Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slimstar cibuľu teraz napríklad nemôžem ani cítiť .)))))
@slimstar to ja cibuľu vôbec momentálne nemôžem :( mne je po nej strašne ťažko a veľakrát som po nej aj vracala :(
Dievcata mne babka vravela, ze by sa surova cibula v tehotenstve nemala jest kvoli tomu, ze vraj moze babatko mat vredy po tele. Neviem co je na tom pravdy ci su to babske rady, alebo davno sa nieco take od cibule vyskytovalo fakt netusim. Vraj varenu,dusenu,pecenu moze ale iba surovu nie ...
@kattky ja tomu verím ,moja babka tiež čo mi povie takto je)))).
@lilianna1xs ja som uplne a zaciatku zjedla asik 2x, ale odvtedy chut nemam ziadnu na cibulu a ani ryby nemusim. Vzdy ich vidim 2x 😂
@kattky Našla som o tom dosť protichodné informácie na google. Ale keď človek, toho nespasie za kilá, len kúsok, tak sa určite nič nestane.
Tu je dokonca o tom fórum, niektoré to jedli aj s octom a deťom sa nič nestalo.
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/je-ocot-a-cibula-vhodne-jedlo-pre-tehotnu/
Tu je písané, že je bezpečná.
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/potra...
Teraz sa akurát napchávam z segedínsky guláš a knedlik,Fajny domáci knedlik.
😂😂😂 super vecera 👍
@kattky takú chuť som nato dostala že som musela,ešte makové buchty si dám a môžem potom ísť behať )))))).
@lilianna1xs len nech ti nieje zle 🙂 v tomto stave zene vsetko pasuje ... 😂
@kattky Ni dúfam te nee ja keď,sa najem taká únava príde namna musím hneď do postele )))))pospím si 2hodinky,Muž dôjde do izby mi hovorí no zbohom pól dňa prespí pól dňa preje )))))
😂 tak ja cez den nespim, lebo neviem potom co by som robila v noci. A zase ani dlho nemozem spat, lebo potom som uz ako s mechom buchnuta.
Ja mám aj štítnu zlatu možno tá únava keď sa najem robí aj štítna žľaza neviem.Vazila som sa dnes 5kil som pribrala ale nevidím to na sebe vôbec kde sú tie 5kila.Mozno že by v prsiach))))).
@kattky to ani nevravím v ničí sa tri krat zobudím kvôli wcku ale som sa zasmiala minule išla som na wcko a taká som bola Jak mimo tak som išla späť už do obývačky,Muž počul že som spláchla wcko a čaká kedy sa vrátim späť,hľadá má na wcku kde som ide do detskej k synovy vidí nehe tam,ide do obývačky a pozerá pes na gauči a ja na zemi))))))
@lilianna1xs no mozno sa rovnomerne rozkladaju po tele nielen do bruska
@kattky tak asi určite.Prsia mám Jak Pamela Anderson ))))))
😂😂😂 to coooo .... naaamesacnost? Nebol spln ze si bludila???
@lilianna1xs nooo manzelovi isto nevadia :-P
@kattky ja teraz mám taký spánok tvrdý že až,Mij syn mi vravel že mami dnes nespí somnou pretože ti celu nič dávaš si namna nohy a chrápes.hahaha ))))))).Preto večer už nechcem jest ))))).
@lilianna1xs tak ja ak sa vecer najem, tak mam divoke sny 😂
@kattky )))))hihi muž celu noc musí Asi počítať hviezdy hahaha.Ale som rada te vôbec neni mi zle a už konečne ustúpila aj tá lenivosť ,už dokážem všetko porobiť ale poobede si ľahnem oddýchnem.
@lilianna1xs tak ja nevolnosti som mala asik mesiac a pol a potom uz pomaly vobec no dneska neviem co somnou bolo, ze mi bolo cely den brutal zle. Aj teraz mam chut na kivi, ale uz nevstavam z postele.
@kattky Uz len si pockam na ultrazvuk januari Co povedia co to bude)))))).Som zvedavá pri synovy som sa cítila taká iná no teraz neviem kazde tehu je iné.
@lilianna1xs ja idem teraz v utorok do Ke na to 3D/4D ultrazvuk. Ten prvotrimestralny co sa robi.
@kattky mne už robili ten 4D a koľko stojí to na Sk sa to platí?lebo kamoska mi vravela že 49eu nechcelo sami veriť .
@lilianna1xs ja co idem na ten prvotrimestralny a aj odber krvy robia, tak budem platit 37€ ale co sa chodi potom okolo 20tt, tak za ten sa plati kde ako. Niekde beru 50€ a kamoska davala teraz 50€ za vysetrenie a 10€ za CD s fotkami a videom cize nechala tam 60€ a este teraz cesta do Ke nejakych 20€.

@slimstar Nee hihi ja nezijem na Sk.Kosice som udala len tak som ťukla.)))))