icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sendi42
24. nov 2016

oki idem na to a diki

riri123
24. nov 2016

Kocky mam taky problem, dnes som si na lavej strane ,,tam dole,, skor zvnutra nasla taku vyrazku,akoby vredik. Vobec to nestipe, neboli iba na dotyk ked to tlacim. K lekarke som objednana na utorok. Co myslite, ze by to mohlo byt? Lebo ja hned stresy...

lucik284
25. nov 2016

Baby tak dnes opäť hnedé špinenie... moja dr. piatky nepracuje nemám ani komu zavolať, bolesti žiadne, krv čerstvú v tom tiež nevidím, myslíte, že to už do tej stredy počká? Nechcem zase behať na pohotovosť.
Dr. na pohotovosti mi v nedeľu ešte spomínala, že to môže byť aj tým, že som mala robený zákrok, kôli potvrdenému HPV a zhoršenej cyto, /ale to bolo pred 7, takmer 8 rokmi/ vraj býva potom krčok aj maternica cytlivejšia na podráždenie...
Dodržiavam poctivo všetky pokyny, nič ťažké nenosím, sex sme od zákazu nemali, šetrím sa, tak prečo zase... 😖

1aduliatko1
25. nov 2016

@lucik284 do stredy je ešte ďaleko....ak špinenie neprejde, ja by som radšej išla na pohotovosť.
berieš nejaké lieky na udržanie?

lucik284
25. nov 2016

@1aduliatko1 od nedele 4x denne duphaston 1 tabletku. Ono je to len také minimálne, na nohavičkách ho nevidieť, len na papieri som si všimla

sunflower80
25. nov 2016

@lucik284 ja by som zbehla radsej na pohotovost. Nech ti daju aspon Duphaston alebo nieco na udrzanie. Chces byt az do stredy v strese?

1aduliatko1
25. nov 2016

@lucik284 hm, tak keď ho berieš, asi nič iné nespravia....tak počkaj, ak to prejde.

lucik284
25. nov 2016

@sunflower80 no ja už duphaston užívam od nedele4x denne. Bola som tam v nedeľu, ale to som špinila oveľa viac a zase tam nechcem behať stále

lucik284
25. nov 2016

@1aduliatko1
@sunflower80
ak by sa to zhoršilo tak určite pôjdem na pohotovosť, keď nie tak aspoň v pondelok dr. zavolám nech ona povie, či prísť či počkať.

1aduliatko1
25. nov 2016

@lucik284 držím palce, aby bolo všetko ok, nech to prejde

sunflower80
25. nov 2016

@lucik284 tak ked mas Duphaston tak este pockaj. Ja ked som bola minule na pohotovosti kvoli ruzovkastemu vytoku, tak mi lekarka povedala na rovinu,ze teraz toho oni vela nedokazu urobit. Ze je to este velmi skoro a zatial za nich uraduje priroda. Ale v pondelok urcite cikni tej svojej

1aduliatko1
25. nov 2016

veru veru, tieto týždne je to len na prírode a na tom "TAM HORE" ....a ako je bábo silné, či vydrží

zuzacka16
25. nov 2016

ahojte babule 😉 v stredu som bola na gynde a potvrdili mi 7tt, teda predpokladaný termín pôrodu je stanovený na 9.7.2017, ale termín sa môže ešte zmeniť podľa ultrazvuku..teším sa aj bojím zároveň, lebo budem prvorodička 😉

lucik284
25. nov 2016

@zuzacka16 gratulujem, dúfam, že budúcu stredu tu budem rovnako veselá so stanoveným termínom. Tiež čakáme prvé a v nedeľu na pohotovosti sme sa dozvedeli, že rovno 2 😀

nikus5490
25. nov 2016

@zuzacka16 aj ja gratulujem, neboj niesi sama asi sme tu viaceré prvorodicky 🙂

nikus5490
25. nov 2016

@lucik284 tak gratulujem k dvojcatkam 🙂

zuzacka16
25. nov 2016

@lucik284 tak teda budem držať palce, aby si to mala aj oficiálne potvrdené a ešte jedna gratulácia ku dvojčatám 😉

zuzacka16
25. nov 2016

@nikus5490 ja viem, že viaceré tu sme asi prvorodičky, ale tak obavy tam budú až do 9teho mesiaca 😀😀 ty tiež čakáš?

nikus5490
25. nov 2016

@zuzacka16 ano ano cakam konečne po 2 rokoch snaženia 🙂 mam aj ja strach ale verím ze vsetko dobré...

lucik284
25. nov 2016

baby kuknite... este aj ten maznak rozhodol, ze mam lezat a oddychovat... takto na mne lezal naposledy ako maciatko.

1aduliatko1
25. nov 2016

@nikus5490 tak to ste si počkali pekne 2 roky....nám prvý trval 18 mesiacov, už som bola na prášky z toho ☹

nikus5490
25. nov 2016

@1aduliatko1 tak a kolko som chodila po vysetreniach a tabletiek obeala az mi pomohla liecitelka 🙂 ale sme sa dočkali

1aduliatko1
25. nov 2016

@nikus5490 tak je super, že sa podarilo, najmä prirodzene 🙂 držkaj sa s drobcom 😀

nikus5490
25. nov 2016

@1aduliatko1 dakujem aj ty sa drz 😉

stacie96
25. nov 2016

Ahojte babulky ako sa mate? Mne je dnes hrozne. Citim sa jak po 3dnovej zurke. Bleee.... negrcam ale otras. Nechutenstvo zaludok jak na vode a ked si dam do ust nieco aby som nieco zjedla akoby to tam rastlo. A ta unava 😕. Drzte sa aj vy.

nikus5490
26. nov 2016

@stacie96 ahoj tak ja dnes nic moc boli ma hlava, je mi na vracanie a únavena neskutočne... Tak sa drz a oddychuj 😉

krissmac
26. nov 2016

Ahojte baby 🙂 taak, nakoniec som aj ja včera zavítala na pohotovosť. Už dva dni mi nebolo dobre, mala som dosť veľké bolesti.. Viem, že to je spôsobené rozťahovaním maternice, ale bála som sa keďže som len rok po pôrode a z vnútra som bola celá dotrhaná. Nechcelo sa mi viac čakať na gynekológa. Tam ma uistili, že je všetko v poriadku, bábenku bije srdiečko ostošesť a som 6+6 🙂 naša prvá prehliadka. Ja som už aj zabudla kedy dáva gynekológ tehot. knižku.. neviete mi povedať? Inak veľmi ma trápilo, že mi po pôrode nevrátili tehot. knižku malého so všetkými tými krásnymi snímkami 😔 ani som si ich nestihla vybrať odtiaľ

slimstar
26. nov 2016

@stacie96 no ja už nemám tie nevolnosti, momentálne len som stále smädná, časté močenie a únava hlavne večer, ale bábo cítim. Mama mi hovorila, že to prestane do konca prvého trimestra. Ona vynosila tri deti a tiež to tak bolo aj u nej. Každá to má inak, hlavne, aby bolo bábo zdravé. 🙂

1aduliatko1
26. nov 2016

@krissmac
tak ja som si našťastie fotky nechala doma, nebrala som ich do nemocnice, ani mne nevratili tehu knižku ☹
ja idem na kontrolu 5.12 a ak bude všetko ok, tak mi dá knižku (mala by som byť podľa sona 8+2 vtedy)

dominika_klara
26. nov 2016

tak dievčata čo, začínate už priberať? Nakoľko som mala silne nevolnosti, ja som naopak chudla. Ale pomaly ako negrckam tak začínam naberat. Prsia ani nevravím. Tie sa mi zvacsili na dvojnasobok. Hrozne. Musim uz kupovat nove podprsenky, nakolko zo starých mi prsia vytekaju :D ..Ako ste na tom vy?