icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
10. aug 2018

@jarunka102 vieš čo, ja som mala tie tampóny napustené tou vazelínou a potom som dostala zápal močových ciest, niekto si to chváli, niekto nie.. To vydržíš, my ženy zvládneme všetko 😉😘

kattky
11. aug 2018

@jarunka102 v ktorom si tyzdni?

kattky
11. aug 2018

@zuzacka16 vsetko najlepsie k meninkam prajeme :-*

zuzacka16
11. aug 2018

@kattky ďakujem, to je tak milé, že ste si spomenuli 😍😍😘💓

jarunka102
11. aug 2018

@kattky v piatom tyzdni
@zuzacka16 vsetko najlepsie k meninkam 🙂 jasne,ze vydrzim...pre babo vsetko 🙂

sanylind
11. aug 2018

@jarunka102 ahoj a ak sa smiem spýtať rodila si normálne či cisársky.Lebo ja som po cisárskom a celkom mám obavy,dúfam že to maternica vydrží a vydržím až do termínu.

miriama11
11. aug 2018

Zienky nemaju vase deti po ockovani este hrcky na nohe? Uz mesiac po a este stale tam je hrca.sa mi zda dlho

zuzacka16
11. aug 2018

@jarunka102 ďakujem krásne 😘😍

milagros
11. aug 2018

@sanylind ja som po cisarskom a doki vravel ze minimum rok neotehotniet ale ze ideal 2roky ....ale pocula som ze uz aj skor rodili po cisarskom,,,, zalezi od tvojho tela kazda sme ina

milagros
11. aug 2018

@miriama11 malu ockovali v stredu a napuchla jej noha teda dost , teraz tam ma hrcu ,jej to vzdy vybehne po ockovani ...radili octanovu mast ,pomohlo ale tiez to trva kym jej zmizne

miriama11
12. aug 2018

@milagros tak uz mesiac ma.pojdem aj tak ku lekarke tak jej poviem

milagros
12. aug 2018

a tu octanovu mast si skusila?
@miriama11

miriama11
12. aug 2018

Este ne

jarunka102
12. aug 2018

@sanylind ahoj...aj ja som po cisarskom a tiez mam trosku obavy,pretoze mam obcas bolesti pri natiahnuti,akoby tie vnutorne jazvy...tak snad,som dobre zahojena a ze to zvladnem. Ty si v ktorom?

sanylind
12. aug 2018

@jarunka102 ja som v 16tt a teda cítim niekedy podbruško a jazvu,drobec len mama mama a na ruky,uspavanie na rukách ,postieľka nehrozí neviem.ci to môže cítiť,ze už nebude sám,ale dúfam že toto obdobie čoskoro prejde.A čo ti povedala dr.ked si otehotnela?Mne teda poriadne povedala,w tak čo už neplánovali sme tak skoro ale už je to tam.

jarunka102
13. aug 2018

@sanylind vies co mne zatial nepovedala este nic,lebo som bola len na ten prvy odber krvi,ale ocakavam od nej aj kritiku...mam trosku obavy ako je na tom moja cista,ci sa nezvacsila a ci to nebude nebezpecne tehu pre babo...a nemyslim si,ze maly citi,ze uz nebude sam...nasu vsak na to pomalicky pripravujeme. No skor maju nase deticky teraz take premazovacie sa obdobie -batoliacku pubertu :D lebo moja to nikdy nerobila,ale odrazu sa zacala premazovat a rumazgat a tiez by na ruky chcela,no v ziadnom pripade ju v tom nemienim podporovat. Beriem ju na ruky,len ak jej naozaj nieco je a place. A je pekne naucena zaspavat sama v postielke,ziadne uspavanie na rukach,takze mam o namahu menej.

jarunka102
13. aug 2018

Maminky mozno predcasne,ale rozmyslali ste uz co deturencom na Vianoce? Ja som z mojej paf. Vcera sme boli v dvoch hrackarstvach,ze jej kupime lego napr to duplo,ale nakoniec sme jej dali volnu ruku,nech si vyberie co len chce. Ta nasa mala koza si vybrala velku kacku :D sme sa skoro pocikali s muzom ked bez tej kacky nechcela odist,sadla na zem a zacala revat :D Takze,kacka je u nas top a pre istotu si uchnapla este jednu malu do zasoby 🙂

zuzacka16
13. aug 2018

@jarunka102 podarená je a tiež vlasáčka 😍 vy už Vianoce riešite?? Nejak skoro 😂😂 my jej asi kúpime kuchynku, minule sme boli v reštike a pekne sa s tým hrala, uvidíme či nás dovtedy ešte nenadchne niečo iné 😉 a tú kačičku jej teraz zoberiete a dáte na Vianoce až?!? 😊😊

jarunka102
13. aug 2018

@zuzacka16 nieee,ta jej uz ostala...uz ju taha po byte kade tade :D ja este neviem co take jej kupit,asi pockame co ju bude bavit a podla toho.

kattky
13. aug 2018

V prachu mi je najlepsie 😀

zuzacka16
13. aug 2018

@jarunka102 aha, jasne, tak nech sa hrá 😉 však áno, máte ešte čas na rozmýšľanie 😊

miriama11
13. aug 2018

@jarunka102 super kacka 👍🏻Neviem co na vianoce, ved som nevedela co na narodeniny.ale pri prvom sa da, lego je super hracka a duplo vlacik ten z motorom bol aj je top hracka , to odporucam.knizky sa jej tiez pacia.vsetko je teraz meeeeé😂kuchynka u nas neobstala ale onedlho ju vytiahneme opät.

kattky
13. aug 2018

Moj frajerik sa dnes konecne uz somnou kupkal ...

jarunka102
14. aug 2018

@miriama11 no ja po pravde zvazujem tu kuchynku,alebo lego duplo...tiez som chceka knizky,ale u nas sa zatial len konzumuju miesto prezerania :D no uvidime,musela by som vidiet,ci ju kuchynka bude bavit...zbehnem ku kmotre na obhliadku :D

jarunka102
14. aug 2018

@kattky fesaaaak :-*

anaj44
14. aug 2018

Mame prebytok jabĺk ak by mal niekto záujem

kattky
14. aug 2018

@jarunka102 dakujeme ... :-*

miriama11
14. aug 2018

Vyziva sa vary , zasoby budu, este plny strom hrusiek a jablk ale este su tvrde

miriama11
14. aug 2018

@jarunka102 kuchynku som videla z ikei a sa mi pacila.taka drevena.

miriama11
14. aug 2018

Dala som jej ochutnat vyzivu , striaslo ju a uz nechcela 😂👍🏻Jedna pecka este ze 26flasky sme urobili