icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

dominika_klara
8. nov 2016

dievčatá, ako sa držíte? Ja snáď asi trpím všetkými príznakmi. Unáva, migrény, sople, zapchatý nos,prechladnutie, bolenie hrdla, citlivé a bolestive prsia, teplota, stále by som len spala, k tomu nechutenstvo , citlivost na pachy.....cakam, kedy na mna dolahnu este nevolnosti. Pri prvom babatku som si "uzila" ...

stacie96
8. nov 2016

@dominika_klara cauko. No ja mam podobne priznaky ako ty okrem toho nosa a hrdla. Len sa stale " musim" tvarit ze vsetko ok lebo nikto to nevie okrem mm. Chcem este chvilku pockat. Ale teda niekedy mam toho fakt dost.

karinecka22
8. nov 2016

Ahojte kocky, tak sa k vam pridavam. Hcg 14 DPO bolo 117, sme po IUI

slimstar
8. nov 2016

Ja mám tiež také, že veľmi cítim všelijaké pachy, keď pozriem na mäso na tanieri, tak ma napína, som unavená a napr. keď išiel popri mne vlak, tak sa mi zatočila hlava 🙂 Mama mi hovorí, že mám začať jesť mliečne výrobky, kvôli vápniku a že ona bola prvýkrát na vyšetrení, až ked jej neprišla druha ms. Že to nie je dobré veľmi presväcovať. 😉

kubkova
8. nov 2016

kočky, citive a bolestive prsia mate vsetky?Lebo ja akoze ,,nieco,, citim ale nie je to nic extra a to mi vcera vyslo HCG 1700 takze som tehotna a som cca v 4tt... 🙂

happymia
9. nov 2016

@kubkova vies co mna tiez trosku zacali a to mam hcg skoro 6000 jednotiek a som v 5tt ... myslim ,ze kazda zena to ma ine ale tiez si ich vkuse "sledujem" 🙈🤗😂

catrina_s
9. nov 2016

Ja miestami ani neviem, ze som tehotna. Ale zase niekedy mi to bejby dava riadne pocitit... Hlavne rozne pachy mi vadia a z toho dovodu mam nechut do jedla. A co sa schodov tyka, tak tie zdolavam len velmi tazko.... Uz teraz jak slonica odfukujem, co to bude potom 😀 a ozaj, v kyslej kapuste by som spala !!!!!! A co hovori pocit ?? Chlapcek 🙂

happymia
9. nov 2016

@catrina_s mna stale pobolieva podbrusko ako ma ms ,v noci sa niekedy zobudim ze o 3 uz vyspata ..., a mne masko nechuti..., a celkovo jest mi dako nechuti a ked sa aj najem vkuse "grgam" s prepacenim...
ale napr.teraz citim len podbrusko a prsia vobec

kubkova
9. nov 2016

Fajn,tak ste ma ukludnili 🙂 lebo z kazdej strany pocuvam ci ma prsia nebolia... ale mam pobolievanie v podbrusku ako pred ms a ,,grganie,, tiez 😀 V pondelok idem na USG tak som strasne zvedavaaa co tam bude...

happymia
9. nov 2016

@kubkova ja idem 16 tak som tiez ❤️

kubkova
9. nov 2016

@happymia no mozno sa nam ozve uz aj srdiecko 🙂 oooo kebyyy 😀

happymia
9. nov 2016

@kubkova aaano duufam, ja som otehotnela asi 14-16.10 tak dufam,ze by uz mohol byt ...hcg mi krasne stuplo

stacie96
9. nov 2016

@happymia
@kubkova baby ja idem az 21.11. Tak este mam dlho pred sebou. Drzim palce nech nam to rychlo ubehne. A vsetko nech je v poriadku.

happymia
9. nov 2016

@stacie96 a ty si v akom tt?
ja som uz bola preto skor,ze vcase ms som mala ruzovy vytok , sla som k dr. nic nevidel bolo skoro a mala som hcg 407 a za tyzden stuplo na skoro 6000jednotiek.., preto sono mi dal na 16 a beriem aj Duphaston nakolko tehotenstvo pred sa mi nevyvijal plodik ..
a aj hlavne preto lebo 29. by som mala letiet a teda to asi cele zrusim ak budeme mat vsetko v poriadku ..
drzime si palce navzajom 🙏🏻🍀

kubkova
9. nov 2016

@stacie96 tiez som mala ist povodne 21. 🙂 ale musim to urychlit ,lebo mam za sebou 3. IVF a potrebujem potvrdenie, ze to nie je mimomaternicove 😒 Vraj je moje HCG ok ale istota je istota... Mne ani moja Dr. nepovedala vlastne nic...len internetova kalkulacka mi vypocitala, ze dnes som v 5tt 🙂 ...a neviete baby ako casto robia HCG?ci stupa a tak?

happymia
9. nov 2016

@kubkova hcg testov zavisi vsetko pd Tvojej dr. ako uzna ho brat ci pri kazdej kpntrole ... mna osobne to dost stresuje ..
uz ked budem pocut ❤️ budem upokojena ze je vsetko "zatial" v poriadku .. ale hcg by malo stupat kazde 2-3dni ...

kubkova
9. nov 2016

@happymia no to sa este asi dozviem neskor ako to bude riesit moja Dr. zatial sa velmi nevyjadrila ... ale na srdiecko sa tesim 🙂

dominika_klara
9. nov 2016

Dievčata, nastali mi komplikácie. Teda neviem, či je to ok. V noci som dostala akési zvláštne bolesti brucha. Myslela som že mi tvrdne brucho... Ale ked som bola tehotna, brucho mi stvrdlo na kamen, a to len "chvilkovo".Teraz som to mala, akoby som dostala jemný kŕč do brucha. ( ale nie zase také silné bolesti, ako ked niekoho boli brucho)...Práve že to nebolelo, len taký zvláštny pocit. trvalo to minimálne 2 hodiny... Ako ked zatnete brucho pri sed lahoch. Neviem to pomenovat. Nejake silné bolesti nemám, výtoky bez zápachu, bez pálenia,bez svrbenia,...Mate niečo podobné? Aj som uvažovala ísť na pohotovosť. Vzhľadom k tomu,že som už 1krat v 23tt potratila. Ale nemám ani žiadne potvrdenie od lekára... Totálna katastrofa sa k mojmu objednat . Skusam to telefonicky už asi 3 den... Neostava mi nic ine, ako ist osobne....

kubkova
9. nov 2016

@dominika_klara urcite chod a nenechaj sa odbit,radsej spravit ,,falosny,, poplach ako si potom nieco vycitat ...drzim prsty 😉

happymia
9. nov 2016

@dominika_klara ako ja mam bolesti podbrusko od zaciatku tehu ... niekedy viac niekedy vobec , na striedacku ...ale ak ta reze a velmi boji sla by som ak si este nebola u dr. aby to nebolo mimo maternice alebo co nechcem ta strasit ...,
ividis ci ti to prejde , a ci sa nahodou nepusti krv alebo co tazko radit my tu

stacie96
9. nov 2016

@happymia ja som podla poslednej ms 6tt. Ja som este vobec nebola u dr. Iba som s nou volala. A teda chcem ist ked uz bude nieco vidiet. Drzim palce nech je vsetko ok. A kam letis?
@kubkova co sa tyka hcg neviem ci to bezne robia ak nemas komplikacie alebo ivf ako ty v tomto ti neviem poradit.

slimstar
9. nov 2016

@dominika_klara ako aj ja som mala také bolesti, že som nemohla ani obsedieť, /ako keď bolí brucho / , ale iné nič. Zjedla som celý koláč a potom sa mi ulavilo. Tak hádam bude všetko ok a dudulka, bola len hladná. Nabudúci týžden idem doktorovi, tak uvidím čo bude. Ja verím, že je všetko v poriadku. 😉

illinka
9. nov 2016

@zara_24 podla.mna po rych problemoch ta mal hned zobrat a dat ti bud utrogestan alebo duphaston.aby si sa vyhla dalsiemu.potratu.drzim ti moc palce nech to dobojujete do stastneho konca

zara_24
9. nov 2016

@illinka A presne som to,len tak nenechala,poradila sa s obvodnym lekarom a sam lekarnik uznal,ze je divny doktor urcite.Tak uzivam utrogestan a je mi uplne jedno co nato 21.10 povie

catrina_s
9. nov 2016

@dominika_klara
ja som takyto stav mala tiez - samozrejme psychika pracovala a myslelasom hned na mimomaternicove... To som mala take bolesti az krce v bruchu celu noc a nemohla som sa ani postavit..len skrcena. Rano sa to vystupnovalo hnackami a grcanim. Nastastie slo len o jednodnovu crevnu virozu... Uvidis ako bude tebe. Ci sa polepsi, ci bolest ustupi alebo tiez nejaka crevna viroza,kazdopadne, ak z toho nemas dobry pocit, tak vsetko bokom a utekaj k Dr nech ta pozrie! Drzim prsty 🙂

dominika_klara
9. nov 2016

@catrina_s Chuda. Mna tiež už pokúšala ta istá myšlienka. Alebo MA....Ale práve že to nebola ani bolesť. Skôr taký čudný pocit, tlak...Ako by som zaprela do brucha svaly... ( niečo ako pri tvrdnutí ).Pri prvom tehotenstve som take nic necitila. Preto je mi to neznama "bolest". Nevedela som si to pripísať ani k menštruačnej bolesti, kedže ja som mávala takú bolesť pred menštraciou, že som ani nevedela ze mi pridu kramy. Zacalo ma len trosku pobolievat,spustili sa kramy a par minut na to bolest pribudala...Dnes mi je naproti tomu dobrunko. Nic ma neboli (ak neratam bolenie hrdla, sople...)...Pripisujem to skor k roztahovaniu maternice. Ale som pokojnesia.Konecne som objednana na 1. vysetrenie-telefony zlyhali, clovek musel osobne....

illinka
10. nov 2016

@zara_24 to.je super ja som mala pred 3.5 rokom MA potom sa nedarilo ani iui ani ivf a teraz ked sa prirodzene tak hned mi nasadil utros a sleduje ma dost dokladne.uz.som bola 2x.a to som len vo 8tt

sunflower80
10. nov 2016

Ahojteee, mne uz tiez svietia dve ciarky na testoch, tak sa k vam rada pridam. 18.11.idem na hcg test k lekarovi. Ak vsetko dobre dopadne, termin mi vychadza 16.7.

silvike
10. nov 2016

Ahojte julovky 🙂 Ja som sa do skupiny pridala medzi prvymi kedze pozitivne testy som mala 28. a 29.10. a termin vychadzal na 1.7. 2017. Nuz, ale teraz ked uz som bola v 6tt sa zial musim s Vami rozlucit 😒 😢 V noci prislo jemne ruzovkaste spinenie a pokracovalo to slabsim akoby menstruacnym krvacanim, tak som dnes hned nabehla k dr. a zial. Plodik nevyrastol ani tuk a zjavne odchadza von z maternice, proste nechce tam byt : ☹ Takze hold, tretie nebude. A uz sme sa tak tesili. Tak som si poplakala. A zrejme ostaneme pri dvoch detickach. Tak Vam vsetkym prajem zdarne zdrave tehotenstvo nech sa deticky drzia vo Vas ako male kliestiky, nech nikam pred 40tt. neodchadzaju a nech pekne rastu a vyvíjajú sa do krasy. Vsetko dobre prajem vsetkym julovkam 😉

dominika_klara
10. nov 2016

@silvike drž ša!!!! Prajem ti vela sily !