Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
tak baby ja dnes od rána či jem alebo nejem zle... cestou do práce som takmer vystúpila z autobusu, lebo som myslela, že sa pozvraciam... zrejme sa to u mňa začalo tento týždeň prejavovať a postupne to stupňuje... a celkovo posledné noci zle spím, stále sa budím, snívajú sa mi samé hlúposti....
@1aduliatko1
@zuzacka16
@lucik284 ďakujem veľmi pekne za rady. Zatiaľ sa tíško vytešujem. Už si nepamätám kedy som išla pri prvom tehotenstve 🙂 Chcem ísť koncom budúceho týždňa 🙂
@1aduliatko1 ja idem na prvu kontrolu ked budem 7tt+6
@nenuska25 neboj, všetko bude v poriadku, daj vedieť 🙂
@1aduliatko1 zlataaa dám vediet 🙂
my mame prvu kontrolu az 19.12. a uz som velmi nedockava...chcela by som uz vediet ci je vsetko v poriadku a hlavne pocut to malinke srdiecko.
ahojte baby 🙂 práve som vyšla z kúpľne.. Ani by som to nepísala, ale mám hrozne blbý pocit.. bola som aj na wc a ako som sa utrela, na papieri som mala jasnú krv (zriedenejšiu) ale jasnú. Nebolo to tzv špinenie hnedej farby.. Včera by som mala podľa všetkého dostať menzes.. neviem či je to tým, alebo sa strachovať
Čaute, tak všetko v pohode, malé ma asi 2,7 cm posielam foto sona 🙂
@krissmac ja som sa vcera rozpravala o tom s mojou gynekologickou. Do 12tt je spinenie bezny jav, pokial preberie zlte teliesko celu svoju funkciu, ale,ze ona odporuca pri akomkolvek spineni zbehnut k lekarovi sa dat pozriet.
@nenuska25 ktorom si tt?
@lilianna1xs 9+3tt prečo ? 🙂
@nenuska25 super 🙂
@lyly11
ja som bola v pondelok 8+2 a bral mi aj krv na lačno, aj kultiváciu zo spody mi vzal
Dievcata uz aj priberate? 😢 ja som vcera chvilu cvičila a dnes mam svalovicu na bruchu 🙈
@diannna ja som ešte nepribrala, dokonca od poslednej návštevy gyndu som ešte pol kila schudla, nejak mi až tak nechutí jesť, aj keď som hladná, tak že super idem sa najesť a zjem úplne akosi málo..neviem..ale zas som rada, lebo mňa je dosť..súhlasím s @kitty18 ja keď prídem domov, tak som rada, že som rada a nie ešte cvičiť 😉
@diannna aké cviky prosím cvičiš? ja som predtým chodila cvičiť tabatu, teraz neviem, čo môžem cvičiť, ja tie pomalé naťahovačky - typu pilates nemusím ☹
@1aduliatko1 ja cvicim vsetko co mi tak nezatazuje brusko. Vacsinou drepujem, cviky na nohy zadok 🙂 a obcasne aj cviky na posilnenie chrbtu a ruk

@maryah ja som si robila test po 2 týždňoch, keď mi meškala mrcha a k doktorovi som išla za 10 dní od testovania, už bolo vidieť aj činnosť srdiečka 😉