icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

tanickaskorokubikova
24. apr 2013

@aduuus ja mám radšj radler ako normálne pivo 😀

aduuus
autor
25. apr 2013

@tanickaskorokubikova ake testy? tak ja radler moc nemusim, radsej pivo :D

tanickaskorokubikova
25. apr 2013

@aduuus no tie kombinovane 3Dsono a krv 😉

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova to idem az v maji 🙂

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus ahaaa ale ideš, to som si nebola istá 😀 😀 čo máš v pláne cez víkend ideš niekam?

reni1512
26. apr 2013

No co baby kedy davame rande wu 😀??? Dnes mam nabity program, ale myslim na tooo 🙂

havefaith
26. apr 2013

@aduuus ahoj, tak áno, dnes máme ísť na ten kombinovaný test, len som vcera nejak náhle ochorela, najskôr chrípka podľa symptómov, plný nos, bolesť celého človeka, hrdlo chytené, plus som včera prevracala celý deň, nič ani len kvapka tekutín vo mne neostala, a von šli samé hlieny. tak ma to zničilo, že som aj odpadla. proste strašné, ozaj sa cítim otrasne. tak neviem, či to nejak nemôže ovplyvniť krvné testy. skúšala som už volať do tej myslavy a pre istotu sa na to spýtať, len majú zatiaľ stále vypnutý mobil. snáď sa ešte dovolám.

aduuus
autor
26. apr 2013

@havefaith fuha, tak dúfam, že ti už je lepšie... a čo sa týka testov, tak to netuším, či ti aj tak urobia, či to preložia hm, inak ideš tam aj s partnerom? pustia k vyšetreniu aj jeho? chcela by som svojho zobrať, nech vidi "live" 🙂) ako prekvapko, lebo som mu to zatiaľ nespomínala... a kus je "sklamaný" z toho, že ja som už 2x videla drobca a on nič :D :D :D

aduuus
autor
26. apr 2013

@reni1512 tak mohli by sme cez týždeň niekedy, nie? budúci týždeň má byť ešte teplejšie ako teraz 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova tak asi skočíme zajtra na alpinku pozrieť, bude tam program 🙂 a dáme si nejaký guláš s pivom :DDD a v nedeľu neviem, asi na sudky alebo bankov nech sa pes vybehá...hm .. hlavne nechcem sedieť doma v takom peknom počasí 🙂
a ty?

reni1512
26. apr 2013

@aduuus vazneeeee, panecku 🙂 no dobre babule 🙂 budem sa tesit.. napiste potom sem 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@julienka
@havefaith
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@arielka134
@elizabettt
@jankaks
baby, navrhujem stretko pondelok alebo utorok okolo 16-17:00 co vy na to? Miesto netusim, vacsina je z nas asi zo stareho mesta a terasa, tak mozeme niekde v tom okoli... ak mate zaujem, tak piste, aby sme sa dohodli 🙂

havefaith
26. apr 2013

@aduuus stále mi je otrasne, no ale aspoň už nevraciam tak, ako včera (zatiaľ, klop klop, nech to nezakríknem). ide aj on, pokiaľ viem, nemal by byť problém s tým, aby bol so mnou počas ultrazvuku. ale to ešte poviem potom s istotou, ako bolo, keď už budeme po. neviem, či sa dnes ešte dovolám, a ak nie, rovno tam pôjdeme, a snáď aj podstúpime testy, lebo sme sa už tešili na to, že dnes uvidíme naše malé.

a dobre robíš, že ideš do prírody. aj mňa to stále ťahá von, aj teraz, keď som chorá, priateľ normálne až nechápe, ale tak súhlasí, že buď pojdeme na ich chatu alebo našu chalupu. dobre nám to padne všetkým, hlavne po psychickej stránke sa človek úplne ináč cíti v prírode ako v meste. a aj my máme havinku neposednú, ktorá je najšťastnejšia na svete, keď môže celý deň na dvore lietať. 🙂 minulý týždeň sme strávili niekoľko dní na chate, a keď sme sa už museli vrátiť do mesta, tak ona (psík) aj ja sme normálne až depku mali. 😀

aduuus
autor
26. apr 2013

@havefaith tak snáď ťa to čoskoro prejde...a som zvedavá ako na vyšetrení :D ja sa už neviem dočkať..
my by sme tiež veľmi chceli nejakú chatku, ja som vyrastala v podstate každý víkend na záhrade, čiže mne to strašne chýba takto vypadnúť niekam a byť vonku, variť, opekať, oddychovať, ísť do lesa .. :D
my tiež teraz chodievame aspoň na súdky alebo bankov, aj včera sme boli. akurát náš pes je taký šiši, že prídeme na bankov, a namiesto toho aby pobehoval hore dole, tak si ľahne k nám pod stôl a leží a spí :DDD

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus moj drahý dnes hrá v Poprade tajkže asi len ja niekde vybehnem aby som nekysla doma a zajtra by sme chceli niekam vybehnuť ale ešte neviem kde 😀 😀

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova na alpinku :D

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus baby ja robím dvanástky a pondelok utorok robím 😒 ale robím v galerke tak ak by ste sa chceli stretnúť tam tak obehnem na polhodku 😉 alebo potom stredu,štvrtok mám volno celý deň...hm?

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova tak mozeme aj stvrtok .. 🙂 ja stredu urcite nie, lebo to asi pojdeme niekde von, kedze je volno 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova a kde v galerke robis?

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus v doke 😉

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus no my sme v stredu na alpinke budeme mať testovačku scott bajkov 😉

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova ahaa 🙂 a vladzes 12ky?

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@reni1512
@tanickaskorokubikova
@reni1512 ale vo štvrtok možme

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus hej zatial uplne v pohode 🙂

havefaith
26. apr 2013

@aduuus hehe, zlatý, to my zas máme opačný problém, že keď ju raz pustíme, tak to lieta akoby mala raketu v zadku a je celkom mimo 😀 juuuj, si mi narobila chúťky teraz, jak si spomenula opekačku. ten minulý týždeň na chate sme večer prvýkrát tohto roku opekali a bolo to supeeeeeeer 🙂 😎 snáď sa mi trocha polepší do zajtra a budeme zas opekať tentoraz na chalupe, v spoločnosti ešte nášho ďalšieho hava a kocúrika, proste blažená idylka 🙂 možno nás niekedy v budúcnosti navštívite aj Vy, leto pred nami, príležitosti na opekačky budú až až, tak kto vie 🙂

havefaith
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova stvrtok znie dobre predbežne 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@havefaith my sme tiež boli minulý týždeň opekať...na bankove sme piekli špekačky, aj mäso v alobale a zemiaky v pahrebe :DD fajne bolo

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova to ja som zas vecer uz uplne hotova...o osmej ma uz taha do postele.. :D

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus ja ztial zvládam a niesom ani unavená včera som po dvoch dvanástkach bola ešte do tretej rano hore 😀 😀 😀

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova fuha, tak dobre ti ide :DD ja nie som schopná dopozerať ani film :DD priateľ sa už zo mňa smeje, či hnevá či čo, že včera ešte svetlo bolo vonku a ja osm ho už do postele ťahala :DD