icon

Tehuľky zo Žiliny s termínom pôrodu 2011

beatrisss1
11. júl 2011

Ahojte ..noo som zvedava kolko sa nas tu najde...🙂) ja mam termin na december,ak je vas tu viac zo Za, mozme popisat,postretavat sa..pokecat🙂)tesimsa🙂

lehotka
12. júl 2011

@susan30 ano prve, no hadam bude ok, lebo mavam permanetne bolesti, krce v bruchu, v krizoch , bola som aj v nemocnici 😝 tak sa tesim, ze je velky , ak by sa narodil skor 😖

aniicka24
12. júl 2011

@wieruss ahoj nebola si dnes u dr paucina nahodou okolo obeda???

susan30
12. júl 2011

@lehotka tak držim palce ešte nech sa tam drži,mne sa dcera narodila v 34 tyždni a bolo to hodne skoro ale naštastie je v poriadku, tak aspon do toho 36 tyždna potom to už nie je take zle

anjelaa
12. júl 2011

@bambimama takze on urobi sono 2x? najprv bude morfologicke a potom inokedy 3D? ja som myslela, ze ked bude nahravat tie fotky alebo video, ze uz to bude 3D. aspon tak som to pochopila, ked mne vysvetloval o co pojde 😕 a kolko sa plati za to 3D?

lehotka
12. júl 2011

@susan30 dakujem velmi pekne, a tvoja dcera mala vtedy kolko ?

susan30
12. júl 2011

@lehotka bola malinka 2050g ale dychala sama tak ju nemuseli intubovat naštastie

bambimama
12. júl 2011

@anjelaa nie, zle si to pochopila. mne to vysvetlil tak, ze to velke sono , to geneticke v 21.tyzdni sa nerobi 3D, ale normalne. a vyberies si, bud ti ho urobi behom ordinacnych hodin, medzi ostanymi, tam partenri nechodia a je uplne hradne cez poistovnu, tak neplatis nic, alebo ak chces to sono mat aj s vykladom a s partenrom + nahravka fotiek, tak to robi iba poobede okolo 15,3o, to je to nadstandardne sono a stoji to ak som dobre pocula 33eur, . a vraj ked chces ist na 3D, tak to sa robi o mesiec neskor, ma na to pristroj, ale z casovych dovodov ho nerobi...hovoril, ze by tam musel nocovat. ale mam kontakt na jedneho doktora, co ti urobi to 3D, ak chces, poslm ti ho do posty...
hadam som to dobre pochopila.. 😉

anjelaa
12. júl 2011

@bambimama aha,dakujem 🙂 posli, budem rada, lebo ja by som 3D urcite chcela, tam vidno krasne vsetko 😀 tak som zvedava na ten morfologicky, ja som citala, ze ten sa moze robit iba v 2D. Myslis, ze pri nahravani fotiek alebo videa bude babo dobre vidiet? juj ty to mas uz za chvilu 🙂 , ja sa na to uz moc tesim 😀

bambimama
12. júl 2011

@anjelaa zevraj ano, geneticke sono sa robi iba 2D, 3D je iba ako doplnok. asi je to dobre vidiet, ked si to tehotne davaju natacat. na buduci tzyden ti poviem.

bambimama
12. júl 2011

@anjelaa posielam ti konakt na 3D objednaj sa na to , ked budes v 25.tyzdni. 🙂

anjelaa
12. júl 2011

@bambimama dobre vdaka, som zvedava 😎 aj na pohlavie, chcete vediet? ja som bola naorientovana na dievcatko od zaciatku, ale ked mi vsetci zacali predpovedat chlapca, tak som si na tu myslienku tak zvykla, ze uz mi je uplne jedno co to bude. Teda, urcite chceme vediet, ale potesi ma oboje 🙂 urcite sa pojdem objednat 😵

wieruss
12. júl 2011

@bambimama tedaaa, mne dok este nic take nespominal, asi sa malo pytam (myslim tie porodnice) 😅 a ta pupocnikova skor asi nie ako ano - nevidim v tom vyznam... je to naozaj strasne drahe a viem, ze zdravie je na nezaplatenie, ale proste sa mi to nezda.
@lehotka to sa ani necudujem teda, ze chces rodit v KE... to by som aj ja isla na druhy koniec republiky pri tolkych ludoch co ti robia v nemocke 😉 a este nevieme co cakame, lebo naposledy bolo otocene ritkou a aj na skriningu bolo ritkou a spalo, takze dufam, ze na morfe sa dozviem co to je 🙂

wieruss
12. júl 2011

@aniicka24 ano bola som dnes u doktora, videli sme sa tam ? 🙂

lehotka
12. júl 2011

kocky , neviete kolko stoji 3D sono?

aniicka24
12. júl 2011

@wieruss no neviem či som náhodou nešla hned po tebe k nemu 🙂

wieruss
12. júl 2011

@aniicka24 cierne vlasy, biele tricko a cierne aladinky - ak si videla nieco take , tak som to bola ja 😀 bola si objednana ? a nemala si tusim modre na sebe ? 🙂

aniicka24
12. júl 2011

@wieruss ano taku modru tuniku 😀 tak si to bola ty dobre som sa mi to zdalo ze si to asi ty tu 😀 aka nahoda ze este aj na mk sa stretneme 😀

wieruss
12. júl 2011

@lehotka ako kde ... podla toho co som pocula tak aj 70 eur 😅

lehotka
12. júl 2011

@wieruss ha ha, tak to si pockam a coskoro uvidim babo nazivo 😀

beatrisss1
autor
12. júl 2011

@bambimama
ahoj , mna dnes objednal na 26.7. a to som v 20 tt..neviem ako to urcuje..tazko povedat..ale dnes mi povedal, ze budeme mat chlapceka!!!🙂)

beatrisss1
autor
12. júl 2011

@aniicka24
srandaa.. a ja som sla dnes zas hned po tebe🙂)) aj s malym si tam bola ze?

wieruss
12. júl 2011

@aniicka24 heh no ... clovek nikdy nevie 😀 inak ty prenasas, kvoli tomu si bola na kontrole ? 😉

@lehotka ved aj mne sa to zda strasne vela... najme ked pritom ide len o zazitok a nic ine 😀 to si radsej za ten "zazitok" kupim monitor dychu 😀

beatrisss1
autor
12. júl 2011

@wieruss
takze my sa takto pbchadzame..hm..celkom vtipnee.))

aniicka24
12. júl 2011

@beatrisss1 nie ta uz sla po mne ja uz mam po termine 😀

aniicka24
12. júl 2011

@wieruss no uz prenasam ale ja som chodila k paucinovy aj na pasy a vlastne dnes som tam bola naposledy ako dva v jednom 🙂 a v stvrtok idem uz na prijem ak ma to nechyti skor co by som bola rada keby uz 😀 😀 😀

beatrisss1
autor
12. júl 2011

@lehotka
vraj od 50-70 eur..troska ma to soklo..radsej idem na to morfologicke vysetrenie s muzom za 33eur a videjko mi da aj na kluc

wieruss
12. júl 2011

@beatrisss1 s malym chlapcom tam bola moja kamoska 😀 😀

aniicka24
12. júl 2011

@wieruss
@beatrisss1 ale aj tak aka sranda ze kolko bab chodi k nemu a este sa stretneme aj na mk 😀 😀 😀

wieruss
12. júl 2011

@aniicka24 tak to mas dobre, ked uz vies, ze max. do stvrtka to bude 🙂 a to tento stvrtok ci buduci ? 😉

beatrisss1
autor
12. júl 2011

@aniicka24
pockaj, ty si dnes nebola u paucina?? pred tebou sla vierus a ty ponej a ja som sedela vedla tvojho maleho ked si bola vnutri..nie??🙂))