icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
7. dec 2016

@maryah ja som si robila test po 2 týždňoch, keď mi meškala mrcha a k doktorovi som išla za 10 dní od testovania, už bolo vidieť aj činnosť srdiečka 😉

lucik284
7. dec 2016

tak baby ja dnes od rána či jem alebo nejem zle... cestou do práce som takmer vystúpila z autobusu, lebo som myslela, že sa pozvraciam... zrejme sa to u mňa začalo tento týždeň prejavovať a postupne to stupňuje... a celkovo posledné noci zle spím, stále sa budím, snívajú sa mi samé hlúposti....

lucik284
7. dec 2016

@maryah ja som bola u dr. až 8tt, zastavila som sa tam cestou do práce sa objednať cca týždeň po meškaní, vedela som, že ma hneď nezoberie a sestrička mi podľa mrchy rátala termín, tak aby bolo už aj srdiečko

maryah
7. dec 2016

@1aduliatko1
@zuzacka16
@lucik284 ďakujem veľmi pekne za rady. Zatiaľ sa tíško vytešujem. Už si nepamätám kedy som išla pri prvom tehotenstve 🙂 Chcem ísť koncom budúceho týždňa 🙂

lenka_vi1
7. dec 2016

@1aduliatko1 ja idem na prvu kontrolu ked budem 7tt+6

nenuska25
7. dec 2016

@maryah ahooj...Ja som išla 2 tyzdne po vymeskani menzesu..pozitivny test som mala uz 2 dni po vymeskani...Akurát som bola v 6tt+1 na prvej kontrole 14.11. a bolo uz aj srdiecko...Akurát sedím u gynekologa a čakám na ďalšiu kontrolu...držte palce nech je všetko ok 🙂

1aduliatko1
7. dec 2016

@nenuska25 neboj, všetko bude v poriadku, daj vedieť 🙂

nenuska25
7. dec 2016

@1aduliatko1 zlataaa dám vediet 🙂

zuzacka16
7. dec 2016

@nenuska25 Leni, držím palce, daj určite vedieť, ako sa Vám vodilo 😉

lenka_vi1
7. dec 2016

my mame prvu kontrolu az 19.12. a uz som velmi nedockava...chcela by som uz vediet ci je vsetko v poriadku a hlavne pocut to malinke srdiecko.

krissmac
7. dec 2016

ahojte baby 🙂 práve som vyšla z kúpľne.. Ani by som to nepísala, ale mám hrozne blbý pocit.. bola som aj na wc a ako som sa utrela, na papieri som mala jasnú krv (zriedenejšiu) ale jasnú. Nebolo to tzv špinenie hnedej farby.. Včera by som mala podľa všetkého dostať menzes.. neviem či je to tým, alebo sa strachovať

lenka_vi1
7. dec 2016

@krissmac no ak to bolo len trosku moze to byt tym ze mas dostat ms, ALE ak sa ti to zopakuje a bude toho viac zasla by som k lekarovi...

nenuska25
7. dec 2016

Čaute, tak všetko v pohode, malé ma asi 2,7 cm posielam foto sona 🙂

sunflower80
7. dec 2016

@krissmac ja som sa vcera rozpravala o tom s mojou gynekologickou. Do 12tt je spinenie bezny jav, pokial preberie zlte teliesko celu svoju funkciu, ale,ze ona odporuca pri akomkolvek spineni zbehnut k lekarovi sa dat pozriet.

zuzacka16
7. dec 2016

@nenuska25 super, teším sa s tebou 😉 ja som už tiež nedočkavá, ale ešte si musím týždeň a pol počkať ☹

nenuska25
7. dec 2016
lenka_vi1
7. dec 2016

@nenuska25 jeeej krasne, blahozelam.....my si este musime pockat

lilianna1xs
7. dec 2016

@nenuska25 ktorom si tt?

nenuska25
7. dec 2016

@lilianna1xs 9+3tt prečo ? 🙂

lenka_vi1
7. dec 2016

@nenuska25 to bola tvoja prva kontrola?

lyly11
7. dec 2016

@nenuska25 ahoj teším sa ze je všetko OK 🙂 má to čaká zajtra. To bola kontrola v 10 týždni? Mala si aj odbery nalačno?

1aduliatko1
7. dec 2016

@nenuska25 super 🙂

1aduliatko1
7. dec 2016

@lyly11
ja som bola v pondelok 8+2 a bral mi aj krv na lačno, aj kultiváciu zo spody mi vzal

diannna
8. dec 2016

Dievcata uz aj priberate? 😢 ja som vcera chvilu cvičila a dnes mam svalovicu na bruchu 🙈

kitty18
8. dec 2016

@diannna ja som pribrala len nejake kilo ale mam brusko velmi nafuknute ... Ta obdivujem ze mas energiu na cvicenie ja som rada ze sa po praci doplazim do postele 😀😀

zuzacka16
8. dec 2016

@diannna ja som ešte nepribrala, dokonca od poslednej návštevy gyndu som ešte pol kila schudla, nejak mi až tak nechutí jesť, aj keď som hladná, tak že super idem sa najesť a zjem úplne akosi málo..neviem..ale zas som rada, lebo mňa je dosť..súhlasím s @kitty18 ja keď prídem domov, tak som rada, že som rada a nie ešte cvičiť 😉

kitty18
8. dec 2016

@zuzacka16 ja zase zjem vsetko co nezje mna 😀

zuzacka16
8. dec 2016

@kitty18 tak zjesť všetko zjem aj ja, nemám problém, teda nevyberám si 😅 ani mi našťastie nebýva zle z jedla, ale jem pomenej ako pred tehotenstvom, ale to je fajn zatiaľ, že nemám žravku 😀

1aduliatko1
8. dec 2016

@diannna aké cviky prosím cvičiš? ja som predtým chodila cvičiť tabatu, teraz neviem, čo môžem cvičiť, ja tie pomalé naťahovačky - typu pilates nemusím ☹

krissmac
8. dec 2016

@1aduliatko1 ja cvicim vsetko co mi tak nezatazuje brusko. Vacsinou drepujem, cviky na nohy zadok 🙂 a obcasne aj cviky na posilnenie chrbtu a ruk