Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
@aduuus juuuj fajny tam maju pomarancovy vcera som tam bola 😀 aj pizzu robia fakt vynikajucu mnaaam uz teraz som hladnaa 😀
@tanickaskorokubikova no tak vidím, že vo štvrtok máme večeru istú :DDD
@aduuus aj ja to tak vidim 😀
@tanickaskorokubikova ja som len za :D
@arielka134
@reni1512
@tanickaskorokubikova
@havefaith
dievčatá tak kde sa zajtra stretneme? pred Ibizou?
@aduuus no môžme tam pri tých schodoch 😉
@tanickaskorokubikova pri akych schodoch? ☹
@aduuus no tie čo sú pred ibizou čo idú hore do admiralu 😀 😀
@tanickaskorokubikova jaaaaaaaaaaaaaaj :D
@aduuus ja sa teším 😀 😀
@tanickaskorokubikova aj ja, len dufam, ze nebude prsat :/
@aduuus aaaaa tak snád nie 😉
@tanickaskorokubikova ta nejak sa uz teraz zatiahlo ://
@aduuus to prejde dovtedy 😀 😀 nebude pršať pozerala som na shmu 😉
@tanickaskorokubikova no tak dufam dufam, ale tak ako mne to nevadi, ved da sa aj vnutri sediet :D
@aduuus a už je postavana ta terasa? nevieš?
@tanickaskorokubikova netusim fakt
@aduuus kuknem cestou na sono tamade pojdem tak dám vedieť 😉
@tanickaskorokubikova jaj to dnes ides? 🙂
@aduuus anooo anooo vam donesiem na stretko fotku 😀
@tanickaskorokubikova juj super, tešim 🙂
@aduuus @arielka134 @havefaith ahojte teraz som došla od dokiho idem šupom urobiť halušky a dojdem určite prinajhoršom budem troška meškať ale prídem isto 😉
Ahojte, prepacte ja som dnes nedosla som toho mala strasne vela v robote az som sa zabudla ozvat, ze nedojdem :(
Snad nabuduce
@arielka134
@reni1512
@havefaith kočky škoda že ste nedošli, dúfam že nabudúce nás bude viaaaac 😉 bolo supeer však @aduuus ?
@tanickaskorokubikova jasneee 🙂 az na to ze som tu pizzu jedla zbytocne...doma mi prislo zle :-[

@reni1512 tak ako ja tiez jem normalne, myslim si, ze tak ako predtym...nemam pocit zeby viac, mozno niekedy skor menej, lebo mi nie je dobre....nevolnosti ma uz sice presli, ale teraz pre zmenu mi byva blbo od zaludka... :/ ale stale si musim nieco mensie dat, lebo ak som hladna, tak mi je zle :D