Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slniecko323 dakujem...ja tiez s tym, že sa nenechajme znechutiť....
ja som sa ani nenechala ale.....
ako sa máte s drobcom?
Baby, ale táto skupina, to je iná závislosť🙂 každý deň pokukam, čo nové máte, toto je taká psycho očista😉 ja mám z nadchy zápal stredného ucha obojstranne a zápal prinosovych dutín. Dali mi atb, kojím, ale vraj by to malej nemalo ublížiť. Super sviatky pred nami. Pekný deň všetkým prajem
Baby ale som sa dobre nasmiala ze my a sekta 🤣🤣 ako nechapem ked sa tu ide niekto povysovat nad druheho a ktovie vlastne co ma doma ako zije..tato skupina ci forum je hlavne o tom aby sme si poradili podporili sa a nie podkopavali si nohy..nie ze sa tu clovek bude pomaly bat nieco napisat..ako sa mavate?ja zacinam byt akasi chora zrovna pred sviatkami 😔
Ja tu tiez velmi rada chodim citat kto ma co nove a pozerat na fotky ako deticky rastu. Poradit sa a tak ... Sme tu ako by dlhorocne kamosky. Viem, ze keby sme sa vsetke stretli niekde naraz, tak by sme spolu kecali ako jedna velka rodina 😘
@blondie257 mame sa vyborne 😊 Sme zdravi, spokojni a stastni, ze sa mame 😉 Maly ma furt vyciciava noc co noc kazdu hodinu, tak som sem tam rozbita, ale nevadi 😁 Keby sa to aspon na kilach odrazilo, ale nic 😂😂😂 A co? Hlavne, ze sme zdravi, nie? Vcera som upiekla parizske rozky a mam koniec. Ocino ich lubi. Ideme na sviatky k rodicom a potom k bratovi na Silvestra, takze pohodicka 😍🎁🎄
Tak a máme po očkovaní ani neplakal len zmrštil obočie tá verím že všetko bude ok v januári máme priniesť na kontrolu moč a poradňa vo februári malý má 9 kíl len kojim ale že už mu môžem začať dávať zeleninu tak bude mať už aj on vianočné menu 😀
@olylili super drzte sa,nech je drobec ok :-*
Ja som zahajila pecenie snehovych pusiniek s mojou pomocnickou 🙂
@jarunka102 Cez co spajas fotky?
@anaj44 urobiť mu kluď...zmerať teplotu ak ma nad 38 dať čipok panoadol polku...neprikrivať paplonikom ani nočim je možne že male bude nervozné , podraždene a plačlive :( moja mala mala až 40 stupnov ..davala som jej suché biele vino 3 dni uplne som to namočila smrdili sme obe ako notoričky ale mala to krasne ani nie opuchnute ....no a mojkať sa mojkať, mojkať 🙂 držim palce až to dobre znaša...
@jarunka102 ďakujeme 😊 hehe vidím že máš velku pomocničku tak to zvládnete ľavou zadnou 😀
Priebeh...
@kattky cez aplikaciu FotoRus
@olylili hah,tu najväcsiu :D
Dievcata aj vy mate tuto skupinu ponovom?
@kattky aaaano

@blondie257 suhlasim s kazdym Tvojim slovom. 😉