icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
5. jan 2018

@sanylind viac menej ano uz od zaciatku.

slniecko323
5. jan 2018

@oravocka presne, je to velmi chutne papanicko ;)

juliane126
5. jan 2018

Ahojte,ake mlieko davate malym. Pre-zaciatocnicke, ci 1?. Hlavne tie co obcas prikrmujete. Ako casto saVam budia maly v noci. Nas o 10,12,1,2,3,4 a6 a zaspal po 9 p.m.

juliane126
5. jan 2018

@katuscakzms tie kase robis s mliekom /umelym/ci len s vodou?

nenuska25
6. jan 2018

@sanylind tak uplne presne nie je ten rezim stale rovnaky, ale snazim sa ho vzdy kupat okolo 7mej a o pol 8 uz dat spat. Niekedy sa mi zobudi o 3rej rano, ale viacmenej prespi do tej 6tej. Potom uz cez den ho dam spat o osmej rano na cca 45 minut, potom ma desiatu, okolo pol 11 ideme von spat,, okolo pol 1 ma obed, hra sa a o tretej zase von spat. To uz potom do vecera nespi ked sa vratime

romi2
6. jan 2018

@juliane126 konečne je tu niekto ako my😂😂,viac som hore ako spím a ráno keď vstávame do škôlky a školy tak som ako opitá...do toho ešte ťahám účtovníctvo x firmám a už padám na hubu...rozhodla som sa prejsť aspoň na 80%na materskú a užívať si všetko okolo malého 😍😍 Pravdepodobne mi tým dáva najavo, že ma potrebuje viac a ja mu to veľmi rada splním.Narobim sa ešte dosť.Tak som sa vykecala a idem variť druhú kávu aby som sa prebrala 😎

katuscakzms
6. jan 2018

@juliane126 ja len s vodou...UM mu nedavam...

sanylind
6. jan 2018

@nenuska25 ďakujem 😉

petrikazuzka
6. jan 2018

Ahojte maminky, aspon Vas idem pozdravit, opat sa nam pokazil rezim, resp. zaspavanie kazdy druhy den je to boj...v kociku ani na rukach uz nechce zaspat...tiez sa trapim ako dalej s prikrmami...aby mal vsetko potrebne...ako zaviest obilniny, strukoviny, zltok a pod. Okrem toho uz 2.den dost sa mu vracia...mame reflux, no zase sa to zhorsilo kusok, mozno je to tym, ze uz nepolezi v klude ani chvilu...vkuse sa vrti, pretaca...

smiesko20143
6. jan 2018

Mamicky po akom case/hodinach co ste nieco zjedli sa drobec vyhadzal? Pripadne mal bolesti bruska....
Teda v akom casovom horizonte to mate odsledovane? Dakujem

oravocka
6. jan 2018

Skúste pozrieť, či vám pôjde to video. Ja sa vždy pobavím na ňom😉

katuscakzms
6. jan 2018
katuscakzms
6. jan 2018

@smiesko20143 u nas je to divne,ale vzdy az na druhy den ...sledovala som to a ked som napr v pondelok na obed zjedla nieco neziaduce pre neho,tak az v utorok po obedeve sa zacal prejavovat a ku veceru to vyvrvholilo..este v stredu bol mrzutejsi ale uz bol pokoj od večera. ..

katuscakzms
6. jan 2018

@oravocka 😁 hiii mala lyzicka .moje deti mi tak nikdy neotvarali pusu

oravocka
6. jan 2018

Ani moje deti nie, dnes zjedla dve lyžičky a dosť!!!

romi2
6. jan 2018

@oravocka 😂😂😂😂😂😂 naozaj dobré

jarunka102
6. jan 2018

@sanylind ahoj moja ano 🙂

blondie257
6. jan 2018

@oravocka hahhaaha paradne otvara pusu.
Nasa otvara pusu( sice nie az tak) pri zeleninovomasovych prikrmoch...
Akonahle dam ovocie pusu stisne a neotvori
A najnovsie ked vidi flasu s feniklovym cajom vrieska od nervy ze ho nechce....ale ked jej dam na slamku alebo lyzicku caju ci vody ..krasne pije..

Joj uz si zacina vydobijat svoje....
Uz zistila ze ked ju necham samukdekolvek..na hracej dekw..v postielke pod lebo potrebujem nieco porobit a nechce tam byt tak sa pretoci na brusko a zacne plakat...zistila ze po nu pridem a vezmen na ruky a ona vybabrana...tolko co ju polozim sup na brusko a uz mrnči..
Uz si vydobij svoje.

oravocka
7. jan 2018

@blondie257 moja nechce nič, mrkvu, zemiak, nič, budem skúšať, niekedy si hádam zvykne, že nebude stále len cicik😉 vodu jej dávam lyžičkou alebo striekačkou, z fľaše nevie piť. Ona ťa len skúša, či povolíš alebo vydržíš. Čím ďalej bude skúšať viac😉 veľa trpezlivosti, lebo takto nič nespravíš

oravocka
7. jan 2018

@blondie257 mojej sa našťastie na deke páči, na deke je len chvíľku, potom cúva po celej obývačke, zacúva pod stôl, pod skrinku, potom ju len hľadám, že kde je😂 prvého syna len na rukách a stále s ním, ona je úúúplne iná. Sranda, že súrodenci a úplne iné deti😂

blondie257
7. jan 2018

@oravocka jasne ze si vydobija svoje..
Zistila som ze ked jej dam dole plienku..tak bude aj 30min sa bavkat s holou ritulkou...😂
Ale ona je taka zamamickovana...
Zatial sa pretaca len na brusko...na chrbatik späť este nevie...a cuvat tiez nie...zatial su pokusy sa posuvat ale neide jej to....nohy nepokrci pod brusko ani keby neviem co...ale ani prva dcera nestvornozkovala a ani sa nekrutila na brusku....a to bola v kuse na zemi ale velmi skoro sa postavila sama v postielke.a odvtedy len doslova drepy robila ked sa drzala postielky...preto ma teraz fajnu riť 😂...srandujem..tu ma fajnu po tatovi 😄😊🤣
A prvykrat stvornozky sla po trave ked mala 10apol mesiaca.dovtedy vobec.
Takze ani teraz to nebudem riesit...pokial je zdrava a v poriadku...Ale tesim sa ze od feb ideme plavat...tak snad troska "zmäkne" lebo je tuha neskutocne

A jj nic clovek nespravi...ale kedze som doma sama...MM prec..dcera v skole a prichadza neskoro....tak v podstate ani nic nerobim...venujem sa malej...

vierkadominik1
7. jan 2018

BAby visiel už vašim drobcom 1 zubcek?

kattky
7. jan 2018

@vierkadominik1 my este nemame a vy

vierkadominik1
7. jan 2018

@kattky ešte ties nie ale taká je nervózna slini sa do všetkého by len kusala.a po ockovani mala večer teplotu 38 spala bala som sa že dostala reakciu ale chvála Bohu už je dobre

kika2988
7. jan 2018

@vierkadominik1 nam dnes vysiel prvy zubcek🙂

nenuska25
7. jan 2018

@vierkadominik1 namn dolne dva 🙂 ,uz tyzden

podobova15
7. jan 2018

@vierkadominik1 môj ma dva uz mesiac a určite mu idu ďalšie len neviem ktoré 😂

vierkadominik1
7. jan 2018

@podobova15 tak To je super chlapci sa

podobova15
7. jan 2018

@vierkadominik1 ani by sa toľko nemusel 😂😂 toe prvé vyšli ani sme nevedeli zato tieto uplna katastrofa