Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili zeby predzvest menstruacie? Kojenie ju nevylucuje.
@nikol207 veru veru...ale deticky su bojovnici,zvladnu to :-*
@slniecko323 nie mne tak nikdy nezačína a už vôbec po pôrode stále prišlo silné bolestivé krvácanie obzvlášť po sekcii toto je neviem čo
@olylili presne take mam aj ja...silne a bolestive :/
@jarunka102 to ja po každom pôrode až strach
@olylili tak potom neviem.. obratit sa na gynekologa jedine
@olylili my sme v Nemecku. A pozajtra nas isto caka ockovanie. Podla info papiera by malo byt 3.hexa a 2. Pneunomoky. V 11.je 4.hexa. ale chcem sa mylit.
@olylili kedy si dostala predtym prve? Ja v 8. A zatial mi nic take nechyba.
@juliane126 tak tam to ide rad radom tu tretie až v júni 😀 tak veľa šťastia 😉
@juliane126 prvé v 3 druhé 2 a teraz spinim
@slniecko323 dúfam že nebudem musieť nemám čas pri deťoch
@nikol207
@olylili baby ja som sem tam spinila....asi raz za týzden cca taky mesiac....a 22.11 som mala prve kramy po sekcii....
@slniecko323 tak sa tesim ze mate relativne kludovy priebeh
@blondie257 a predpokladám ze masaker čo? Ako dlho trvali ja mám až strach
@blondie257 tak snáď je to len predzvesť kramov lebo dost som z toho uz na nervy. A doktor ako naschvál dovolenka 😠 uz nech normalne pridu radsej
@olylili
No ano masaker....mna nikdy neboleli krize pri kramoch...den pred bolelo brucho a aj prvy den...4dni a konec.
Ale toto bol 9dnovy masaker.prvych 5dni som myslela ze umrem od bolesti....6den nic a 7 8 9 zas....nechapala som....
Snad dalsie uz budu normalne....ked dojdu na sviatky ta diky moc 😠
@nikol207 ja myslim ze predzvest...
Kamoska tiez julova....ona mala 2 mesiace obcas spinenie...a dostala kramy tyzden po mojich...detto masaker
Ahojte zienky... po dlhej uvahe s muzom sme sa rozhodli, ze maleho budeme davat nadalej ockovat. Strach mam stale, a ten asi ostane kym nebudu vsetky tie ocko za nami.. no a tu prichadza moja otazka. Maly mal dostat dalsie ockovanie uz 4.decembra. no nakolko nas 11eho cakal odber krvi nemohol mat v sebe ockovaciu latku, takze sme to odlozili a chcela som s nim ist najblizsi pondelok 18eho. No od vcera som chora. Sopel, hrdlo, kasel, citim sa ako dobity pes. Bude lepsie ak malemu to ockovanie presuniem nakolko som ja chora??? Samozrejme zavolam aj lekarke a poviem jej to 🙂
@kchan my sme boli chore so starsou dcerou...malej nic nebolo...spominala som lekarovi ze starsia mala virozu
.sopel...nadcha..... lekar malu prezrel a vsetko bolo ok...hrdielko ciste dychanie ciste bez teplity...tak sme ockovali.
Lekar ti prezrie maleho ....on musi zvazit ci ano ci nie.
Tak samotné očkovanie je za nami. Plakal viac, ale to asi aj tym, ze predsa už to nie su uplne malé bábätká a viac vnímajú atd. Teraz spinka a ja sa len modlim aby sme to zvladli aj dalej 🙏
@kchan nas caka zajtra ockovanie a v noci je vzdy zahlieneny. Rano to vygrcka alebo inak da von.
Ale nas doktor uznava ked su deti chore az ked maju 39stuonov.
@kchan my sa vzdy s malym nakazime,tak presne viem co ho boli aspon. Do troch dni to mame obaja od sestry. 18.daleko, uvidis ako sa budete drzat obaja. Ak to chyti presun
@olylili ani nehovor...a vraj sa to po porode upravi...ano,k horsiemu :/ a to este chcem chlapceka
@jarunka102 tak ja som mala aj pred pôrodom silné a bolestivé mne sa už rozbehli
@jarunka102 ja tiez pred porodom cyklus 3 max 4 dni a teraz 6 dni. Sice predtym ma brucho hrozne bolelo a teraz uz nie. Aj my chceme este jedno babo a keby sa podarilo dievcatko.
Ahojte. Babuľky, tie čo ešte kojite, ste už kramy dostali či ešte stále bez? Ja kojim, zatiaľ nič, ale ani mi to nechýba😉
Baby budte radi ja som este pocas kojenia zacala brat antiku desirett a odvtedy kramy nemam minule som si az test musela robit ci nie som tehu..jednoducho uz 2.mesiace menzes nic a predtym mi prisiel po sestonedeli..budem ju musiet vysadit
@olylili sak aj ja som mala take silne a bolestive,az tak,ze som odpadavala a plazila sa po zemi :/ a kazda lekarka mi vravela,ze sa to po porode upravi,no nic pravda :D

@jarunka102 tak je to riadna skúška nervov 😟 musime verit, ze to zvladnu drobci lepšie, ako to zvladame my 😉