icon

Tehuľky z Popradu

tterkat
10. aug 2011

Ahojteeee tak jak hladam ale nikde nevidim diskusiu a hlavne tehulky z Popradu 🙂 nebodaj som tu sama z tohto mesta a okolia???

marekdani
19. aug 2011

@tterkat nie, nie, ešte to nevieme, možno v utorok, ak sa nám dieťatko bude chcieť ukázať 🙂, ideme na ultrazvuk a vyšetrenie, tak dúfam, že bude všetko oki a že "chrústik" je zdravučký 😉

tterkat
autor
20. aug 2011

@marekdani tak to silno držím palce 🙂 a ak sa mozem opytat ku komu chodiš? 🙂

marekdani
21. aug 2011

@tterkat .. chodím k dr. Fathiovej, som s nou maxim.spokojna!!! 😉

tterkat
autor
24. aug 2011

@marekdani waw ona ma sukr.ambulanciu? a kde? ak mozem vediet... ja idem 30teho na poradnu uvidim ako dopadnem co sa nove dozviem... akurat sme sa vratili z dovolenky.. no tie horucavy na zahory poviem vam dali mi zabrat. aj som sa kus bala lebo tehotne sa ani opalovat nemozu a pri jazeru ziaden tien no fasa 🙂) @adikad ako si nam dopadla v poradni?? už mate kilo? 🙂 🙂
@bejka82 este stale nič? 🙂 ako sa citis? ja sa uz tak tesim na pohyby babetiek juj 🙂

adikad
24. aug 2011

@tterkat ahoj,tak v poradni dopadlo vsetko dobre, ale nemeral mi ho,ze az na dalsej poradni 12.9.

karolinka2427
25. aug 2011

ahojte maminky z pp som tu nova hladam si nejaku kamosku z pp,,,,cakam miminko karolinku 16:9, budem rada ak niektora popise 🙂

karolinka2427
25. aug 2011

ahojte som z pp cakammm miminkko som v 37 tt,popise tehulka z pp ako to znasate teraz v tej horucave

tterkat
autor
25. aug 2011

@karolinka2427 ahoj ahoj vitame ťa 🙂 tak už musíš mať peknu bruško 🙂 ja som len v 12tt ale tie horucavy no des.. som stastna ze som v poprade .. boli sme na par dni na zahori tam su 37stupnove teploty a nezaprsi vobec tak dusno cely den co sa ani žiť neda.. tu aspon zaprsi a nesu take sparavy ale aj tak je to moc.. 16.9 mas termin? 🙂

karolinka2427
25. aug 2011

ano 16 mam termin teraz cca za 2 tyzdne 3 , ty asi neakas prve miminko .apracujes este ci si na md 🙂

karolinka2427
25. aug 2011

@tterkat dakujem za mile uvitanie:D

tterkat
autor
25. aug 2011

@karolinka2427 pracujem aj nepracujem 😀 ako jak sa citim.. mám moc tažku fizycku prácu takže je to zložite.. a čakam dvojičky takže je to o to trosku horsie 😉

marekdani
25. aug 2011

@tterkat .. Dr. fathiová má ambulanciu v Monacu, t.j. oproti bývalému Aramisu. Včera som sa opäť ubezpečila, že je to skúsená lekárka, ktorá vie, čo robí a ja len dúfam, že aj našom prípade dopadne všetko dobre :o)

marekdani
25. aug 2011

mamičky z PP. chcem sa vás spýtať, chodí niektorá z vás na predpôrodné cvičenia?? chcela by vyskúšať, len neviem kde a ako??? :o)

karolinka2427
26. aug 2011

@marekdani ahoj tie c vicenia su v pp nemocnici ja som bola na prednaske a na cvicenie nechodim,,,ale robia aj cvicenia ak chces dam ti tc na tu dokt,ktora to robi ona ti povie co a ako,

marekdani
26. aug 2011

@karolinka2427 no super, ak by Ťa to neotravovalo... chcemto vyskúšať. tak uvidíme, či z toho niečo bude 🙂

lianka7
26. aug 2011

@marekdani len si vybav potvrdenie od gynekologa,ze mozes absolvovať toto cvičenie-to musis mať 😉

karolinka2427
26. aug 2011

@marekdani tc ti napisem na tu dokt,ale cca az v sobotu nesom teraz doma ako u priatela a tam mam tie veci vsetky,,,v pondelok je prednaska vnemocnici o 13:30h,ak chces chcela by si ist v pondelok tam sa dozveies vsetko aj sa stretnes s tou doktorkou ona robi tie kurzy a osobne sa jej opytas co chces vediet 🙂

tterkat
autor
27. aug 2011

ahojte baby. ako sa mate?? mna poslednu dobu trapia bolesti dole.. teda dufam ze sa mi maternica natahuje, ale boli ma aj ta kost.. lonova ci jaka.. uvidim ze co povie doktorko .. idem k nemu v utorok tak snad bude vsetko ok.. nevolnosti sa stale somnou biju joj to je des 🙂 vy sa ako mate?? ako prezivate pekne dni zatial ?

bejka82
28. aug 2011

@tterkat ahoj, no tak v stredu keď si písala, či ešte stále nemám nič, tak som už mala po pôrode 🙂 🙂 Dnes sme prišli domov, tak si tu prechádzam kto je ako na tom 🙂 Chvála Bohu všetko dobre dopadlo, naša malá Sofinka je zdravučká, mala 3200g a 50cm. taký náš malý drobček. Pôrod bol celkom rýchly, ale je to naozaj pravda, že to je najúžastnejší pocit na svete!!!!!!!!
a ty sa ako cítiš?

jenifer2904
28. aug 2011

ahojte, skvely napad tato diskusia 🙂 pridavam sa k vam...ja som v 30. tt, horucavy uz hadam pominuli a bude nam len lepsie...

tterkat
autor
28. aug 2011

@bejka82 jééééj tak to ti gratulujéém 😀 😀 super ..takže už sa tešiš s toho maleho pokladiku juj to je ozaj nadherný pocit ..vahu ste mali slušnu budeš davať aj nejake foto? kojiš? no super tesim sa s tebou!! 😉 😉
Mna to caka az v marci co je este daaaaaleko ale v utorok idem na poradnu tak sa tesim na nasu prvu foto 🙂 🙂

stresmenka
28. aug 2011

Ahojte 🙂
tehotné babule pridajte sa k nám do súkromnej témy máme tam kopu tehotných z PP a sme super parta 🙂

treba napísať zakladateľke ,, vinka " IP a no Vás popridáva 🙂

karolinka2427
29. aug 2011

@vinka ahoj 🙂

karolinka2427
29. aug 2011

@stresmenka tak tj super skusim sa na nu nakontaktovat napisat jej dakujem:D 🙂

vinka
29. aug 2011

@karolinka2427 vitaj medzi nami.Napíš nám niečo o sebe.odkial si,kolko máš detí aké staré a tak.Nech vieme s kým máme tú česť.Dúfam,že naše stretko neodmietneš.Ale koná sa bez detí.Večer o 20:30 aby sme sa odreagovali aj mi.V meste v crazy alebo kanuma ešte nemáme presné miesto.
Chcem privítať aj @lianka7 nech sa Vám tu baby páči.Píšte a píšte a píšte 😉

vinka
29. aug 2011

ja som si myslela,že to už zo súkromnej píšeš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 baby tak už ste tam v téme píšte a odpovedajte na stretko 😀 😀 😀 😀 😀

vinka
29. aug 2011

@tterkat a musia byť len tehulky?lebo máme super súkromnu tému a sú aj tehulky aj maminky a píšeme si radíme si spomýname a super nám je. 😀 Tak ked máte záujem píšte mi a urobíme spoločnu tému.Akurát konáme stretko.radi Vás uvítame na nom. 😉

karolinka2427
29. aug 2011

@vinka dakujem pekn e za privitanie 🙂 volam sa alzbetka mam 24 rokou cakam svoje prve mi minko karolinku 16.9.2011 pp tak nepoznam,m byvam tu cca 2 mesiace rada by som spoznavala mminky co cakaju miminka alebo uz maju deti na spolocne debaty a aj pre nase deti aby sa my kajka mala s kym hrat 🙂 a to stretnutie ako dnes ?nnoi o ja neviem som v 38 tt a uz sa bojim niekam ist moze to coskoro na mna prist takze to stetko asi ni e....som rada zetu mozem byt v vasej miestnosti a vymienat si nazory s maminkami dakujem 🙂 pekny dnik prajem

vinka
29. aug 2011

@karolinka2427 ale toto nieje tá súkromna téma.Som sa zmýlila.Už som to skopčila v súkromnej tam prehod tento príspevok moja. 😉

karolinka2427
29. aug 2011

@vinka cele tot o mam este raz napisat do sukromne j temy 😵