icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
24. dec 2017

@marcelkaemmka skvele je, ze po dlhych mesiacoch sa konecne prislo na pricinu tazkosti a po operacii dojde k vyraznemu zlepseniu dychania a papkania 🙂 Smutne, ze to trvalo tak dlho :( .
Prajem vam, aby ste prezili podla moznosti najprijemnejsie vianocne sviatky, hlavne, ze ste s drobcom spolu. 🙂 Drzte sa, budem na Vas mysliet.

ttami
24. dec 2017

Ahojte dievcata,dlho som sa neozyvala,tak neviem ci si ma este pametate😉ale pravidelne vas citam😉Eliska nam robi samu radost a sme stastni,ze ju mame😍a prajeme Vam dievcata Stastne a Vesele Vianoce😉

miriama11
24. dec 2017

@ttami rozkosna😉

olylili
24. dec 2017

@ttami aaaaaano pamätám sestru mám Elišku a ona má dcérku Elišku 😊 krásna je 😘 šťastné a veselé celej rodinke 🎄🎁🎅

olylili
24. dec 2017

@ttami moje tri poklady 😀❤❤💙

ttami
24. dec 2017

@miriama11 dakujeme😉

ttami
24. dec 2017

@olylili dakujeme😉

ttami
24. dec 2017

@olylili krasni su😉a ako vedia pozovat😘

olylili
24. dec 2017

@ttami dakujeeem 😊

kchan
25. dec 2017

Vsetkym julovcatkam a ich rodinkam zelame krasne a pokojne vianocne sviatky 🎄🎁❤

romi2
25. dec 2017

Milujem Vianoce! P.s. a samozrejme opäť všetkým známe vianočné oblečenie 😂😂😂😂

blondie257
25. dec 2017

Babenky...my oneskorone ale predsa....
Prajeme pokojne sviatky....aby kazdy den v roku bol stedry pokojny a v kruhu milovanych ....nie len pocas sviatkov..
Babenky mam vas mooooc rada 😚

olylili
25. dec 2017

@blondie257 dakejemeeeeeeeee aj my teba 😘😘😘😘

juliane126
25. dec 2017

Aj my vsetkym zelame krasne a pokojne Vianoce v kruhu najblizsich, nech nam babatka robia kazdym dnom vacsiu radost a zdravie nam co najviac sluzi.

lilianna1xs
25. dec 2017

Krásne veselé Vianoce Vám želáme

kattky
26. dec 2017

Aj my prajeme vsetkym stastne a vesele Vianoce ...

eja118
26. dec 2017

Aj my prajeme pekne sviatky...my ich mame uplakane ukricane kvoli zubkom.potesim sa,kazdej rade ako drobcovi pomoct...dakujem

oravocka
26. dec 2017

@eja118
Ahoj. Aj my sme sviatky preplakali😢 jeden zubok sa už prerezal a už sa tisne aj druhý. Natierame kamistadom, chladné hryzatka, ježiško doniesol knižku, tak tú dá celú do pusinky a mojkat sa. Ešte aj čistú plienku obzuva.😉

jance333
26. dec 2017

no u nás sviatky tiež miestami uplakané, ale nie pre zuby, separačná úzkosť sa ohlásila. len mama a ešte ocko je tolerovaný. inak nikto. takže je to fest náročné - najesť sa, ísť na wc, len s ňou... čo už. snáď to skoro prejde 😒

eja118
26. dec 2017

@oravocka no nas keby mohol aj slona zje...len sa aj,rozkychal a ma sopliky tak neviem ci to suvisi so zubkami...

blondie257
27. dec 2017

@jance333
@oravocka
@eja118
My mame dokopy obe....separcna uzkost aj zuby...myslim.ze to jedno s druhym....
Zubky....ach jaaaj....nepomaha nic..ani geliky ani hryzatka...nervna neskutocne...
A len mama..oco a starsia segra....pri kazdom inom skrivy pusinku a svokry sa boji neskutocne 🤣az sa urazila svokra ...a chranboze aby som sa jej vzdialila z dohladu..vtedy zabera len akvarko a rybky v nom....sa zapozera...

@kattky to je uz chlapisko.na tej poslednej foto..len ho.spapat aky je chutnuckyy 😙
@lilianna1xs kraasna princezna

@olylili ako si dopadla s tymi kramami?

kattky
27. dec 2017

@blondie257 No veru. Vyrastol neskutocne rychlo.

jance333
27. dec 2017

@blondie257 neviem, či je to náhoda, ale moja je tiež najhoršia pri svokre. pruser je to, že svokra si nedá povedať a just ju berie na ruky i nasilu... na vianoce sme boli u našich, bolo nás tam plno a nemala problém i keď ju niekto mal na rukách, vždy ju mali mne na dohľad, ale svokra si robí po svojom a naschvál ju berie preč odo mňa a čuduje sa, že prečo plače... bojím sa, že skoro stratím trpezlivosť 😔

olylili
27. dec 2017

@blondie257 mne krami silné silné a z minúty na minútu sek a koniec vyšla zo mňa veľká zrazenina a bolo po všetkom

blondie257
27. dec 2017

@olylili pfuuu....ja som dostala v noci kramy ale zas silne ...vrrrr
A priserne stavy mam ...brutalne horuckove návaly mam

olylili
27. dec 2017

@blondie257 preeeesne návaly horúčavy a mám do teraz hrôza

blondie257
27. dec 2017

@olylili otras tie navaly...dufam ze sa to upravi bo ma...

olylili
27. dec 2017

@blondie257 veď je to strašné až ocerveniem a úplne spotená a v noci sa na to budím to sú hormóny asi

blondie257
27. dec 2017

@olylili presne hormony....ja dokonca 4dni pred mavam v noci navaly budim sa na to,az mokre mam vlasy...tak dojdu kramy...navaly v kuse....ci den ci noc....a este sa k tomu citim akoby som cely den drela s krompačom v ruke.....

olylili
27. dec 2017

@blondie257 Áno presne a k tomu má na začiatku boli hlava a mam normálne suchoty...a akože vôbec sa mi nepáči ten nový chat 😕