguste sa mozem hodit na PN..do vtedy musi byt vsetko ok