icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
7. aug 2018

@katuscakzms ja uz ju necitim, ona ju mala celkovo dost malu.

bubibu
7. aug 2018

@katuscakzms moja este nema. Ma ju este dost viditelnu

sanylind
7. aug 2018

@jarunka102 gratulujem

katuscakzms
7. aug 2018

@kattky
@zuzacka16 moj ma mensiu ale este ma ...vraj malo D-ecka ..takze mu musim davat D vitamin po 2 kvapky ale ze je to ok a nemam stresovat 😕

katuscakzms
7. aug 2018

@bubibu aj moj ...je o nieco mensia ale je

bubibu
7. aug 2018

@katuscakzms tiez som vselico citala, ale doktorka pri kazdej poradni kontroluje a vravi, ze je to v poriadku.. Tak verim,ze aj je

milagros
7. aug 2018

@jarunka102 gratulujem...a obdivujem zaroven...😉

jarunka102
8. aug 2018

Dakujem zienky...dnes som bola na krv,vyzera to na piaty tyzden 🙂 tesim sa velmi 🙂 v piatok mam volat o vysledky a v osmom tyzdni potom ultrazvuk...zajtra utekam na hematologiu,ach nech vsetko je ok a dotiahneme to do konca

milagros
8. aug 2018
milagros
8. aug 2018

Nestretli ste sa s takymto dacim?

kattky
8. aug 2018

@katuscakzms tak ja Damkovi Decko davam tak ze ked peknr svieti slnko tak jedna kvapka a ked je zamracene tak 2 kvapky

shannonldy
8. aug 2018

@milagros Ja by som s tym asi zabehla k doktorke radsej... drzim paste, nech je to len stipanec

zuzacka16
8. aug 2018

@katuscakzms mne teraz povedala, že v lete nemusím Vigantol dávať, ale na jeseň mi ešte 1 fľaštičku predpíše

katuscakzms
8. aug 2018

@zuzacka16 mojmu mam davat aj v lete ..kazala az do buducej jari ...od ortopeda mame stanovene 2 kv hoc mal klbiky v poriadku ... .@kattky takze mam davat kazdy den...no ked bolo teplo a bol vonku tak som nedavala ale mam ..takze ich posluchnem a aj od zopar uz skusenych mamiek viem ze odporucaju aj koli fontanele ked sa pomalsie uzatvara ...

katuscakzms
8. aug 2018

@milagros moj mal cervene miesto asi veľkosti 5 centovky a v strede ostro cervenu vyrazku alebo taku akoby gulicku ...mal to pod pazuchov ,nasla som mu to vecer a pockala som do rana ..nedavala som mu nic na to ... Do rana mu to zmyzlo. ...takze neviem sama ci to bol stipanec alebo niejaka zmena na kozi...neviem ako dlho to mal ale mohol mat max od rana pretoze pri prezliekani by som si vsimla...

zuzacka16
8. aug 2018

@katuscakzms jasan dávaj, to sa nič nestane, koľkí dospelí užívajú Vigantol..

kattky
8. aug 2018

@katuscakzms ano ja mu davam kazdy den D vitamin. Mame ten Dvit. A aj probiotika mu teraz davam a aj Bkomplex kvoli tomu co mal tu bolavu pusu tak tyzden este podavam mu naviac.

senta_sofia
8. aug 2018

@milagros stretli, stipanec, u nas sa tej svini hovori lapka, vykusne ako keby kusok koze, vzdy mam velku ranu a bolestivu, natri fenistilom

katuscakzms
Autor odpoveď zmazal
katuscakzms
9. aug 2018

U babky a dedka najlepsia hracka na svete 😃

jarunka102
9. aug 2018

Maminky,chodili ste sa kupat pocas tehu na kupaliska?ci ste len macali nohy?

sanylind
9. aug 2018

@jarunka102 ahoj som tehu a pýtala som sa aj dr.lebo som s malým.chodila na babyplavanie a povedala že v pohode môžem.Uz síce nechodíme,ale chodím aj na kúpalisko a v pohode.Podla mňa pokiaľ nie si náchylná na infekcie a nemáš problém šup kúpať sa😉

kattky
9. aug 2018

@katuscakzms Aj unas je to super hracka a tiez mame taku siltovocku len svetlomodru

kattky
9. aug 2018

@jarunka102 presne tak ... Pokial nemas nejake mykozy alebo nieco ine tak v pohode. Len na priame slnkp sa nwvystavuj

jarunka102
10. aug 2018

No takze som sa dokupala,lebo som nachylna na mykozy :/ dakujem pekne

senta_sofia
10. aug 2018

@jarunka102 existuju tie tampony na kupanie, aj v DM ich maju, ak sa nemylim, mozu aj tehotne ich pouzivat

miriama11
10. aug 2018

@jarunka102 ja som chodila prve tehotenstvo a to som mavala pred tym mxkozu stale , ale pocas tehu skoro vobec , a su take tampony do vody su napustene vazelinou abo take daco

kattky
10. aug 2018

@jarunka102 viem ze aj lubrigacne gely su take co nevpustia dnu bakterie ale su drahe tie gely. Lacnejsie su tiw tampony

milagros
10. aug 2018

dakujem za info ...tak je to stipanec doki nam dala fenistil kvapky,tekuty puder a nejaky krem co by mal byt ATB ale su v nom kortikoidy takze ten zatial nedavam ....stale to ma take cervenkave

jarunka102
10. aug 2018

Ďakujem žienky za rady. Počula som o tých tampónoch,ale dnes my doktorka kúpanie zatrhla, pretože mám mykózy často,mala som potraty a pri Bianke som bola na rizikovom. No čo už,nevadí 🙂 Bianka sa vykupka v bazéniku aj doma a manžela pošlem zaplávať si na Hornád :D