icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

anaj44
30. sep 2018

Konečne začíname chodiť máme 13 m a už aj žiara za sebou odporúčala nekonit v noci ale dávať vodu robí tak niekto skúšala som t je to hruza des enapije sa vidí potom hodinu bjue aby zaspal plač vhraza sa mi dokonca aj buchne má a po dalsiej hod čo sa pokúša spať dámu cicu a za5 min spí

anaj44
30. sep 2018

Oprava zubara

olylili
30. sep 2018

@anaj44 ja len toľko, dievčatá kojene deň noc 3 roky a bude aj malý 24 hodín sme na cecku a už mi nikto nič ani necekne

olylili
30. sep 2018

@anaj44 a zuby u všetkých troch bez kazu najstaršia má 10 rokov stredná 7

jarunka102
1. okt 2018

Mamičky ako zvyknete pripravit karfiol detom? Vyprazate ho?

olylili
1. okt 2018

@jarunka102 nie na masielku udusim alebo urobím polievku

jance333
1. okt 2018

@jarunka102 skôr by som zapiekla so smotanovo-vajíčkovou zálievkou ako na francúzske zemiaky. kľudne skombinovaný so zemiakmi, brokolicou alebo inou zeleninou. vyprážané sa malej tak skoro nechystám dávať. načo aj. ale jej zatiaľ nechutia ani palacinky :D

jarunka102
1. okt 2018

@olylili
@jance333 ďakujem žienky 🙂 moja palacinky miluje 🙂

miriama11
1. okt 2018

My sme boli dnes na gastre, mame zakaz mliecneho.som zvedava ci to bude na nieco dobre.

jja
3. okt 2018

Ahojte dievčatá. Pozdravujem vás po dlhej dobe. My sme cez víkend oslavovali...na fotke nám chýba najstaršia dcéra ( 19)... ale tá už nebola s nami zladena😁
Ináč... Ondrej už behá...zubov 6ks...a ďalšie sa deru...na ciciku sme deň noc nonstop 😉 minulý mesiac nejedol nicovate nič ..ale dva dni už zje aj nemožné 😀 klopklop... a ináč je to moje zlaté bábätko 😍

kitty18
3. okt 2018

@jarunka102 ja robím tak že ho obalim klasický v 3 obale a dám do rúry piecť 😊 len troška pokvapkam olivovým olejom a netreba ho ani predvarat 😊

jarunka102
4. okt 2018

Ahojteeee...tak dnes prvy usg,vsetko je ok,male je zdrave,meria 6,9cm a zodpoveda podla usg 12+6tt. Veľmi sa hmyrilo a vystrkovalo rucky 🙂 aaaaaaa.... Budeme mat dalsiu slecnu 😍😍😍
Nechce mi pridat fotku.

zuzacka16
4. okt 2018

@jarunka102 super, blahoželám, len tak ďalej, nech ste obe v poriadku 😘😍 a to už tak skoro sa vie pohlavie určiť?? 😮😮 Ja si to už ani nepamätám, no viem že mne až na morfo utz povedali, čo budeme mať

lentilka77
4. okt 2018

@jarunka102 Super, blahoželáme 😍 Aj my máme dve slečny, rozdiel 2 roky a 9 mesiacov ❤️❤️👸👸

jarunka102
4. okt 2018

@zuzacka16 dakujem zienky. Ano uz tak skoro. Niekedy to nie je iste,ale u nas to uz vraj ostane na 10000% 😍😍😍
@lentilka77 tak Bianka bude mat necele dva roky,ked sa bobulka narodi :-* tesiiiiim sa ako budu pobehovat dve vlasane po dome 😍😍😍

miriama11
4. okt 2018

@jarunka102 paradicka, ja som vzdy vedela ze budem mat 2dievcata 😀a tesila som sa

jarunka102
4. okt 2018

@miriama11 ja som ani vo sne netusila...ale tesim sa velmi 😍😍😍

katuscakzms
4. okt 2018

Ahojte zienky, dlho som tu nebola. ..Natanko mi berie vsetok cas a je veľký nezbednik, ked urobí niečo zle a pokricim na neho tak otoci hlavku nabok,da ruky ku pusinke a smeje sa ,nuz zatial nepocuva...vcera sme boli na ockovani ,dobre to zvladol ,vazi 9300kg a ma 82 cm....je stale dojceny, hoc musim prestat lebo ma caka nemocnica...pred tyzdnom som ho naucila posielat pusinky a dcerka ho naucila davat pusinky na licko,tak nic nerobi len nas ocmukuje 😂 par fotiek z nasich vyletov a leta

kattky
5. okt 2018

@jarunka102 blahizrlam moja k dalsej princeznej. Mne tiez uz v 12tt povedal dr pohlavie.

kattky
5. okt 2018

@katuscakzms sikovnik. Nas tiez pisledny cas sa naucil toho vela napr ... Da prstek cez pusu a nostek ukazuje ze mame byt ticho, alebo ked papa, tak vravy ham a ked zase ide spat, tak vravy haha. Naucila sa po svojom kolo kolo mlynske a pocitat od dva do pet. Sikovnr a podarene su tie deti teraz ...

jarunka102
5. okt 2018

@kattky dakujeeem 🙂

katuscakzms
5. okt 2018

@kattky tak Damianko je sikovnik ked uz pocita ☺ ...Natanko vie povedat mam co znamena ze chce jest alebo pit...ja som mamiii ,tatino ťaťi,baba,dede...krici teta ked niejaku vidi brm brm ked ide auto alebo traktor ,naucil sa kde su uska,pusa,vlasky,oci kde ma brusko ,deti v tomto veku su ako spongie nasavaju vsetko co sa k nim dostane ,ucia sa neuveritelne rychlo a aj blbosti od starsich surodencov ale vie aj vela veci spravit...poupratovat,doniest ked nieco pytam aj hladat mi pomaha ked nieco stratime ...velmi vela sa smeje a vytesuje chichotom,dupanim a kyvanim ruk,robi poriadky po celom dome a velmi rad tncuje 😊..napreduju pekne nase detuchy a aj rychlo rastu

kattky
5. okt 2018

@katuscakzms uz vie aj na odrazadle? Moj oco prisiel domov z CZ , tak zacal hovorit pekne dedko alr ked odysiel zase prec, tak prestal to hovorit. Damko tiez je velky tanecnik. Aj na scadbe vzdy tancoval a ked bola prestavka , tak im tlieskal. A zase ked vidi ist velke auto, tak mu mava no vzdy ostane smutny, lebo nik mu nezatruby.

katuscakzms
5. okt 2018

@kattky ano na odrazadlach uz ficime dlhsie ...vie uz aj na trochu vyssom....my sme boli pred mesiacom na svadbe ,dost som sa obávala ako to tam s tym mojim cucatkom zvladnem ale ani som o nom nevedela...behal pomedzi stoly, s kazdym tancoval ..ked bola prestavka tak tam deti mali balony a srdiečka z konfiet tak mali zábavu.

jarunka102
5. okt 2018

Bianka sa svedomito pripravuje na surodenca 🙂 mojkanie uz trenuje na babike vo velkom 🙂

katuscakzms
5. okt 2018

@jarunka102 jeej uz tak davno som nevidela snimok babatka,nadherne je ❤ drzim palce do úspešného ukoncenia a prichodu na svet,Bianka bude urcite suprova sestricka....blahozelam 😊

jarunka102
5. okt 2018

@katuscakzms dakujem pekne 🙂 no dufam,ze bude pomahat a starat sa. S hrackami sa deli uz teraz,stale mi nosi nejaku na brucho 😂

miriama11
5. okt 2018

@jarunka102 jake je to zlate 😍ja mam tiez z iboch taku fotecku a tiez si obe zakryvaju tvaricku.

katie23
5. okt 2018

@jarunka102 Gratulujem 😍 😘😗

jarunka102
6. okt 2018

@miriama11 Bianka tiez ma taku fotku 🙂 vidno,ze sestry 😘