icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
4. jan 2018

@miriama11 rodinu mám až 400 km takže na všetko som sama

oravocka
4. jan 2018

@olylili ahoj. My máme na zápal priedušiek summamed 2,5ml raz denne..zjedla už tri dávky a pomohlo jej to, už tak nepiska na tých prieduškàch. Este to nie je ono, ale aspoň trošku lepšie. Teploty tak dlho nie sú sranda, vybav tú opateru a šup do nemocnice. Radšej, pre istotu. Pa.držte sa

miriama11
4. jan 2018

@olylili fu tak to neviem teda .

ttami
4. jan 2018

@olylili jooj chudscik malicky😦drzime silno palce ,aby uz bol cim skor zdravy🍀🍀🍀

blondie257
5. jan 2018

@olylili ako ste na tom?

nenuska25
5. jan 2018

Ahojte 🙂
Dievcata, davate svojim pokladom aj olovrant? A ak ano tak co?
Maly ma 5 mesiacov, vela mlieka mi pil poslednu dobu, tak som zaviedla uz 2.prikrm a to ovocny na desiatu. Robim mu jablko, hruska, banan plus dneska som dala par piskot. Potom hned na to o 3 hodky cca davam zeleninu mix alebo zelenina masko. Davam aj olivovy olej 2x do tyzdna, chcem skusit zltko uvarene. Len potom uz len mlieko a je hlados stale. Tak som mu dala ryzovu kasu na olovrant od Nutrilonu 1. Kasa a zda sa ze lepsie. Na veceru uz Len mlieko nakolko prespi a citala som, ze je to tazke na noc. Neviem no, maly ma 8,5 kg (je pravda ze narodil sa 4 kg a je aj dlhy po 2 metrovom otcovi) ale uz sa mi to zda, ze dost nabral za poslednu dobu. Niekde som tiez citala, ze jogurty az od 7. Mesiaca najskor, no zda sa mi to neskoro. Co si myslite?
Dakujem za rady

miriama11
5. jan 2018

@nenuska25 super ze mu chuti , ja som vitala aj lekarka mi vravela ze jogurt az od 9m.ale tak bolo tu uz aj ze pribinacik v 4😉taze asi tak

nenuska25
5. jan 2018

@miriama11 tak som sa nemylila, ok jogurt nebudem davat.

kattky
5. jan 2018

@nenuska25 ja na obed davam zeleninu + maso a olovrant kasu bud od nestle alebo sunarek a vydrzi aj 5h nejest. Vecer mlieko ma

kchan
5. jan 2018

@nenuska25 moj je tiez taky hlados 🙈 desiata o 10ej, o 12:30-13tej ma obed a o 14ej az 14:30 uz je zas hladny 🙈 ale davam mu len mlieko potom. Olovrant chcem zaviest az v polroku ked bude mat.. keby mohol zje aj mna, neviem kam sa to do neho tolko zmesti. Aj troska menej grcka konecne.

katuscakzms
5. jan 2018

@nenuska25 ahoj...ja som zaviedla malemu po obede najprv olovrant, pretoze doobedu mu staci zatial mlieko a ma este jefen spanok pred obedom. .a potom do vecera kým ide spat je daleko a je hladny...ja som kupovala kase od Ravity-ryzovu,pohankovu,kukuricnu ...tie som pouzivala aj pri dcerke...zatial mal len ryzovu a pohankovu a spokojnost 😄

katuscakzms
5. jan 2018
nenuska25
5. jan 2018

@katuscakzms dakujem krasne! Chcela by som nieco ciste a tato vyzera fajn...aj to kombinujes s ovocim tu kasicku?

nenuska25
5. jan 2018

@katuscakzms a kde ju pls kupujes?

jance333
5. jan 2018

@nenuska25 zapojim sa, aj ja som ich vcera kupovala a u nas ich maju aj v beznych potravinach, aj v predajniach so zdravou vyzivou. treba sa poobzerat po zdravsich kutikoch

kattky
5. jan 2018

Kocky neuziva niektora z vas pregnafolin?

katuscakzms
5. jan 2018

@nenuska25 teraz som tie kase nevedela najst v obchodoch ,tak som objednala z lekarne- Lekáreň v KOCKE ..jedine tam som to našla. .. Ravita ma tiez svoju stranku,kde si vies pozriet ich vyrobky,ale teraz im nefunguje eshop...od nich kupujem aj chrumky pohankove,kukuricne a ryzove ...pre mna je to top uz roky overená kvalita a chut... Do kasiciek mu občas zamiesam kusok banana,jablcka ...neskor aj ine

katuscakzms
5. jan 2018

@jance333 v niektorych obchodoch je dostať ich vyrobky. ..teraz som to šťastie nemala ...akoby sa zlahla zem 😁

jance333
5. jan 2018

@katuscakzms u nás sú napr. v sieti obchodov Fresh. myslím, že to je aj v KE, že? zatiaľ sme len na zelenine na obed, čoskoro skúsime aj ovocie na desiatu a tie kaše až neskôr mám v pláne pridávať po trošku do zeleniny, možno aj ovocia.
dávate kaše s ovocím na večer? nemyslím až pred spaním, ale na taký olovrant možno.

katuscakzms
5. jan 2018

@jance333 vecsinou čisté kasičky, ale občas aj primiesam ovocie....aj ciste kasicky mi zje,chutia mu ...mame aj Fresh ...ale tam som akurat nebola 😉 mala som jeden obchodik vo velkom obchodnom centre kde ich predávali, ale zrusili ho ...

senta_sofia
5. jan 2018

@nenuska25 aj v kauflande mavaju tieto kase, sice neviem, ci hentu znacku, lebo mne je to uprimne jedno, ale mavaju kukurinu a ryzovu urcite

romi2
5. jan 2018

@nenuska25 u nás tie kašičky predávajú aj v COOP Jednote a videla som ich aj v Tescu medzi tými zdravými vecičkami, inak ja ich osobne zbožňujem aj špaldovú ale chudák malý mi ju ešte netrávil dobre....trošku som to prehnala 🙄

nenuska25
5. jan 2018

@romi2 skusim, dakujeeeem

blondie257
5. jan 2018

Tie kasicky su v coop jednota,fresh,zdrava vyziva,agro milk,tesco.....ja som ich nasla vsade...kedze uz v kazdom obchode mate aj regale so zdravou vyzivou

slniecko323
5. jan 2018

Baby Vy tu vypisujete co vsetko Vase deti uz papaju a moj odmieta vsetko. Raz mi spapal pekne zemiacik s mrkvou, vecer ale zvrackal a uz do neho skoro nic nedostanem. Ten ked vidi lyzicku, zatne pery a kruti hlavickou :(. Tak to zjem ja 😁😂

oravocka
5. jan 2018

@slniecko323 ja som mojej dnes dávala mrkvu so zemiakom, prvú lyžičku ešte zjedla, druhú už vypľúvala a tretiu ani ústa neotvorila, len sa škerila😂 super, že nie sme jediné😉

oravocka
5. jan 2018

@oravocka chuť zeleninky bez soli, korenia a iných pochutin je super, ja sa vždy pochválim, dobre si si navarila a pochutim si na tom😂len kedy bude normálne jesť, netuším. Počkáme týždeň, uvidíme

oravocka
5. jan 2018

Sama sebe napísať správu, to už hej😂 nie som kamoska ani s mojím šúchacím telefónom, ani s novou apkou😉

jarunka102
5. jan 2018

@nenuska25 ahoj...ja davam bud ovocnu desiatu s piskotami a zeleninovo mäsovi prikrm alebo miesto desiaty dam olovrant kasu alebo piskotky

sanylind
5. jan 2018

Ahoj dievčatá už majú vaši drobci pevný zaužívaný režim?