Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka naša tiež tak (13 mes). majú čas. ono to príde zo dňa na deň.
Nasa zacala na rok a tyzden sama chodit 🙂 a teraz uz beha po byte 🙂
@petrikazuzka naš prejde tak 5 metrov potom si sadne štvornožkuje zase sa postaví pri nábytku zase sa rozbehne a tak minulé z obývačky prišiel za mnou do kuchyne tak už pomaličky začína
@petrikazuzka dieta by uz malo chodit do 18 mesiacov. Poznam vela takych co neskoro zacali.Takze casu dost. Stvornozkovat by malo aspon 4,5. Nas uu vyse 7 mesiacov a chodit zacal len nedavno ako baletka. Vlastne on skor bezi a pada, drepuje, sali sa. A vzdy na opacnu stranu ako treba
@olylili presne jak nas. Len nas prejde tak 2 metre max.3. 😉ale postavi sa uz bez nabytku. To vedel prv nez spravil prve kroky.
@petrikazuzka Nas Lukasko este nie.
Ajojte maminky
Kolko vam spinkaju (cez den a v noci) deturence?
@smiesko20143 nas spi raz denne 1,5. V noci od pol 10 do 7-7,5. Niekedy ked pospi do 9hod tak nespi cely den a zaspi po 8hod. Ale to zriedkavo
Ahojte kočeny.
Dávno sme tu neboli.
Deturence nam rastu....ach jaaj.
My uz behame od roka po dvore...trampoline...len ju strazit aby sa nepustila dole brehom...
Spinkame este 2x do dna po 2-2.5hod.Stane sa ze pospi 1x denne ale to vtedy ak vstava neskor okolo tej 8mej....inak vstavame o pol 7.
Vecer ide hajat okolo pol 9.Este pijeme mliecko raz v noci...niekedy aj rano...vtedy zvykne pospat do tej 8.
Pridavam foto Emky aj Natalky
@smiesko20143 v noci 11hod cez den 1x 2,5hod
@blondie257 kraaasne kocky
@kattky vdaka.....😊
Starsia koniarka uz zauca malu...uz sme ju zaucili do sedenia na koni...zatial bez pohybu ale laska velika ...
@dzukeles vravim ze ten nas spi denne i o 2 hod menej ako priemerne dieta v jeho veku. Tyzdenne 14hod viac ,,nadcasov". Asi by mi mali zvysit rodicovsky😀. Ach jaj. Ani druheho sme spachtoska nechytili
@blondie257 zlate su!
Ach zienky,idem sa vam postazovat...konecne sme sa vsetci traja zbavili toho crevneho virusu. Bolo to strasne,ja som cez vikend skoncila na infekcnom a nebolo mi vsetko jedno. Bala som sa o drobca a zaroven som si robila starosti o Bianku,s ktorou sa trapil manzel doma.Bolo to ako nocna mora,ale uz je nastastie po nej.
Teraz mame novy problem. Mala je taka zla,odvrava a prekazuje sa,akoby na nu puberta prisla :D strasne daco...a vy sa ako mate?
@jarunka102 súcitim s vami. aj my sme prešli šialenou virózou, máme návštevu doma, takže nás bolo ešte viac v našom lazarete. našťastie malej sa tá pliaga zázrakom (alebo vďaka kojeniu) vyhla, ale ten deň, kedy som nevládala stáť na nohách a nonstop behala zvracať sa starať o duracell strelku bol zaberák. každý ležal a mukaril, ja som lietala a mukarila aktívne. chvalabohu, už sme ok. ale drobka tiež začína mať svoje "fanty", trucovité plače nezmyselné a tak, ale to prejde zase.
držte sa a verím, že ste už všetci v poriadku
@jarunka102 nase zlaticko chytilo naprieky ako 18 mesacne. A trvalo to 3/4 roka. Vobec sa na to netesim. Dovtedy usmievava vzdy spokojna. Zacalo to tym, ze nechcela spat poobede
@jarunka102 nenechala sa ani obliect vyzliekla sa do naha v 16tupnovom byte, na zem sa hadzala, zachvaty zlosti. Nervy dostali riadne zabrat, cely den bez spanku😕
@jarunka102 nastastie mas to uz za sebou. Tehotnu ta mohla ta viroza usetrit. Nemavas tehotenske nevolnosti, slabosti?
@juliane126 joj nasa toez sa pi zemi hadze,ponozky vyzlieka,body natahuje...veci rozhadzuje a pri tom vrieska. A tiez nezmyselne,uplne bez dovodu a doteraz to bolo take kludne dieta.
Mam nevolnosti a snazim sa ich zmiernovat ako sa da a do toho prisla ta pliaga. Muz ma na rukach nosil,vkuse hnacky,zvracanie ale az take,ze ma neuveritelne bolelo brucho z toho napinania. Triaska a vkuse,ked som sa postavila na nohy mi bolo na odpadnutie....no hotova nocna mora :(
@jarunka102 🤔🤔🤔Uffff... katastrofa 😪
@jarunka102 a ja ze len moja je ako maly zlobor🤦🏻♀️Cele dni fnuka , reve , robi vsseeeetko co nesmie.normalne sa tesim na vecer ked ide spat.
@miriama11 my sme na tom podobne a tiež som šťastná keď zaspí aj keď väčšinou musíme na rukách a niekedy taktiež vôbec nechce spať.A tak isto črevná viróza chudatko zmohla najviac malinké ho ale už sme fit akurát sme mali zakázané mlieko čiže v noci len caj.A no je stále hore lebo pýta čaj ale už dnes som mu skúsila aj mliečko opäť a trolinku sa lepší.Dufam.ze toto ich upistane väčšine nespokojne obdobie čoskoro prejde😉
@sanylind
@miriama11
@jarunka102
babenky, to bude asi predpubertálne obdobie ....
my zas v kuse vrieskame....nehadze sa o zem...nebije....ale vrieska....na nervy vsade naokolo ju pocut.....nie a nie ju odnaučiť vrieskať.....
a aby som nezabudla....je majetnicka...nikto nemože ku mne prist....vziať jej hračky..ist na trampolinu....no.....nechapem kde sa to v takom malom ume bere.....
kamoška, suseda, co tu chodia na chalupu ma o 2 dni mladsiu, ta to je kludne dieta....take pohodove...kludne.... ked sa jej nieco nepaci tak len zmrasti čelo.....
a ked k nej pride nasa....a jej vezme hračku ...tak vrieska až tu malú kamoškinu rozreve čo až ledva dýcha .....
ženičky poradte niečo pre chlapčeka na krst čo mam kupiť sme ako host nie krtsný
Nas Damik len same zbojstva robi. Otvara sufliky, vsetko z nich vyhadzuje. Mama nalozila pracku a videla ze vzdy k nej chodi, tak ju privrela a isla doniest avivaz no za ten cas maly pracku otvoril a pol pracky siat vyhadzal vonku. Vyhadzuje hrnce zo skrinky. Pcha sa do skrinky pod umyvadlo, spare sa v kosi a uz aj do zachoda sa dostal. Uz mi niekedy tohy rastu z neho. Dokonca uz aj z postele sam schadza dole a vylieza na nocny stolik. Pred kupanim sa naucil tak, ze sa vypisa do nocnika, tak aspon jedno plus 😀

Maminky uz vsetky deticky chodia? nas maly okolo nabytku, vylezia aj na gauc aj z neho, ale sam sa pustit nie a nie,