icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
6. okt 2019

U nas asi duplo, nic ine ma nenapada, a mozno tie knizky z puclami.ale aj to mame doma takze fakt neviem.toto je nevyhoda ked ma starsieho surodenca.

kattky
11. okt 2019

@vierkadominik1 ako sa mas? Ako ide tehotenstvo? Uz vies co to bude?

vierkadominik1
12. okt 2019

@kattky ahojjjj no mám sa dobre už som v 21 tt a v pondelok idem na morfologicky ultrazvuk k balintovi tak sa teším to mi už povie aj pohlavie.no chceli by sme chlapčeka ale čo Boh da to bude len nech je mám bábätko zdravucke to je najhlavnejsie 😊

vierkadominik1
12. okt 2019

Ahojte takto si rastie môj poklad

jarunka102
13. okt 2019

@vierkadominik1 drzim palce babatku 💗 a bambula je aka kucerava 🙉😍🥰

kattky
13. okt 2019

@vierkadominik1 aha,, tak potom daj vediet ze co a ako. Sofi je krasna ako kucerava Sue. Posielam pusu.

vierkadominik1
13. okt 2019

@jarunka102 ďakujem no vlasky ma po mne 😊

vierkadominik1
13. okt 2019

@kattky áno jasné že dám vedieť. A čo ty neplanujete mať ďalšie bábo???

kattky
14. okt 2019

@vierkadominik1 ano len este neviem kedy. Ty mas doma chlapcov a dievca ci dievcata a chlapca?

vierkadominik1
14. okt 2019

@kattky neboj príde to v správny čas. No ja mám doma chlapec a 2 dievky a dnes som sa dozvedela že čakáme 3 dievčatko.chceli sme chlapčeka do páru ale Boh nám dal ďalšiu babu a som šťastná že všetko je v poriadku. Už teraz ju ľúbime

kattky
15. okt 2019

@vierkadominik1 nooo tak super. Blahozelam k dievcatku dalsiemu a hlavne ze je vsetko ok. Moja suseda teraz v novembri bude mat dievcatko. Ju preplasily ze mala ma downov sindrom a nakoniec je vsetko v poriadku.

vierkadominik1
16. okt 2019

@kattky To doktori dakedy vedia mamičky poriadne vystrasit.akurat pozerám kočíky a hladam 3 kombi to tých 100e

kattky
17. okt 2019

@vierkadominik1 aha ... tak snad nieco najdes. Ja som mojmu vravela ze ak by sme maly druhe, tak trojkombinaciu by som uz nekupovala, lebo mame sportove kociky dva tak zbytocne. Brala by som len hlboku cast a vajko. Aj ked sa mi paci jeden typ co 3v1 a uplne novu stoji len 240€ co ja predtym dala tolko za pouzivany

vierkadominik1
17. okt 2019

@kattky celkom dobrá cena na to že je nový.ja som malá z ruky ruzovocierny 3 kombi ale predala som

kattky
17. okt 2019

@vierkadominik1 my sme tiez maly od ruky od jednej pani z Ke taky tmavosivy a tiez sme ho predaly jednym od nas z dediny.

kattky
Autor odpoveď zmazal
kattky
17. nov 2019

@vierkadominik1 ako sa mas?

vierkadominik1
17. nov 2019

@kattky no ahoj tak som v 26 tt pribrala som 19 kil bruško mám na 8 mesiace ale ináč všetko v poriadku

kattky
18. nov 2019

@vierkadominik1 aka a mala v brusku v poriadku? Kocik si zohnala?

vierkadominik1
18. nov 2019

@kattky hej v poriadku je maličká Chvala Bohu.kocik ešte nie až januári ho budem uz riešiť

kattky
19. nov 2019

@vierkadominik1 aha ... aj moja susedka dneska konecne rodi. Uz je tyzden po termine. Prve teraz bude mat dievcatko Hanku

kattky
27. nov 2019

Zienky ako sa mate?

jarunka102
27. nov 2019

@kattky ahoooj...my sa doliecujeme a ucime nocnikovat,ale inak v pohode😉a vy ako?

kattky
27. nov 2019

@jarunka102 aj Damko uz chodi na nocnik. Uz sa pekne pyta. A cez den uz na spanie nema plienku iba na noc. Akurat sa mu prerezavaju dolne zadne stolicky a asik z toho ma tvrdu stolicu, tak sa nemoze poriadne vykakat

jarunka102
28. nov 2019

@kattky super,ze spi cez den bez nej. My sme teraz zacali po dlhsej dobe znova,museli sme. Hrozil jej zapal mocovych ciest 😔 takze sa velmi tesim,ze sa to ujalo a ze sa nan pekne pyta🙏 po par tyzdnoch jej dam cez den dole na spinkanie, zatial ju este ma ked spi.Nam chybaju uz len horne zadne stolicky a bude mat kompletku.

kattky
28. nov 2019

@jarunka102 tak on nema este ziadne zadnr stolicky, teraz sa mu prerezavaju dolne obydve naraz. Ja teraz mam take zmiesane pocity. Nedostala som menzes. Zatial len 3 den a teraz neviem ci kvoly tomu, ze som zmenila stravu a za dva tyzdne schudla 6kg alebo to bude nieco ine. Test kuprny mam no nejak nrmam odhodlanie si ho urobit. No po tretom decembri mam prist do gynekologa na preventivku

jarunka102
28. nov 2019

@kattky no to poznam. Mne minule meskala 5dni a teraz poslesna 7 dni🤦‍♀️ uz mi normalne horelo pod zadkom...a u teba to moze byt kludne zmenou stravy...mne to meskalo zo stresu 🤷‍♀️

zuzacka16
28. nov 2019

Ahojte babizne 😊 dlho som tu nebola, teraz som tak letmo pozrela vaše príspevky 😉 vidím, že drobci teda no drobci 😅 vám rastú ako z vody a väčšina už nocnikuje, to len ten našej sa akosi nechce 😤 vie, že sa tam má cikat aj kakať, no je asi pohodlná by som povedala, snáď do leta stíhame 😝 zato ústa sa jej nezatvoria, čo je deň dlhý 🙈

kattky
28. nov 2019

@jarunka102 tak vies priznaky nemam ziadne. Ani prsia ma nebolia a ani v podbrusky. Akurat mam taky akoby cely den tazky zaludok no neviem ci zo stresu ze si myslim ci som tehu alebo neviem

jarunka102
29. nov 2019

@kattky moze byt...daj vediet potom