Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@dominika_klara cauko. No ja mam podobne priznaky ako ty okrem toho nosa a hrdla. Len sa stale " musim" tvarit ze vsetko ok lebo nikto to nevie okrem mm. Chcem este chvilku pockat. Ale teda niekedy mam toho fakt dost.
Ahojte kocky, tak sa k vam pridavam. Hcg 14 DPO bolo 117, sme po IUI
Ja mám tiež také, že veľmi cítim všelijaké pachy, keď pozriem na mäso na tanieri, tak ma napína, som unavená a napr. keď išiel popri mne vlak, tak sa mi zatočila hlava 🙂 Mama mi hovorí, že mám začať jesť mliečne výrobky, kvôli vápniku a že ona bola prvýkrát na vyšetrení, až ked jej neprišla druha ms. Že to nie je dobré veľmi presväcovať. 😉
kočky, citive a bolestive prsia mate vsetky?Lebo ja akoze ,,nieco,, citim ale nie je to nic extra a to mi vcera vyslo HCG 1700 takze som tehotna a som cca v 4tt... 🙂
Ja miestami ani neviem, ze som tehotna. Ale zase niekedy mi to bejby dava riadne pocitit... Hlavne rozne pachy mi vadia a z toho dovodu mam nechut do jedla. A co sa schodov tyka, tak tie zdolavam len velmi tazko.... Uz teraz jak slonica odfukujem, co to bude potom 😀 a ozaj, v kyslej kapuste by som spala !!!!!! A co hovori pocit ?? Chlapcek 🙂
Fajn,tak ste ma ukludnili 🙂 lebo z kazdej strany pocuvam ci ma prsia nebolia... ale mam pobolievanie v podbrusku ako pred ms a ,,grganie,, tiez 😀 V pondelok idem na USG tak som strasne zvedavaaa co tam bude...
@stacie96 a ty si v akom tt?
ja som uz bola preto skor,ze vcase ms som mala ruzovy vytok , sla som k dr. nic nevidel bolo skoro a mala som hcg 407 a za tyzden stuplo na skoro 6000jednotiek.., preto sono mi dal na 16 a beriem aj Duphaston nakolko tehotenstvo pred sa mi nevyvijal plodik ..
a aj hlavne preto lebo 29. by som mala letiet a teda to asi cele zrusim ak budeme mat vsetko v poriadku ..
drzime si palce navzajom 🙏🏻🍀
@stacie96 tiez som mala ist povodne 21. 🙂 ale musim to urychlit ,lebo mam za sebou 3. IVF a potrebujem potvrdenie, ze to nie je mimomaternicove 😒 Vraj je moje HCG ok ale istota je istota... Mne ani moja Dr. nepovedala vlastne nic...len internetova kalkulacka mi vypocitala, ze dnes som v 5tt 🙂 ...a neviete baby ako casto robia HCG?ci stupa a tak?
Dievčata, nastali mi komplikácie. Teda neviem, či je to ok. V noci som dostala akési zvláštne bolesti brucha. Myslela som že mi tvrdne brucho... Ale ked som bola tehotna, brucho mi stvrdlo na kamen, a to len "chvilkovo".Teraz som to mala, akoby som dostala jemný kŕč do brucha. ( ale nie zase také silné bolesti, ako ked niekoho boli brucho)...Práve že to nebolelo, len taký zvláštny pocit. trvalo to minimálne 2 hodiny... Ako ked zatnete brucho pri sed lahoch. Neviem to pomenovat. Nejake silné bolesti nemám, výtoky bez zápachu, bez pálenia,bez svrbenia,...Mate niečo podobné? Aj som uvažovala ísť na pohotovosť. Vzhľadom k tomu,že som už 1krat v 23tt potratila. Ale nemám ani žiadne potvrdenie od lekára... Totálna katastrofa sa k mojmu objednat . Skusam to telefonicky už asi 3 den... Neostava mi nic ine, ako ist osobne....
@dominika_klara urcite chod a nenechaj sa odbit,radsej spravit ,,falosny,, poplach ako si potom nieco vycitat ...drzim prsty 😉
@dominika_klara ako ja mam bolesti podbrusko od zaciatku tehu ... niekedy viac niekedy vobec , na striedacku ...ale ak ta reze a velmi boji sla by som ak si este nebola u dr. aby to nebolo mimo maternice alebo co nechcem ta strasit ...,
ividis ci ti to prejde , a ci sa nahodou nepusti krv alebo co tazko radit my tu
@dominika_klara ako aj ja som mala také bolesti, že som nemohla ani obsedieť, /ako keď bolí brucho / , ale iné nič. Zjedla som celý koláč a potom sa mi ulavilo. Tak hádam bude všetko ok a dudulka, bola len hladná. Nabudúci týžden idem doktorovi, tak uvidím čo bude. Ja verím, že je všetko v poriadku. 😉
@dominika_klara
ja som takyto stav mala tiez - samozrejme psychika pracovala a myslelasom hned na mimomaternicove... To som mala take bolesti az krce v bruchu celu noc a nemohla som sa ani postavit..len skrcena. Rano sa to vystupnovalo hnackami a grcanim. Nastastie slo len o jednodnovu crevnu virozu... Uvidis ako bude tebe. Ci sa polepsi, ci bolest ustupi alebo tiez nejaka crevna viroza,kazdopadne, ak z toho nemas dobry pocit, tak vsetko bokom a utekaj k Dr nech ta pozrie! Drzim prsty 🙂
@catrina_s Chuda. Mna tiež už pokúšala ta istá myšlienka. Alebo MA....Ale práve že to nebola ani bolesť. Skôr taký čudný pocit, tlak...Ako by som zaprela do brucha svaly... ( niečo ako pri tvrdnutí ).Pri prvom tehotenstve som take nic necitila. Preto je mi to neznama "bolest". Nevedela som si to pripísať ani k menštruačnej bolesti, kedže ja som mávala takú bolesť pred menštraciou, že som ani nevedela ze mi pridu kramy. Zacalo ma len trosku pobolievat,spustili sa kramy a par minut na to bolest pribudala...Dnes mi je naproti tomu dobrunko. Nic ma neboli (ak neratam bolenie hrdla, sople...)...Pripisujem to skor k roztahovaniu maternice. Ale som pokojnesia.Konecne som objednana na 1. vysetrenie-telefony zlyhali, clovek musel osobne....
Ahojteee, mne uz tiez svietia dve ciarky na testoch, tak sa k vam rada pridam. 18.11.idem na hcg test k lekarovi. Ak vsetko dobre dopadne, termin mi vychadza 16.7.
Ahojte julovky 🙂 Ja som sa do skupiny pridala medzi prvymi kedze pozitivne testy som mala 28. a 29.10. a termin vychadzal na 1.7. 2017. Nuz, ale teraz ked uz som bola v 6tt sa zial musim s Vami rozlucit 😒 😢 V noci prislo jemne ruzovkaste spinenie a pokracovalo to slabsim akoby menstruacnym krvacanim, tak som dnes hned nabehla k dr. a zial. Plodik nevyrastol ani tuk a zjavne odchadza von z maternice, proste nechce tam byt : ☹ Takze hold, tretie nebude. A uz sme sa tak tesili. Tak som si poplakala. A zrejme ostaneme pri dvoch detickach. Tak Vam vsetkym prajem zdarne zdrave tehotenstvo nech sa deticky drzia vo Vas ako male kliestiky, nech nikam pred 40tt. neodchadzaju a nech pekne rastu a vyvíjajú sa do krasy. Vsetko dobre prajem vsetkym julovkam 😉
@silvike drž ša!!!! Prajem ti vela sily !

dievčatá, ako sa držíte? Ja snáď asi trpím všetkými príznakmi. Unáva, migrény, sople, zapchatý nos,prechladnutie, bolenie hrdla, citlivé a bolestive prsia, teplota, stále by som len spala, k tomu nechutenstvo , citlivost na pachy.....cakam, kedy na mna dolahnu este nevolnosti. Pri prvom babatku som si "uzila" ...