icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
9. dec 2017

@eja118 do 8.mesiaca rycala ked som si lahla vedlanej. Pomohlo len nosit, fit lopta a neskor manduca.len trvalo kym si zvykla na to ze ju prehodim. Ale spala i do piatej. Ja som ju budila na kojeni

eja118
10. dec 2017

@juliane126 a uz je to lepsie?

kattky
10. dec 2017

@blondie257 my sme kvoli bolesti noziek mali dat nejaky sirup hoci teplotu nemal. Dali sme panadol hned po ockovani a na druhy den vecer mal zvysenu teplotu a nemohol zaspat, tak som mu dala cipok ale aj tak noc bola hrozna. Teraz uz lepsie. Uz ani vpichy nema zacervenane akurat tazsie zaspava vecer inak ok

blondie257
10. dec 2017

@slniecko323 vdaka ...
Zajtra drzime palceky ...snad bude reakcia minimalne zla...

@juliane126 druhe ockovanie ten prevenar plus tretia davka rotavirusy ale to je sirup takze v poho

blondie257
10. dec 2017

Tak.noc bola...celkom kludna...teplota len zvysena po odratani sa to hybalo tesne nad 37...
Ale ma miernu nadchu...
Tak neviem ci to pripisat ako reakcii po oslabemom organizme alebo tomu ze starsia ma nadchu alebo ....netusim
Nozicka uz nie je v mieste vpichu taka tvrda ..
Tak snad bude uz len dobre...bude urcite!

slniecko323
10. dec 2017

@blondie257 dalujem pekne 😉 myslim pozitivne, verim, ze bude oki.

blondie257
10. dec 2017

@slniecko323 urcite....
my konecne ok....nabehli na spanok 2 az 2a pol hod doobeda..aj poobede
len tie sopliky

slniecko323
10. dec 2017

@blondie257 supeeeer 🙂 tie sopliky by som nepripisovala ockovaniu.. skor chytila od sestricky.

blondie257
10. dec 2017

@slniecko323 aj ja si myslim ze od sestry to chytila...snad sopliky budu mat taky mierny priebeh ako doteraz...

Drzim palceky ked pojdete vy

minneli27
10. dec 2017

caute baby :( no nas maly chytil laryngitidu. je to hrozne, este ma len 4 s pol mes a hned taketo nieco :( noci su strasne, zachripnuty je, kasle ze sa az dusi, chvalabohu teploty nemal. :( no neprajem to nikomu 😢

zuzacka16
10. dec 2017

@minneli27 tak prajem skore uzdravenie..a to odkial dostal nevies?

shannonldy
10. dec 2017

@minneli27 Skore uzdravenie!

blondie257
10. dec 2017

@minneli27 neboj to date....
male deti mavaju najcastejsie laryngitidy..... je to otras ako clovek vidi ako sa dieta dusi...chrapčí...píska pri dýchani....
neboj za par dni bude ok
davajte na sea pozor..
skore uzdravenie

kattky
10. dec 2017

@minneli27 kamos co jeho dcera ma laryngitidu, tak ked sa mu mala duso, tak hned s nou bezia ku oknu na vzduch chladny a v lete nad mrazak aby dychacie cesty odpuchli

minneli27
10. dec 2017

ano, vcera v noci sme sedeli v okne, dufam ze dnes nebude treba. :( dakujeme. netusim kde dostal, ale tak snazim sa stretaavt s ludmi/ inymi detmi tak mohol hocikde, este aj na mikulasa sme boli v praci kde bolo kopec deti.... tak mohol hocikde. verim ze to dobojuje uspesne :( je to naozaj hrozne vidiet takeho maleho cloviecika takto trpiet.. som necakala ze takto skoro uz bude chory :( ja to asi horsie zvladam ako on 😀

minneli27
10. dec 2017

chcela som napisat, ze dufsm ze dobojuje rychlo a nie ze uspesne 😁jasneee ze uspesne 🙂

olylili
10. dec 2017

@minneli27 na to len teplý olej na krk a studený vzduch veľa šťastia😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

kattky
11. dec 2017

Aj vase deti sa tak stavaju na nozky? Nas hrozne.

jarunka102
11. dec 2017

@kattky nevien ako to robi tvoj poklad,ale moja uz neobsedi v kresielku,zaprie sa nozicakmi a dviha ricku hore :D a kde ju dam lahnut, vsade sa len na brusko pretaca. Vcera sa pozdlz celeho gauca pretacala z bruska na chrbatik,zase na brusko,zase na chrbatik az kym nebola na konci a zistila,ze dalej sa uz neda 🙂 a cely cas sa pri tom rehotala a skriekala :D a ked lezi na brusku,tak sa uz snazi plazit. Dnes sa pohla o 5cm 🙂

olylili
11. dec 2017

@kattky áno niečo strašné chcem ho potiahnuť do sedu a on ako struna na nohy

jarunka102
11. dec 2017

@olylili a presne to iste robi aj moja tiez 🙂

olylili
11. dec 2017

@jarunka102 už by aj behali o chvíľu ich naháňať budeme 😀

jarunka102
11. dec 2017

@olylili joooj sak muz sa uz nevie dockat,kedy zacne cupitat 🙂

blondie257
11. dec 2017

Aj nasa to robi...Aj na neurolog to urobila

jance333
11. dec 2017

@jarunka102 naša presne to isté. už ju nemôžem ani prebaliť bez boja, lebo sa nonstop točí, posúva, tancuje. a vyzerá, že bude cieľavedomá, za hračkou sa voľným štýlom posunie už aj o dobrých 15cm 😂 😂

jja
11. dec 2017

Baby..a je tu este niekto kto sa nepretaca? Mybsa tie zdvihame na nozicky...sadat sa taha ked ho mam na kolenavh aj vsetko vystraja...len to pretacanie zatial nist...do boku uz ano...aj spavat tak zacal...

miriama11
11. dec 2017

@jja ked sa da na bok tak to uz len trosicku a bude na brusku , deti sa pretacaju cca v 5mesiaci taze pohoda.😉👍🏻

jance333
11. dec 2017

@jja kamarátkin chlapček má 5,5mes. a otočil sa jej len párkrat. je taký leniček malý (teda, malý.. má cez 9kg), takže isto je takých detičiek viac. opýtaj sa na to na poradni alebo ho doma trošku povzbudzuj, kdesi som čítala, že pomáhať tak, že máš dieťatko na deke a tú deku jemne dvihneš a ho akoby prekotúľaš.

jarunka102
11. dec 2017

@jance333 sak to,ze sa prebalit neda :D nasa je tiez cielavedoma a strasne aktivna 🙂

@blondie257 nas caka v stredu neurologia,tak som zvedava,ci bude aj tam taka vrtilka 🙂

blondie257
11. dec 2017

@jja my sa nepretácame na brusko....len na bok....a na bruchu spat nehrozi