Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili ahoj. My máme na zápal priedušiek summamed 2,5ml raz denne..zjedla už tri dávky a pomohlo jej to, už tak nepiska na tých prieduškàch. Este to nie je ono, ale aspoň trošku lepšie. Teploty tak dlho nie sú sranda, vybav tú opateru a šup do nemocnice. Radšej, pre istotu. Pa.držte sa
@olylili ako ste na tom?
Ahojte 🙂
Dievcata, davate svojim pokladom aj olovrant? A ak ano tak co?
Maly ma 5 mesiacov, vela mlieka mi pil poslednu dobu, tak som zaviedla uz 2.prikrm a to ovocny na desiatu. Robim mu jablko, hruska, banan plus dneska som dala par piskot. Potom hned na to o 3 hodky cca davam zeleninu mix alebo zelenina masko. Davam aj olivovy olej 2x do tyzdna, chcem skusit zltko uvarene. Len potom uz len mlieko a je hlados stale. Tak som mu dala ryzovu kasu na olovrant od Nutrilonu 1. Kasa a zda sa ze lepsie. Na veceru uz Len mlieko nakolko prespi a citala som, ze je to tazke na noc. Neviem no, maly ma 8,5 kg (je pravda ze narodil sa 4 kg a je aj dlhy po 2 metrovom otcovi) ale uz sa mi to zda, ze dost nabral za poslednu dobu. Niekde som tiez citala, ze jogurty az od 7. Mesiaca najskor, no zda sa mi to neskoro. Co si myslite?
Dakujem za rady
@nenuska25 moj je tiez taky hlados 🙈 desiata o 10ej, o 12:30-13tej ma obed a o 14ej az 14:30 uz je zas hladny 🙈 ale davam mu len mlieko potom. Olovrant chcem zaviest az v polroku ked bude mat.. keby mohol zje aj mna, neviem kam sa to do neho tolko zmesti. Aj troska menej grcka konecne.
@nenuska25 ahoj...ja som zaviedla malemu po obede najprv olovrant, pretoze doobedu mu staci zatial mlieko a ma este jefen spanok pred obedom. .a potom do vecera kým ide spat je daleko a je hladny...ja som kupovala kase od Ravity-ryzovu,pohankovu,kukuricnu ...tie som pouzivala aj pri dcerke...zatial mal len ryzovu a pohankovu a spokojnost 😄
@katuscakzms dakujem krasne! Chcela by som nieco ciste a tato vyzera fajn...aj to kombinujes s ovocim tu kasicku?
@katuscakzms a kde ju pls kupujes?
Kocky neuziva niektora z vas pregnafolin?
@nenuska25 teraz som tie kase nevedela najst v obchodoch ,tak som objednala z lekarne- Lekáreň v KOCKE ..jedine tam som to našla. .. Ravita ma tiez svoju stranku,kde si vies pozriet ich vyrobky,ale teraz im nefunguje eshop...od nich kupujem aj chrumky pohankove,kukuricne a ryzove ...pre mna je to top uz roky overená kvalita a chut... Do kasiciek mu občas zamiesam kusok banana,jablcka ...neskor aj ine
@jance333 v niektorych obchodoch je dostať ich vyrobky. ..teraz som to šťastie nemala ...akoby sa zlahla zem 😁
@katuscakzms u nás sú napr. v sieti obchodov Fresh. myslím, že to je aj v KE, že? zatiaľ sme len na zelenine na obed, čoskoro skúsime aj ovocie na desiatu a tie kaše až neskôr mám v pláne pridávať po trošku do zeleniny, možno aj ovocia.
dávate kaše s ovocím na večer? nemyslím až pred spaním, ale na taký olovrant možno.
@jance333 vecsinou čisté kasičky, ale občas aj primiesam ovocie....aj ciste kasicky mi zje,chutia mu ...mame aj Fresh ...ale tam som akurat nebola 😉 mala som jeden obchodik vo velkom obchodnom centre kde ich predávali, ale zrusili ho ...
@nenuska25 aj v kauflande mavaju tieto kase, sice neviem, ci hentu znacku, lebo mne je to uprimne jedno, ale mavaju kukurinu a ryzovu urcite
Tie kasicky su v coop jednota,fresh,zdrava vyziva,agro milk,tesco.....ja som ich nasla vsade...kedze uz v kazdom obchode mate aj regale so zdravou vyzivou
Baby Vy tu vypisujete co vsetko Vase deti uz papaju a moj odmieta vsetko. Raz mi spapal pekne zemiacik s mrkvou, vecer ale zvrackal a uz do neho skoro nic nedostanem. Ten ked vidi lyzicku, zatne pery a kruti hlavickou :(. Tak to zjem ja 😁😂
@slniecko323 ja som mojej dnes dávala mrkvu so zemiakom, prvú lyžičku ešte zjedla, druhú už vypľúvala a tretiu ani ústa neotvorila, len sa škerila😂 super, že nie sme jediné😉
Sama sebe napísať správu, to už hej😂 nie som kamoska ani s mojím šúchacím telefónom, ani s novou apkou😉
@nenuska25 ahoj...ja davam bud ovocnu desiatu s piskotami a zeleninovo mäsovi prikrm alebo miesto desiaty dam olovrant kasu alebo piskotky
Ahoj dievčatá už majú vaši drobci pevný zaužívaný režim?

@miriama11 rodinu mám až 400 km takže na všetko som sama