Tehuľky zo Žiliny s termínom pôrodu 2011
Ahojte ..noo som zvedava kolko sa nas tu najde...🙂) ja mam termin na december,ak je vas tu viac zo Za, mozme popisat,postretavat sa..pokecat🙂)tesimsa🙂
@bambimama
to plusko znamena vraj dni..tt+dni.take divne to je no🙂)
@beatrisss1 aha..dakujem 😎
@beatrisss1 hej bola ale ja som sla po wieruss a po mne sla taka blondinka ktora tam bola aj s tym chlapcom ja som mala na sebe taku modru tuniku 😉
@bambimama no neviem ci idem lezat ale dr ma uz poslal na prijem do nemocky a tam uvidim ako co bude.ja som chodila na pasy k nemu stale za kazdym som za to platila 7 eur ale radsej si to priplatim a viem za ma zobere nacas a nemusim sa trepat po nemocke 😀 ja moc nemocnice nemusim 😒 no skoda ze si nemala ani ty poradnu to by uz bola ina sranda ze aj ty by si pisala ze si tam tiez bola 😀 😀
@bambimama to + v oznaceni 19tt+5 napr. znamena ukonceny 19 tyzden tehotenstva a 5 den z nasledujuceho tyzdna - teda v skratke je to prebiehajuci 20 tyzden tehu. To + a dni sa davaju preto, aby vedeli presne zaznacit konkretny den tehotenstva, je to dolezite najme v prvych 3 mesiacoch ked sa da presne podla velkosti babetka urcite ze ktory konkretny den to je (aspon tak by to malo byt) 🙂
@aniicka24 a kolko krat sa chodi na pasy? Inak je super, ze to Paucin ma a nemusi sa clovek trepat kade tade a cakat ako hlupy 3 hodiny niekde v uplne neznamom prostredi 🙂
Ahojte! pripajam sa medzi tehotne zilincanky 🙂 My cakame v oktobri chlapceka a pomaly sa zacinam obzerat po vhodnej porodnici a nejak sa neviem rozhodnut 😅 , neviete poradit?
Fuuha, to ste mali riadnu stretavku u Paucina :D My ideme dnes :D a uz sa neviem dockat... hlavne nech mi povie, ze je vsetko OK! A odvtedy ako som zistila, ze som tehotna, mam pocit, ze v brusku mame chlapceka, tak som zvedava, na kolko mi funguje zenska intuicia :D
@bambimama S tou pupocnikovou krvou mas pravdu. Tych 800€ moze raz drobcovi zachranit zivot. Radsej sa poistit, ako si potom vlasy sklbat :/
Baby ja neviem aky kocik vybrat, ktore su take najpopularnejsie a osvedcene??? dajte nejake tipy
ahojte kočky, môžem sa pridať do diskusie? tiež som čerstvo prisťahovalka do žiliny a veľa ľudí tu nepoznám. Termín je 4 august a už sa neviem dočkať. Ako prežívate tieto horúčavy? ja by som sa najradšej dakde zahrabala a prečkala
@d_anica ja už to mám za pár a už som pevne rozhodnutá. Na 90% čadca, pretože teraz začali opravovať smer martin most a stále sú tam zápchy, tak aby sme to strihli 😉 . Ja som bola v Žilinskej nemocnici asi 3x a to iba na chodbe a za nič na svete by ma tam neprinútili rodiť. čadcu rekonštruovai pred 2 rokmi, na ich stránke je úplne všetko, aj s fotkami, priebeh pôrodu a keď tam napíšeš hociakú otázku do 2 dní dostaneš odpoveď a veľmi príjemnú. Teda u mňa to bolo 2 dni. A na čadcu sa opýtaj aj Paučina, on je tam pôrodníkom.
Kocky a nejake stretko nedame? Kto je za???🙂)
Kto mate skusenost so znackami babymonitorov a monitorov dychu??? Neviem si vybrat znacku:(
@beatrisss1 ja som vybrala angel care ac401 - monitor a baby pestunku v jednom, navyse ukazuje teplotu v miestnosti a vie ta upozornit ak ti napr. ta teplota klesne alebo stupne nad hranicu co si zadas 🙂
Tu chcem aj ja 🙂 je osvedcena..ale teraz ma zaujala aj ta TOMMEE TIPPEE je to dobra znacka co sa tyka vybaviciek..cumle,flasky atd..len neviem teraz ktoru???
@mamabiba vdaka, urcite sa na to pozriem a spytam sa aj svojho gynekologa, snad nieco bude vediet 🙂 ja som bola v zilinskej nemocnici tiez len na navsteve, ale vobec ma neutesuje fakt, ze svokra ked tam lezala na internom dostala mrtvicu a nikto si to nevsimol!!! je mi jasne ze porodnica je ine oddelenie, ale psychika robi svoje... tak ti zelam aby si to mala rychlo za sebou a babatko konecnee v naruci 🙂
Vraj je to des ta ZA porodnica ..ale sto ludi sto chuti..mne tu kamosky rodili , dali si nadstandard a nemali problem..dietatko stale u seba, navstevy neobmedzene..do porodu si snad nasetrim🙂 Cadca je fajn a rovna sa vraj Martinu🙂 len nevies kedy to na teba pride..sby sme dosli az tam🙂
@beatrisss1 neboj, zo žiliny je čadca 30min. Kým to začne a kým sa to narodí tak to trvá niekoľko hodín. a ako pozerám, si prvorodička tak zabudni na rýchle filmové pôrody 😉 😉 😉 mne pri prvej dali vyvolávačku a tiež to trvalo 12 hodín. Ináč...Paučin rodí v čadci, tak sa skús popýtať.
Viem..uz som sa s nim bavila..ale ja asi aj tak ostanem tu v Za , ale jedine v tej vipke🙂) eeste mam cas ,uvidim
@beatrisss1 ja uz mam jeden cumlik mam extra maly ortodonticky, a od Tommy Tippee sa mi paci ta startovacia sada pre istotu http://www.miminkovo.sk/tommee-tippee-Startovac... clovek nikdy nevie ci sa zadari kojit alebo nie a Nutrilon si zvladnes kupit aj v porodnici.. s flaskami to uz bude asi horsie . A tiez sa mi paci ta antikolikova flaska
Ahojte, tehulky, mozem sa ku Vam pridat? Aj ked my mame termín az vo februari, ale tiez som zo Ziliny, tak si rada popisem s niekym odtialto. a tiez chodim k Dr. Paucinovi
@wieruss
Vierik, presnee..ta sada je super..idem si ju objednat..dnes som presla cele mesto, ze kde maju vecicky od Tommee Tippee..samoska nikde..vraj je to problem..akurat v kinderku na solinkach som nasla cumlik jeden za 6.5Oe ako sorryy..ved na nete to kupim za polovicu a hned 2🙂) taakze..je to overena znacka cumlikov ..beremeee!!!

@beatrisss1 on to pocita tak, aby si bola na sone okolo 21. tyzdna. doktor tam propocitava 19+1...19+5...naviete, co to akoze znamena to plus ? aj my si dame nahravku urobit, budeme mat pamiatku
@aniicka24 to ste sa naozaj vsetky stretli dnes u neho na ambulancii.. 😀 😀 😀 ? skoda , ze som nemala poradnu dneska 😲
ides lezat do nemocnice tento stvrtok? ako prebiehaju monitory unho na ambulancii? je to lepsie ako v nemocnici?
@wieruss je to drahe, ale citala som o tom na internete, ze coraz viacej chorob sa tym bude dat riesit. a ked mam takuto sancu si dat odobrat pupocnikovu krv, preco to nevyuzit, ved 800 eur vyhodis na jednu dovolenku a mas chvilu zazitok.....podobne ako pisala o 3D sone beatrisss1. aby som si potom vlasy trhala, ked nahodou bude tu krv treba pouzit a ja ju nebudem mat. minam na ovela menej hodnotne veci, aj mojmu muzovi sa to zdalo vela, ale ked si uvedomil, ze je to len raz za zivot a je to pre nase dieta