Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili podobne ..., dnes mam taky uplakany den ..., aj predtym sa mi to striedalo,a nakoniec vsstko OK ,tak sa len ukludnujem ..., ale mala som znedele do pondelka bolesti bruska silnejsie ale bez krvy nic proste a preslo ako som si dala Magnwsium a uz si domyslam ... ach
a na tom zaciatku ako si ty som to mala fakt kadejake aj ruzovy vytok a vidis sono vsetko OK, musime byt vklude
Baby zacala som mierne spinit. Akurat idem na pohotovost. Strasne, strasne sa bojim. Obzvlast,ze som este chora
@sunflower80 držím silno prsty nech je všetko v poriadku potom daj vedieť ako si dopadla držte sa
@sunflower80 bozee drzkaj sa a daj hned vedeit !!!! drzim place ✊🏼🙏🏻
@sunflower80 neboj! Hlavne netreba stresovat, ja som spinila trikrat a to vzdy iba jeden den.. A vsetko je v poriadku 🙂 podstatna je teraz psychika! Drzte sa
@sunflower80 držím palce, aby bolo všetko ok....daj vedieť
@happymia ja som bola v nedelu na pohotovosti koli spineniu, najprv dr. predpokladala, ze bol podrazdeny krcok a ze to bolo so sobotneho sexiku ale potom zistila, ze gestacne vacky mame dva a krvacanie ide z maternice, tak mi dala 4x1 este sa ma pytala pocas vysetrenia ci mi nikdy nespominali vyvojovu vadu maternice, tvarila sa nejako divne pri tom, ale nepovedala nic...
@sunflower80 drzim palce, tiez som bola v nedelu, dostala som duphaston a nariadeny klud. ked som volala svojej dr. ta len povedala, ze drivne spinenie je v pohode, ze to ma kazda 3tehulka, ale ze pokial som si nebola ista ci je to ok, tak dobre ze som isla
Kiežby som sa k vám mohla pripojiť, dievčatá <3 🙂
@lucik284 tu je naša dvojičková mamina 🙂 Ahoj, snáď ťa budem čoskoro nasledovať. Ešte mám nádej, že babato bude v júli... xixiix 😀 😀 držkaj sa
Baby, dakujem, ste zlate ako mi fandite. Bola som na Antolskej, sluzila dr.Bertoldova, velmi mila, hoci oni su tam mili skoro vsetci. Povedala, ze je to ok, ze skoro ani nevidi,ze by som spinila. Urobila sono. Podla neho som 6+5, podla ms by som mala byt 6+3. Bolo vidno zatial len gestacny vak, cize bud tyzden kontrola, ci sa tam ukaze babo. Takze tyzden budem zase trpnut, ci je vsetko ok.
@sunflower80 tak super držím prsty na začiatku tŕpne asi každá tak nech to len dobre dopadne

@happymia mne sa zdá že má prestávajú bolieť prsia tak sa bojím či je všetko ok