Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@nikus5490 ja by som mala byť podľa ms 7tt +0 dnes, čo podľa pohotovosti z predminulej nedele kedy som bola 5tt+6 sedí. Ja som ale tento cyklus brala clostyl na stimuláciu ovulácie, takže bola 13DC. Uvidíme v stredu ako rastieme, či zodpovedáme veľkosti a či sa obidve správne vyvíjajú. A snáď by už mali byť aj srdiečka.
Inak maminky, ktoré už máte doma dieťatko...dokedy môžem nosiť syna? nosím ho denne tak príležitostne, z postielky, na záchod, a semtam ho kúsok odnesiem z auta do košíka a tak...., má 12,5kg..nemôžem si ublížiť?
@zuzacka16 tomu ver! Aj keď pracujem s doktorkou, ta ma dneska upokojovala, ze co stresujem, ze to sa môže stat, hlavne nech sa to neopakuje, vtedy treba ísť na pohotovost....
A sama som doteraz brala všetko v pohode, akože som len unavená ale absolutne žiadne ine príznaky! Ale zveria v našom tyzdni, sa v odbornej literatúre uvadza, ze sliznice sa stensuju a teda zakrvacaju občas (nos, ďasná a teda aj vaginalna sliznica)... tak sa modlím, nech to je nejaká takáto pricina....ty si ok? 🙂 kedy máš vlastne termin?
@nenuska25 vies co mna cez vikend trochu a dnes paradne zacala ako keby kostrc boliet ale neviem vobec z coho ved som nespadla ani nic..neviem ci to moze byt tym ze som teraz mala mat v tomto obdobi mrchu ale ani predtym pri mrche ma takto kostrc nebolela 😒 ja mam termin 9.7. ale to sa este moze zmenit podla ultrazvuku..
Ahojte baby, rada sa k vam pridam, sme 4tt+6 a na prvu kontrolu som objednana ked budem 7tt+6. Kedy ste vy boli na prvom vysetreni? Som velmi nedockava.
@1aduliatko1 urcite nie. Ved kopa mamiciek ma deti s rocnym odstupom a tie treba nosit skoro stale.. (Vzdy idu na druhu stranu ako treba napr.. 🙂 ). Nasa sa tiez rada nosi, a to ma skoro 4. Ak sa obavas, tak ho drz vzdy len 2 rukami a tak, aby si co najmenej pouzivala brusne svaly. A co mozno najkratsie. A hlavne, ziadne prudke pohyby.
A skus mu vysvetlit preco ho uz nemozes nosit. Nasa to akceptuje, lebo sa na babo strasne tesi a kazdy den pocuva nasej malinke- teraz uz mozno hrozienku srdiecko.
@lenka_vi1 tak ako píše @blcha123 máš v pohode termín..ja som bola na gynde, keď mi 2 týždne meškala menštruácia, ale mala som také slabé špinenie, tak som sa zľakla a utekala na pohotovosť, no tam mi lekárka povedala, že niečo tam je, ale že plodový vak tam ešte nevidí..potom som šla o 10 dní ku svojej lekárke a tá mi povedala, že som v 7tt..a tiež som objednaná až 19.12. na ďalšie vyšetrenie, kde mi budú brať krv, moč a podobne 😉
@juliane126 ok, diky...ja ho nejako moc nenosím, on nie je na ruky naučení, len tak pri bežných činnostiach 🙂
@1aduliatko1 Tak tomas dobre. My od troch mesiacoch stale na rukach a drzi nas to do dnes. Hlavne v zime vydrzi tak 2 minuty kracat a potom sa uz pyta na konika. Asi to suvisi s tym, ze byvame na kopci. Dole zbehne, ale naspät uz ,, nema nozicky,,.
Baby co vám pomaha ked vam je zle?? Strasne ma napina na zvracanie... Uz som zúfalá ci sa najem ci nenajem stále
@nikus5490 mne pri prvom tehu pomahala Cola. Vzdy som vypila take deci a pomohlo. No a vzdy som sa prinutila aspon nieco male zjest. Hoci s nechutou, ale zjedla som. Viem,ze niekomu napr pomahaju zazvorove lizatka. Dostat ich v lekarni, no nemam ich odskusane
@sunflower80 dakujem musis vyskúšať nieco a ty ako sa mas??
@nikus5490 mne na začiatku pomáhala cola, zázvorove lízatka vôbec, keď už tak slabší zazvorový čaj. Každopádne hlad to zhoršuje. Skus zatiaľ niečo suché, starší chlieb s maslom, vyskúšaj k tomu cherry paradajku. Piť len po duskoch a určite nie čistú vodu, tá je ťažká na žalúdok. Ale poviem ti pravdu, ja som aj tak 2 týždne prezvracala. Ale toto vo mne udržalo aspoň nejaké živiny. A ešte mandarínky mi robia dobre. Ale až poobede.
Caute kocky. Tak ja som dnes bola konecne na prvom sone. Babatko ma 4,5mm, som v 7tt a brali mi krv do 6 skumaviek. A na prvu poradnu idem az 29.12. co je dost neskoro....ale tak snad to bude vsetko v pohode🙂 pytala sa ma aj ci chcem byt na PN ale nechcela som, uvidim co bude s mojimi krizami, lebo dost bolia a podla toho sa mozno hodim len tak do vianoc u vseobecnej na marodku. tak drzim palce vsetkym ja som uz o trosku kludnejsia🙂))
@nikus5490 ja som si kúpila minerálky, väčšinou neperlive a potom Fatru. No a z čajov v sebe udržim zatiaľ len zazvorový a čistý roiboos. Raz za čas colu/kofolu/vineu. Hold, ináč som vždy letela na WC. Ešte skus keď tak prevariť vodu a keď vychladne, daj si do nej citrón. Niekomu to pomáha, mne nie 😀. Ja som sa musela na istý čas obyčajnej vody zriecť. A to som pred tehu pila čistú vodu na litre a čaje tiez.
@juliane126 aj my bývame na kopci na dedine, ale on pekne chodí, dosť už prejde...my už ani kočík nepoužívame 😀
@nikus5490 mne je zase zle, keď sa nenajem ☹
aj teraz si pečiem chlebík vo vajci 😀 😀 dnes mi je akosi zle, mám točáky ☹
@nikus5490 ja som klbko nervov. Na 12:00 idem k lekarovi na kontrolu. Snad sa uz dozviem,ci sa babo objavilo, alebo nie.
@sunflower80 držím palce, aby bolo všetko dobre
@1aduliatko1 no tak ako mne
@sunflower80 ale neboj vsetko bude dobré len nestresuj ja som to vcera tak prezivala a uz som videla malu bodku čiernu 🙂
@renimac no tak to skusim mozno to pomôže
@1aduliatko1
@nikus5490 boze baby, keby ste tak mali pravdu. Uz sedim v cakarni

@lucik284 znovu mam ist 13.12 a ty siv ktorom tt??