icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
20. dec 2017

@blondie257 suhlasim s kazdym Tvojim slovom. 😉

blondie257
20. dec 2017

@slniecko323 dakujem...ja tiez s tym, že sa nenechajme znechutiť....

ja som sa ani nenechala ale.....

ako sa máte s drobcom?

oravocka
20. dec 2017

Baby, ale táto skupina, to je iná závislosť🙂 každý deň pokukam, čo nové máte, toto je taká psycho očista😉 ja mám z nadchy zápal stredného ucha obojstranne a zápal prinosovych dutín. Dali mi atb, kojím, ale vraj by to malej nemalo ublížiť. Super sviatky pred nami. Pekný deň všetkým prajem

zuzacka16
20. dec 2017

Baby ale som sa dobre nasmiala ze my a sekta 🤣🤣 ako nechapem ked sa tu ide niekto povysovat nad druheho a ktovie vlastne co ma doma ako zije..tato skupina ci forum je hlavne o tom aby sme si poradili podporili sa a nie podkopavali si nohy..nie ze sa tu clovek bude pomaly bat nieco napisat..ako sa mavate?ja zacinam byt akasi chora zrovna pred sviatkami 😔

kattky
20. dec 2017

Ja tu tiez velmi rada chodim citat kto ma co nove a pozerat na fotky ako deticky rastu. Poradit sa a tak ... Sme tu ako by dlhorocne kamosky. Viem, ze keby sme sa vsetke stretli niekde naraz, tak by sme spolu kecali ako jedna velka rodina 😘

slniecko323
20. dec 2017

@blondie257 mame sa vyborne 😊 Sme zdravi, spokojni a stastni, ze sa mame 😉 Maly ma furt vyciciava noc co noc kazdu hodinu, tak som sem tam rozbita, ale nevadi 😁 Keby sa to aspon na kilach odrazilo, ale nic 😂😂😂 A co? Hlavne, ze sme zdravi, nie? Vcera som upiekla parizske rozky a mam koniec. Ocino ich lubi. Ideme na sviatky k rodicom a potom k bratovi na Silvestra, takze pohodicka 😍🎁🎄

olylili
20. dec 2017

Tak a máme po očkovaní ani neplakal len zmrštil obočie tá verím že všetko bude ok v januári máme priniesť na kontrolu moč a poradňa vo februári malý má 9 kíl len kojim ale že už mu môžem začať dávať zeleninu tak bude mať už aj on vianočné menu 😀

jarunka102
20. dec 2017

@olylili super drzte sa,nech je drobec ok :-*
Ja som zahajila pecenie snehovych pusiniek s mojou pomocnickou 🙂

kattky
20. dec 2017

@jarunka102 Cez co spajas fotky?

engie203
20. dec 2017

@anaj44 urobiť mu kluď...zmerať teplotu ak ma nad 38 dať čipok panoadol polku...neprikrivať paplonikom ani nočim je možne že male bude nervozné , podraždene a plačlive :( moja mala mala až 40 stupnov ..davala som jej suché biele vino 3 dni uplne som to namočila smrdili sme obe ako notoričky ale mala to krasne ani nie opuchnute ....no a mojkať sa mojkať, mojkať 🙂 držim palce až to dobre znaša...

olylili
20. dec 2017

@jarunka102 ďakujeme 😊 hehe vidím že máš velku pomocničku tak to zvládnete ľavou zadnou 😀

jja
20. dec 2017

@olylili aj my sme dnes boli pichani... trošku poplakal ale cicik ukludnil😀 teraz spí..a modlím sa aby bolo ako pri prvom..nič😀 my máme 8,7 kg a tiez iba na mm .....a tiež na Vianoce dáme prvú mrkvičku 😀 nech ma radosť chalanisko 😀😃

olylili
20. dec 2017

@jja supeeeer tak sme na tom rovnako 😊 držíme silno kamosovi prsty nech to zvládne 😘

jja
20. dec 2017

@olylili podobne aj vam kludny

jja
20. dec 2017

Priebeh...

jarunka102
20. dec 2017

@kattky cez aplikaciu FotoRus

nikol207
20. dec 2017

@olylili
@jja super, že to drobci zvládli, 😉 ako čítam tú váhu, tak ja mám doma vrabceka. Dnes má 5mesiacov a minulý týždeň mal 6630g. Ja mám asi nizkotucne mlieko 🙂 ja už mu pár dní dávam prvé prikrmy a zatiaľ všetko chuti. Drzim palce aby ste nemali žiadne vedľajšie účinky po očkovaní 😉

jarunka102
20. dec 2017

@olylili hah,tu najväcsiu :D

olylili
20. dec 2017

@nikol207 dakujeeem ja som mu už skúšala dávať no skoro sa pogrcal tak to bude ťažké

miriama11
20. dec 2017

@nikol207 ked ty mas nizkotucne tak ja mam extra light😂v pondelok bude mat 5m a som ju vazivla vcera a mala 6100.uz som jej dala 2x mrkvu ale vyhadzala sa na tvaricke. Tak cakam kedy jwj to zmizne. Ale chutilo jej

jja
20. dec 2017

@olylili tak u nás je to opačne...keď vidí niekoho jesť..hneď preglga a prezuva naprázdno 😀

jance333
20. dec 2017

@nikol207 bez obáv, naša má 5,5 mesiaca a 62cm a max. 5,5kg. tiež už dávame zeleninu, no z tej sotva priberie, ale je zdravá, vitálna, extrémne pohyblivá, takže to neriešim ja ani lekárka. každé dieťatko je iné, ani genetiku sa nedá oklamať

olylili
20. dec 2017

@jja veď on tiež frajer aj keď mu dám liznut tak aaaano okorenené to by si dal ale varená mrkva už fešákovi nevonia 😀

miriama11
20. dec 2017

@jance333 jasne ved co by som chcela ked 5rocna ma 13kg vsak? 😂

jance333
20. dec 2017

@miriama11 ;) asi tak. ja sama som mala ako ročná len niečo málo cez 7kg, manžel bol tiež malý vrabček, vytiahol sa až v puberte, takže neriešim vôbec. hlavne, že sú zdravé a spokojné

ddgg
20. dec 2017

@ela66 ty si chod nastudovat v prvom rade pravopis, potom pravidla slusneho spravania, potom nad sebou porozmyslaj a potom sa sem vrat

kattky
20. dec 2017

Dievcata aj vy mate tuto skupinu ponovom?

romi2
20. dec 2017

@kattky Áno 😀

blondie257
20. dec 2017

@kattky aaaano

olylili
20. dec 2017

@kattky áno aj správa mi prišla s oboznamenim😊