icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
23. nov 2016

@happymia mne sa zdá že má prestávajú bolieť prsia tak sa bojím či je všetko ok

happymia
23. nov 2016

@olylili podobne ..., dnes mam taky uplakany den ..., aj predtym sa mi to striedalo,a nakoniec vsstko OK ,tak sa len ukludnujem ..., ale mala som znedele do pondelka bolesti bruska silnejsie ale bez krvy nic proste a preslo ako som si dala Magnwsium a uz si domyslam ... ach
a na tom zaciatku ako si ty som to mala fakt kadejake aj ruzovy vytok a vidis sono vsetko OK, musime byt vklude

olylili
23. nov 2016

@happymia keď ja všade čítam že keď vymyznu tehu príznaky môže ísť o zamlknuty potrat robila som si včera test bol pozitívny ale to nič neznamená

happymia
23. nov 2016

@olylili dnes som sa nad tym zamyslela ,ze ... citat to je asi to najhorsie co si pre svoju psychiku mozme robit
ja som teraz vysla zo sprchy a zacali ma stipat bradavky a napr.cely den nic a mam ich aj vystupene ...,
a uz si objednana k dr.?

olylili
23. nov 2016

@happymia ešte nie ja som sa totiž presťahovala a môj ex gyn ešte neposlal zdravotnú dokumentáciu novému tak ma nemôže vyšetriť a začínam pociťovať svrbenie neviem či nie mykóza pri druhej som tiež mala v tehotenstve ale až tak v 17tt

happymia
23. nov 2016

@olylili ale ako som pisala este mas cas ... vela by na sone nevidel
urcite bude dobre a skus si nieco pozriet na tu mykozu je to neprijemne

olylili
23. nov 2016

@happymia doma mám len candibene masť len neviem či sa môže v tehotenstve

happymia
23. nov 2016

@olylili skus kuk internet alebo pribalovy letak netusim ja

olylili
23. nov 2016

@happymia niekde píšu že môže niekde nie tak teraz neviem 😖 a ty si v ktorom týždni? Kedy si mala poslednú ms?

happymia
23. nov 2016

@olylili poslednu ms som mala 29.9,dnes som 8tt
skus napisat na plochu ,podla mna je tu plno mamiciek co ti pomozu

sunflower80
23. nov 2016

Baby zacala som mierne spinit. Akurat idem na pohotovost. Strasne, strasne sa bojim. Obzvlast,ze som este chora

olylili
23. nov 2016

@sunflower80 držím silno prsty nech je všetko v poriadku potom daj vedieť ako si dopadla držte sa

happymia
23. nov 2016

@sunflower80 bozee drzkaj sa a daj hned vedeit !!!! drzim place ✊🏼🙏🏻

olylili
23. nov 2016

@happymia bože hrozne toto ta neistota hrozná

happymia
23. nov 2016

@olylili vidim ach ... ale takto v strachu byt 9mesiacov 🙈?!

olylili
23. nov 2016

@happymia dúfam že nie aj keď sa poznám že nebudem úplne kludna ešte keď čítam že ťa potratila ťa začala spinim och bože niekedy som vôbec nič nečítala málo vedela a bolo to oveľa lepšie

krissmac
23. nov 2016

@sunflower80 neboj! Hlavne netreba stresovat, ja som spinila trikrat a to vzdy iba jeden den.. A vsetko je v poriadku 🙂 podstatna je teraz psychika! Drzte sa

happymia
23. nov 2016

@olylili presne tak ako som ti napisala ,dnes som sa nad tym zamyslela .. pomalicky asi skoncim z MK ,lebo toto je cisto na hlavu ! a celkovo internet si vypnem haha google a tak 🙈😂

olylili
23. nov 2016

@happymia veď ja nad tým tiež veľmi silno rozmýšľam lebo ma tu tam pichne a už googlim a keď začínam vetu čítala som tak manžel už len očami prevracia a to už mám dve deti odrodene 😀

happymia
23. nov 2016

@olylili podobne chlapi su vtomto vo vyhode ...,su nad vecou !
a moj tiez oci guuula a uz ked mu zacnem tocit svoje tak ma dost ! haha

1aduliatko1
23. nov 2016

@sunflower80 držím palce, aby bolo všetko ok....daj vedieť

olylili
23. nov 2016

@happymia veď to oni to tak berú inak že sa asi nemôže nič stať a aj ho trochu chápem non-stop tie moje výlevy počúvať a tie moje nálady raz šťastná potom úplne negatívna a zúfalá 😀

lucik284
23. nov 2016

@happymia ja som bola v nedelu na pohotovosti koli spineniu, najprv dr. predpokladala, ze bol podrazdeny krcok a ze to bolo so sobotneho sexiku ale potom zistila, ze gestacne vacky mame dva a krvacanie ide z maternice, tak mi dala 4x1 este sa ma pytala pocas vysetrenia ci mi nikdy nespominali vyvojovu vadu maternice, tvarila sa nejako divne pri tom, ale nepovedala nic...

lucik284
23. nov 2016

@sunflower80 drzim palce, tiez som bola v nedelu, dostala som duphaston a nariadeny klud. ked som volala svojej dr. ta len povedala, ze drivne spinenie je v pohode, ze to ma kazda 3tehulka, ale ze pokial som si nebola ista ci je to ok, tak dobre ze som isla

crazy_girl1
23. nov 2016

Kiežby som sa k vám mohla pripojiť, dievčatá <3 🙂

nikus5490
23. nov 2016

@lucik284 preco az 4 krat??

happymia
23. nov 2016

@lucik284 ahaaa uz chapem preco ta davka
dufam,te sa ustalilo !
a teda cakas dvojky ? kraaasne

crazy_girl1
23. nov 2016

@lucik284 tu je naša dvojičková mamina 🙂 Ahoj, snáď ťa budem čoskoro nasledovať. Ešte mám nádej, že babato bude v júli... xixiix 😀 😀 držkaj sa

sunflower80
23. nov 2016

Baby, dakujem, ste zlate ako mi fandite. Bola som na Antolskej, sluzila dr.Bertoldova, velmi mila, hoci oni su tam mili skoro vsetci. Povedala, ze je to ok, ze skoro ani nevidi,ze by som spinila. Urobila sono. Podla neho som 6+5, podla ms by som mala byt 6+3. Bolo vidno zatial len gestacny vak, cize bud tyzden kontrola, ci sa tam ukaze babo. Takze tyzden budem zase trpnut, ci je vsetko ok.

olylili
23. nov 2016

@sunflower80 tak super držím prsty na začiatku tŕpne asi každá tak nech to len dobre dopadne