Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
@aduuus to sa raz podarilo aj mne asi minulý týždeň že o siedmej som už bola tuhá 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova mne sa darí každý deň zaspávať okolo deviatej :D ale tak vstávam o pol siedmej-siedmej ráno no :DDDD
Ahojte, ja by som sa tiez rada stretla 🙂 dajte vediet kedy a kde a ja sa dostavim
@arielka134
@julienka
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@havefaith
neviem baby, navrhnite kludne kde... reni navrhovala nejaku letnu terasku...tak napriklad pri tip-tope sa da sediet vonku alebo ak chcete do mesta...
@aduuus výsledky budú v pondelok alebo v utorok a dala som si ich zaslať domov, potom vo štvrtok budúci týždeň mám poradňu, tak ich vezmem môjmu gynekológovi vtedy. ale tak snáď je všetko v poriadku, ručičky aj nožičky boli pekne vidno už aj s prštekmi, noštek tiež, srdiečko bilo krásne. len neviem, čo bude o pár týždňov, keď už teraz je tak neposedné 😀
baby, posledne noci sa budim na to, ze mi trpnu ruky a najnovsie aj nohy...mate taky problem aj vy? myslite ze je to tehotenstvom? ci?
@arielka134
@julienka
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@havefaith
no baby, nič nepíšete, tak čo dáme to stretko či nie? navrhujem stredu alebo štvrtok 17,00 hod napr. pri tip-tope bud v santa lucii ak budú mať už terasu otvorenú, alebo vedĺa, tam je terasa už.
@aduuus anooo anooo ja suhlasiiim a stvrtok mne vyhovuje 🙂
@havefaith
@tanickaskorokubikova
super, tak nechame to na ten stvrtok o 17:00 tip top?
@havefaith
@tanickaskorokubikova
@reni1512
tak super,poslala som vam do ip moje cislo 🙂
Oki , zatial stvrtok vyhovuje 🙂
@tanickaskorokubikova @reni1512 @havefaith
no super, takze vo stvrtok si dame dzus :DDD

@aduuus dakujem za pozvanie 🙂 napad nie zly napad, alev pondelok sa chystam o piatej prvykrat na cvicenie pre tehulky 🙂