icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

julienka
26. apr 2013

@aduuus dakujem za pozvanie 🙂 napad nie zly napad, alev pondelok sa chystam o piatej prvykrat na cvicenie pre tehulky 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@julienka noo nakoniec sme zmenili stvrtok, lebo Tatiana nemoze v pondelok 🙂

tanickaskorokubikova
26. apr 2013

@aduuus to sa raz podarilo aj mne asi minulý týždeň že o siedmej som už bola tuhá 😀 😀 😀

aduuus
autor
26. apr 2013

@tanickaskorokubikova mne sa darí každý deň zaspávať okolo deviatej :D ale tak vstávam o pol siedmej-siedmej ráno no :DDDD

jankaks
26. apr 2013

@aduuus Tak dievcata ... Bezo mna ... Ja idem vo stvrtok na koncert a piatok poradna v nemocnici, kedze ja patrim medzi majovky ... 🙂 prajem krasny den ...

julienka
26. apr 2013
julienka
26. apr 2013

@aduuus a vo stvrtok kedy a kde? Neslubujem sa, ale keby vyslo, snad 🙂))

arielka134
26. apr 2013

Ahojte, ja by som sa tiez rada stretla 🙂 dajte vediet kedy a kde a ja sa dostavim

aduuus
autor
26. apr 2013

@arielka134
@julienka
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@havefaith
neviem baby, navrhnite kludne kde... reni navrhovala nejaku letnu terasku...tak napriklad pri tip-tope sa da sediet vonku alebo ak chcete do mesta...

havefaith
26. apr 2013

@aduuus tak podávam hlásenie, screening máme za sebou, priateľ bol na uktrazvuku so mnou bez problémov, naše malé sa pri ultrazvuku asi zobudilo a boxovalo, kopalo, tancovalo, naťahovalo sa, no proste niečo úžasné 🙂 😀 🙂

aduuus
autor
26. apr 2013

@havefaith vazne? juj super 🙂 takze vsetko v poriadku? to som rada 🙂

havefaith
26. apr 2013

@aduuus výsledky budú v pondelok alebo v utorok a dala som si ich zaslať domov, potom vo štvrtok budúci týždeň mám poradňu, tak ich vezmem môjmu gynekológovi vtedy. ale tak snáď je všetko v poriadku, ručičky aj nožičky boli pekne vidno už aj s prštekmi, noštek tiež, srdiečko bilo krásne. len neviem, čo bude o pár týždňov, keď už teraz je tak neposedné 😀

aduuus
autor
28. apr 2013

baby, posledne noci sa budim na to, ze mi trpnu ruky a najnovsie aj nohy...mate taky problem aj vy? myslite ze je to tehotenstvom? ci?

aduuus
autor
29. apr 2013

@arielka134
@julienka
@tanickaskorokubikova
@reni1512
@havefaith
no baby, nič nepíšete, tak čo dáme to stretko či nie? navrhujem stredu alebo štvrtok 17,00 hod napr. pri tip-tope bud v santa lucii ak budú mať už terasu otvorenú, alebo vedĺa, tam je terasa už.

havefaith
29. apr 2013

@aduuus ahoj aďka, ja za seba ak tak na to stretko by som mohla skôr vo štvrtok, keďže v stredu budeme mimo mesta. a tip-top je super voľba. 🙂 😎

tanickaskorokubikova
29. apr 2013

@aduuus anooo anooo ja suhlasiiim a stvrtok mne vyhovuje 🙂

aduuus
autor
29. apr 2013

@havefaith
@tanickaskorokubikova
super, tak nechame to na ten stvrtok o 17:00 tip top?

reni1512
29. apr 2013

@aduuus no baby dam vam vediet 🙂 ale tiez moze byt Tip Top..

aduuus
autor
29. apr 2013

@havefaith
@tanickaskorokubikova
@reni1512
tak super,poslala som vam do ip moje cislo 🙂

havefaith
29. apr 2013

@aduuus predbežne ak sa nič nezmení do vtedy, štvrtok môže byť. no ak by do toho niečo náhle prišlo, dám isto vedieť, buď touto cestou, alebo telefonicky. vďaka za číslo, a už aj Ti posielam číslo na seba do ip.

arielka134
29. apr 2013

Oki , zatial stvrtok vyhovuje 🙂

tanickaskorokubikova
29. apr 2013

@reni1512 @aduuus @havefaith juuj supeer tesim sa 🙂

aduuus
autor
29. apr 2013

@tanickaskorokubikova @reni1512 @havefaith
no super, takze vo stvrtok si dame dzus :DDD

reni1512
29. apr 2013

@aduuus ja vam dam vediet baby tu na MK ci sa dostavim, mno a dufam ze bude pekne, lebo toto pocasie je nejake divne..

aduuus
autor
29. apr 2013

@reni1512 ved nemusime sediet vonku, mozeme aj vo vnutri...navyse ta vonkajsia terasa je tam chranena, cize do nej nefuka 🙂

reni1512
29. apr 2013

@aduuus tak fajne potom, ja som tam este nebola 🙂 len na glukozovy test a to som si nevsimla ake kaviarne tam su 🙂

aduuus
autor
29. apr 2013

@reni1512 a v santa lucii robia fajnu pizzu :D

reni1512
29. apr 2013

@aduuus ooooooo lallaaaa 😀 tak to je nieco pre tehotne 😀 napchat bruska

aduuus
autor
29. apr 2013

@reni1512 ved toto toto 🙂)aj ked ja sa este zatial nenapchavam :D nejak mi este nechuti

reni1512
29. apr 2013

@aduuus ja som v prvom trimestri schudla 🙂 a to mi ani nebyvalo zle ... ale jem normalne 3x na den musim 🙂 Ale tak dobrotky to heeeej 🙂 ked som hladna, hned si nieco spravim, inac by ma kleplo...