Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@eja118 môj si zas škriabe hlavu až do krvi chudacik. Dentinox (neviem či píšem správne), ked je moc zle na noc nurofen, ale ten nechcem dávať často. A vzal na milosť dudel doteraz nemal je kojeny tak konečne lepšie zaspáva a na dudel mu dám ten gél pomasirujem ďasienka a vačšinou zaspí. A este švagriná mi doniesla Jantarovy náhrdelník na krk moc som tomu neverila som sa jej smiala, ale zobrala som kedže doma katastrofa, ale že veď za vyskúšanie nic nedám ale od kedy ho ma fakt dobre spi, predávajú v DM-ke tlmí bolesť zúbkov.
@olylili my už tiež lepšie, atb zabrali, na prieduškàch už tak "nepiska", ale stále už druhý mesiac má taký vlhký kašeľ. Niekedy si fajn dobre odkasle, ale inak to tam stojí a stále sa tvorí. Už vypila celý sirup trifed, moc nepomohlo. Zajtra pôjdem do lekárne a skúsim nejaký iný kúpiť. Hádam mi poradia niečo, lebo už fakt neviem. Už to bolo aj lepšie a zase zubky kým vyšli sa zaskočila, nadchu mala, tak zase nanovo kašeľ. Na nervy😢
@podobova15 a,ten nahrdelnik mu nechavas aj cez noc? Ja som o tom pocula no nejak mam obavu nechat na noc....my sa,este na noc zavinujeme lebo by sa rukami stale suchal po ockach
@eja118 áno nechávam aj ja som sa bala. Tam bol k tomu taký popis že sa nedá roztrhnúť medzi tými kamienkami su vždy dva uzlíky. Vies co ja som tiež neni nám takéto veci, ale od kedy to ma to sa nedá porovnať. Tak ked ho zavinujes podľa mna o to lepšie že si to rukami nebude chytať. Ale môj maly si to nechytá ani nevie že to ma.
@podobova15 no asi skusime lebotie noci su katastrofalne
Tak baby ,pridavame sa k chorím...cela noc zla... vysoke teploty 38,5 - 39 ....aj teraz.....u dr. Crp v poriadku ,ze moze mat niejaku crevnu virozu...lebo ma aj riedke stolice....dufam ze to nepotrva dlho 😞
@katuscakzms ach jaj, skore uzdravenie prajem. My mame nadchu uz 8.den, liecime, odsavame, ale posledne dni bez zlepsenia.. tak cakaaam 🙂
Skore uzdravenie babenky
Babulky konecne mozem vam napisat aj z mobilu ale nie cez appku ale normalne cez prehliadac som prihlasena 😉 vidim ze viacere mate pokladiky chore my sme tiez sople a kasel no nastastie nemame atb zatial len odsavat a sirup prospan..tie noci su strasne od minuleho utorka som poriadne nespala..bech ste co najskor fit s drobcami je to hrozne mat chore babo ja prvykrat v zivote mam 😐
Tak nam sa polepsilo... Vecer som uz ani, neodsavala, maly sa konecne v noci nedusil... Zacala som mu kvapkat do nosteka materske mlieko ;) Snad budeme mat onedlho vsetky pokladiky zdravucke 🙂
@blondie257 dakujem krasne 😉😘
je to rozne každa potravina sa do mliečka može dostať v iný čas ale najčastejsi sa my vyhádzal ak niečo rano zjem tak uz vecer cca 12 az 24 h ale vraj sa moze vyhádzat aj do 3 dní na kožnom vravela sestrička ze sudokrem je na to dobrý ale nam dali mastičku robenú ze tam nie su konzervanty.
@vierkadominik1 o cca 10 dni mame 6 m a este nemame
Ahojte babenky. Moja mala niekedy doobedu odmieta jest cokolvek. Teraz posledne tri dni tiez. Je jedno ci naposledy jedla o jednej rano alebo o stvrtej rano,ona potom cely cas nechce jest, az potom si da obedik...to nie je hladna?vcera mi za cely den zjedla dokopy mozno takych 220ml :/ nemali ste rovnaky problem? Za to ruky do pusy pcha jedna radost a sliny tecu prudom...nestiham menit a susit podbradky.

@anaj44 ani mi nemame a o 18dni budeme mat polrok :( a doktorka vravela,ze sa jej hore tlaci zub...nic pravda...ta bodka co tam bola uz zmizla...tak cakame dalej
Ahojte mam otazku boli ste sa dovhodkovo poistit? Ja som dnes bola na socialke a neviem ale nejak tomu nechapem.mam poziadane o vyplacanie rodicovskeho ale vraj ked budem robit tak nemam narok na dochodkove, tomu by som chapala ale ved ja neviem kedy v priebehu tych 2,5roka pojdem do roboty.to inak nikto nevude za mna platit? Ani zamestnavatel ani stat? Nechapem
Dievcata minuly tyzden som si zmackla lavy prsnik a z bradavky mi vytiekla taka tmavohneda az do cierna tekutina lepkava. Je to normalne ci? Maleho od narodenia nekojim
@jarunka102 aj nas vrabcak ma dni, kedy cez den maloco papa. dobehuje v noci. podla mna je to normal, mozno zlostia zuby, mozno privela vnemov na objavovanie. kym nechudne, neriesim
Ahojte babenky takj mame za sebou poradnu a ockovanie...mame 9 kil a 72 cm ja som to ockovanue horsie znasala ako maly ale to asi kazda z nas 🙂 mame zvysenu teplotu ale inak je vesely ...celu noc vyspinkal tajze sme v pohode chcalabohu....
@jarunka102 ahoj aj môj malinký štrajkujú s papanim tiež bojujeme aby aspoň dačo vypil,vraj za to môžu aj zúbky?Zatiaľ nemáme ale tie všetko v pusinke.Obed jedol štýlom v jednej ruke lyžička s ktoru si picham do pusinky a masíroval ďasná a druhou som ho ja kŕmila mrkva všade😱 ale aspoň dačo spapal
@sanylind hej vraj zuby,ale citala som a kamoska mi aj vravela,ze mozno je prejedena...lebo obed uz pasala jak salena :D po zubkach zatial tiez ani chyru,ale vraj sa mam pripravit ked mala tak vymysla
@jance333 nie nechudne ani moja...spekulanti su to :D
@jarunka102 aj na našich príde čas mojej známej dcérke vyšlo až v 9 m
Je tu niekto čo ešte nezačal prikrmovanie? Nám stačí mm a máme skoro 8 kg
@anaj44 ach jaj..aspon jeden nech jej vyjde

@podobova15 no u nas napodobn..co mu davas na ulavenie od bolesti...nas sa niekedy zvija vlasy si taha ucho tiez ...masskera..