icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
2. okt 2019

@miriama11 hej som zbadala,ze mam dve skupiny juloviek 2017.🤣🤦‍♀️..tak uz budem chodit tu😉

kattky
2. okt 2019

@jarunka102 a mne ani neukazalo prispevok ze si nejaky dala az teraz.

kattky
2. okt 2019

@jarunka102 pocuj nevies ako je otvorene to muzeum v Ke s lietadlami? Maly velmi obdivuje lietadla tak by sme tam s nim chcely ist

jarunka102
2. okt 2019

@kattky ta co je s tym konikom? Ja som tu chvela pridat aj foto vcera,ale neslo to🤷‍♀️ a muzeum...fuuu netusim,nepozerala si na nete? Nasu Bianku tiez fascinuju lietadla 😉

kattky
3. okt 2019

@jarunka102 zatial nie ... reku opytam sa najprv teba ci nahodou. V auguste sme boly v krompachoch na vykendovy v hotely plejsy a aj na spisskom hrade, len ten sme si moc neuzily nakolko tam maly predstavenie a strielaly z minidela no a maly sa tak zlakol a uz jak videl ze ho idu zas odpalovat tak to bola katastrofa. Musely sme ist prec. Cize len vonkajsie nadvorie sme presly a dnu sme uz nic nespozrely kvoly delam. Kopu ludi s detmi odislo co tak plakaly. Mohly to obmedzit ked videly ze deti placu, ale nie. Oni zacaly este z dalsich troch strielat. No a v nedelu sme v spisskej isly do zoo.

jarunka102
3. okt 2019

@kattky juj ta vy vyletujete heeet. My sme s Biankiu boli v muzeu este ked bola v brusku,takze netusim ako to tam je s otvaracimi hodinami. A my snad uz buduci rok si dame vyletiky,predsa len aj Elkenka uz bude starsia. Teraz s nimi este tazko

miriama11
3. okt 2019

@kattky pise te je kazdy den otvorene okrem pondelka, ako vsade.

kattky
3. okt 2019

@miriama11 cize aj v sobotu? Cez vikend by sme najskor isly

kattky
3. okt 2019

@jarunka102 tak no vyletujeme. To bol nas prvy vylet co sme aj prespaly mimo domu.

miriama11
3. okt 2019

@kattky ano, tak pisu,

jarunka102
3. okt 2019

@kattky super....my sme boli 2x na kupalisku a 2x na svadbe...vylety od buduceho roka

kattky
4. okt 2019

@jarunka102 tak buduci rok tiez by som chcela ist niekam do tatier, len to musime zo sestrou a svagrom zorganizovat a mojho postavit pred hotovu vec ako teraz. Uplne staci zas ist na vikend niekam. Len chcela by som este jedno babo a ak by sa podarilo tak to tak ist s babatkom niekam a hlavne na dlhsiu cestu

jarunka102
4. okt 2019

@kattky uff....si si toho naplanovala maraz aj celkom dost. Ale snad sa ti to splni ako si prajes. Budem ti silno drzat palceky 😘 moj muz ide buduci rok z prace na rekreacny pobyt do Bardejova a zvazujeme,ze pojdeme aj my s nim,ze budeme mat taku mensiu dovolenku. A samozrejme v lete vylety chcem ist na hrady a tak...

jarunka102
4. okt 2019

@kattky juj a v Tatrach sme boli v zime este ked bila Elenka v brusku. Bianka tam tak zamrzla,lebo tam vtedy bola ta vichrica a kalamita a my rovno do nej. Dokonca sme sa cestou domov aj stratili a dostali sme sa az polskym hraniciam🤦‍♀️ no to bol brutal 🤣 ale potom bola stastna,lebo videla veeeela snehu 😘

miriama11
4. okt 2019

@jarunka102 jejda ta to jak sa vam tam podarilo stratit?

miriama11
4. okt 2019

My tak cez leto

jarunka102
4. okt 2019

@miriama11 tak lebo viditelnost bola nulova,tam bola vydana aj vystraha a my presne v tom pocasi sme cestovali domov. Ani zmacky nebolo vidiet,lebo boli zasnezene...Upli sme sa na jeden autobus,ze ten nas vyvedie prec. On nas vyviedol, ale do Polska 🤣🤣🤣

kattky
4. okt 2019

@jarunka102 moji rodicia su teraz od stredy v bardejovskych kupeloch. Chodia tam kazdy rok. Je tam nadherne. Tiez som tam uz bola na pobyt. Tak ano naplanovala len nie vzdy mi plany vijdu. Keby sme tak maly druhe babo dievcatko, tak by bolo vysnivane. No ak by sa to vobec podarilo, tak hlavne aby zdrave bolo. Mojmu som povedala ze v lete uz rodit nechcem. Najskor maximalne august a neskor.

jarunka102
4. okt 2019

@kattky ja som v Bardejove bola este zo zakladky🤣 no ja strasne tuzim po chlapcekovi,ale co ja viem...neviem ci sa na to este dam. Som vdacna za moje dve princeznicky a asi uz ostaneme len pri nich. Neviem no...

kattky
4. okt 2019

@jarunka102 tak ja tiez maximalne dve deti a dost. Je to aj financne narocnejsie a aj casovo.

jarunka102
4. okt 2019

@kattky no mi hovor daco o narocnosti a financiach 🤦‍♀️ masakeeer...my ak sa dame este na jedno,ze skusime chlapceka,tak az ovela neskor... ked dievcata budu uz v skole a ja aspon jeden opracovany rok...

kattky
5. okt 2019

@jarunka102 tak to ano. Aspon ze ten rodicak dvihly

kattky
5. okt 2019

@jarunka102 minule som nemohla najst tuto skupinu. Este ze si ty tu napisala a ze mi prislo upozornenie

jarunka102
5. okt 2019

@kattky no ja som minule pisala do nejakej inej. Ale akosi ani tu nik uz nechodi,lebo este stale mi ani jedna neodpisala na otazku 🤔

ngl
6. okt 2019

@jarunka102 my kupime nasej bicykel,strasne po nom tuzi 🙂 a od babky dostane take hry na rozvoj
https://babyknihy.sk/799-drevena-vkladacka-trie...
https://babyknihy.sk/ Puzzle-ľudské-telo-Lili-S...

jarunka102
6. okt 2019

@ngl to je super napad...nasa dostane asi kocik,lebo miluje babiky a kociky a doma ma len smiesny plastovy,ktory jej nechcem davat na vonku...tam nech ma poriadny...

ngl
6. okt 2019

@jarunka102 no kocik dostala na narodky a von si ho ani nechce brat,lebo mame babatko tak tlaci velky 🙂

kattky
6. okt 2019

@jarunka102 my kupime malemu asi detsky krovinorez. Ked sa doma kosi, tak berie svoju kosacku a ked sa kosi s krovinorezom, tak place ze on nema. U suseda chlapec ma a sa velmi lubi s nim hrat.

jarunka102
6. okt 2019

@ngl tak nasa tiez tlaci vonku velky,ale ked vidi ine dievcatka s kocikmi pre babiky,tak aj ona by chcela

ngl
6. okt 2019

@jarunka102 ved jasne,vzdy chcu to co aktualne nemaju 😂